Ksa dnem Askerlik...

Tek tip askerlik Betül. Hani üniversite mezunu da lise mezunu da aynı yapacak durumu var ya. 17 Ocak mı? Allah'ım inanamıyorum... Benim sevgilim son sınıfta Haziran'da bitiriyor okulu. Uzun dönem mi yapacak yani şimdi.

oda doru seninki elazığyamı teslim oldu

doğuya gıdenler elazıgda kabul toplama merkezınde bı ıkı gun kalıp sonra guvenlikli konvoyla askelıklerını yapacakları yere götürülüyolar canım, dönüştede aynı sekilde elazıgda toplanıp dagılacaklar. benımki tuncelide, sırnak, hakkarı ,agrı ,van .. vs. hepsi elazıgda toplanırlar.

aynen canım ya!!işteki kızlar aman nolcak kısa dönem demiyolarmı!!!
ya sevgilinle farklı sehırlerde olmakla asker beklemeyı aynı sanıyo bazı
süper zekalar işte ozaman tepem atıyo...zaten canım burnumda gıttıgı yer
berbat bide sacma sapan laflar duyunca cıldırıyorum aksamı zor edıyorum ya

Tek tip askerlik Betül. Hani üniversite mezunu da lise mezunu da aynı yapacak durumu var ya. 17 Ocak mı? Allah'ım inanamıyorum... Benim sevgilim son sınıfta Haziran'da bitiriyor okulu. Uzun dönem mi yapacak yani şimdi.

hayır canım 17ocakta bizimkiler dönecek inşallah hihoyyyt betülün bahsettiği şey bu.
tek tip askerliğin nezaman başlayacağı yani kısa dönem askerliğin ne zaman biteceği henüz belli değil. 2010da da olabilirmiş 2011de de. komutanları böyle söylemişler

aynen canım şu hareketi yapmamak için zor tutuyorum kendimi :mymeka:

Offf bilmiyorum yaa 4 senedir bekliyorum birde şimdi bu çıkmasın yeminle bu sefer kalpten giderim. :çok üzgünüm:

Kızlar benim dayım Bingöl Adaklı'da Uzman Çavuş kardeşimin nişanlısı da Şırnak Kumçatı'da jandarma asker 6 ayı kaldı. Askerlik çok zor kardeşimin bile zaman zaman psikolojisi bozuluyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

okulu bitirince hemen gitsin ozaman. bizimkiler gibi ağustosta gider ozaman. 2011 ocakta da döner inş. gerçi ben böle bir yasanın çıkacağını pek düşünmüyorum ama hayırlısı olsun ne diyelim ki!!!

okulu bitirince hemen gitsin ozaman. bizimkiler gibi ağustosta gider ozaman. 2011 ocakta da döner inş. gerçi ben böle bir yasanın çıkacağını pek düşünmüyorum ama hayırlısı olsun ne diyelim ki!!!

Dayımın söylediğine göre böyle bir yasanın çıkması çok zormuş çünkü Türkiye'de binlerce yedek subay olduğunu sistemi değiştirmenin uzun bir süreyi alacağını söylüyor. Okulu bitirince gitse 2001 Ocak'ta gelir yani... Sabret Burcu az kalmış. :)

cnm bnmki şırnak ama diyarbakırda toplandılar.dönüştedede oraya gidicek herlade

aynen cnm hele bizim işyerindeki erkekler bnmle bi dalga geciolar noluo bukadar abartıosun die tabi kimse doğuda yapmamıs rahat rahat konusuolar bizi anlayamazlar cnm

biz de aynı şekilde düşünüyoruz. askerden gelince eşyalarımızı alıcaz inş sonra da düğün bizim de eylülü bulur gibime geliyor.

evet canım. haziranda okulu biterse şayet sevgilinin, bizimkiler gibi ağustosta gider 2011 ocakta da gelir inşallah.

aynen cnm hele bizim işyerindeki erkekler bnmle bi dalga geciolar noluo bukadar abartıosun die tabi kimse doğuda yapmamıs rahat rahat konusuolar bizi anlayamazlar cnm

anlamasınlar istemem zaten laf söylemesinler yeter!! bıkez ısyerındeyken
aradı nısanlım agzım kulaklarıma vardı dogal olarak konusurkende bıtanesi
bızı dınlemıs,ay ıyıkı bı asker sevgılın var demezmı!!! kafasını yere sürtesim geldi.
kimseyi takma canım ya bızım derdımız bıze yetıyo zaten

Yok hayatım hayır terhıs tarıhı 17 ocak... tek tıp askerlık ıcın daha cok var...
hem zaten bayadır gundemde de degıl.. sanırım yenı senenın gelmesıyle gundeme gelır ancak..
kesınlesmıs bırseyde yok zaten...

Amın canım Allah kavustursun.. nısanlında sag salım kısaca gıder gelır ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…