- 26 Nisan 2007
- 4.015
- 1.088
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.241
Kızlar bu kısa dönem askerliğin ne zaman biteceği konusunda bir bilginiz var mı?
oda doru seninki elazığyamı teslim oldu
burası da olmasa zaten ne yapardık bilmiyorum. şahsen ben böle uzun uzun kimsseye anlatamıyorum. bir de kısa dönem olunca kimse önemsemiyor bile sinir oluyorum. uzun dönemle kıyaslıyorlar hep. sanki onlar asker de bizimkiler değil :mymeka: evet onların daha uzun ve beklemek daha zordur ama bizimkilerde eğitim için uğraşmış o kadar değil mi ama bu da hiç kolay bişey değil yani
Tek tip askerlik Betül. Hani üniversite mezunu da lise mezunu da aynı yapacak durumu var ya. 17 Ocak mı? Allah'ım inanamıyorum... Benim sevgilim son sınıfta Haziran'da bitiriyor okulu. Uzun dönem mi yapacak yani şimdi.
aynen canım şu hareketi yapmamak için zor tutuyorum kendimi :mymeka:aynen canım ya!!işteki kızlar aman nolcak kısa dönem demiyolarmı!!!
ya sevgilinle farklı sehırlerde olmakla asker beklemeyı aynı sanıyo bazı
süper zekalar işte ozaman tepem atıyo...zaten canım burnumda gıttıgı yer
berbat bide sacma sapan laflar duyunca cıldırıyorum aksamı zor edıyorum ya
hayır canım 17ocakta bizimkiler dönecek inşallah hihoyyyt betülün bahsettiği şey bu.
tek tip askerliğin nezaman başlayacağı yani kısa dönem askerliğin ne zaman biteceği henüz belli değil. 2010da da olabilirmiş 2011de de. komutanları böyle söylemişler
oda doru seninki elazığyamı teslim oldu
aynen canım şu hareketi yapmamak için zor tutuyorum kendimi :mymeka:
Offf bilmiyorum yaa 4 senedir bekliyorum birde şimdi bu çıkmasın yeminle bu sefer kalpten giderim. :çok üzgünüm:
Kızlar benim dayım Bingöl Adaklı'da Uzman Çavuş kardeşimin nişanlısı da Şırnak Kumçatı'da jandarma asker 6 ayı kaldı. Askerlik çok zor kardeşimin bile zaman zaman psikolojisi bozuluyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
okulu bitirince hemen gitsin ozaman. bizimkiler gibi ağustosta gider ozaman. 2011 ocakta da döner inş. gerçi ben böle bir yasanın çıkacağını pek düşünmüyorum ama hayırlısı olsun ne diyelim ki!!!
doğuya gıdenler elazıgda kabul toplama merkezınde bı ıkı gun kalıp sonra guvenlikli konvoyla askelıklerını yapacakları yere götürülüyolar canım, dönüştede aynı sekilde elazıgda toplanıp dagılacaklar. benımki tuncelide, sırnak, hakkarı ,agrı ,van .. vs. hepsi elazıgda toplanırlar.
aynen canım ya!!işteki kızlar aman nolcak kısa dönem demiyolarmı!!!
ya sevgilinle farklı sehırlerde olmakla asker beklemeyı aynı sanıyo bazı
süper zekalar işte ozaman tepem atıyo...zaten canım burnumda gıttıgı yer
berbat bide sacma sapan laflar duyunca cıldırıyorum aksamı zor edıyorum ya
biz de aynı şekilde düşünüyoruz. askerden gelince eşyalarımızı alıcaz inş sonra da düğün bizim de eylülü bulur gibime geliyor.siz nezaman evlencekınız canım hemen asker dönüşümü??
bızım kısa dönem olması cok ıyı oldu o bakımdan
yaz sonu yada eylul gıbı dusunuyoruzya bakalım inşallah
ogünleride görürüz
evet canım. haziranda okulu biterse şayet sevgilinin, bizimkiler gibi ağustosta gider 2011 ocakta da gelir inşallah.
Dayımın söylediğine göre böyle bir yasanın çıkması çok zormuş çünkü Türkiye'de binlerce yedek subay olduğunu sistemi değiştirmenin uzun bir süreyi alacağını söylüyor. Okulu bitirince gitse 2001 Ocak'ta gelir yani... Sabret Burcu az kalmış. :)
aynen cnm hele bizim işyerindeki erkekler bnmle bi dalga geciolar noluo bukadar abartıosun die tabi kimse doğuda yapmamıs rahat rahat konusuolar bizi anlayamazlar cnm
Tek tip askerlik Betül. Hani üniversite mezunu da lise mezunu da aynı yapacak durumu var ya. 17 Ocak mı? Allah'ım inanamıyorum... Benim sevgilim son sınıfta Haziran'da bitiriyor okulu. Uzun dönem mi yapacak yani şimdi.
Offf bilmiyorum yaa 4 senedir bekliyorum birde şimdi bu çıkmasın yeminle bu sefer kalpten giderim. :çok üzgünüm:
Kızlar benim dayım Bingöl Adaklı'da Uzman Çavuş kardeşimin nişanlısı da Şırnak Kumçatı'da jandarma asker 6 ayı kaldı. Askerlik çok zor kardeşimin bile zaman zaman psikolojisi bozuluyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun.