- 18 Ağustos 2007
- 4.876
- 6
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.281
adım deniz bugun itibariyle 25 yasındayımm:) isbankasında çalısıyorum 2.5 yıldır beraberiz işallah dönünce resmiyete dökülcek
ben serap
28 yaşındayım. istanbulda oturuyorum
4 yıllık evliyim
eşim askerde :))) yerimseniben
11 aylık kızım var ipoş köftesi
burda fotolarımız var ahhhh ahhhh
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/300514-buda-masalimiz.html
bunlarda gözbebeğim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/255606-iposum-gozbebegim.html
aaaa
doğum günün kutlu olsun
nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah
masallah cok tatlıııııı allah bagıslasınn cnm
adım deniz bugun itibariyle 25 yasındayımm:) isbankasında çalısıyorum 2.5 yıldır beraberiz işallah dönünce resmiyete dökülcek
ya evet sen bugün öglen demiştin doğumgünüm diye kusra bakma
yok msne girdi yok aradı arıycak derken dikatım dagınıktı yazmadım bısey,
doğum günün kutlu olsun canım nice seneleree zemuszemus inşallah son yalnız doğumgünün olur bu=)
memnun oldum canım ya negüzel coluk cocuga karısmıssınız genc yasta ben gecıkmısım baksanıza askerden dönsün eylülü beklemeden düğün isticem=)
memnun oldum canım.. dogum gununu kutlarım.. Allah guzel omur nasip etsın.. nıce yaslara..adım deniz bugun itibariyle 25 yasındayımm:) isbankasında çalısıyorum 2.5 yıldır beraberiz işallah dönünce resmiyete dökülcek
selamlar hanımlar... çok şükür bugün rahat rahat konuşabildim benn ... hatta acemi birliğinde bile hafta sonları ziyaretçi gelebiliyormuş herkesin nişanlısı da gelmiş diyorduuusağolsun teyzesi de İskenderun da oturuyor o yiyecek bir şeyler meyve falan götürmüş ancak içeriye izin vermiyorlarmış sadece ziyaret esnasında yiyebiliyormuş askerler aklınızda bulunsunnn yerimseniben
memnun oldum canım.. dogum gununu kutlarım.. Allah guzel omur nasip etsın.. nıce yaslara..
deyacımmm ismimiz aynı anlamada yasımız aynı işallah aynı senin gibi allah banada sağlıklı ocuklar veriri allah bağışlasın cnm
selamlar hanımlar... çok şükür bugün rahat rahat konuşabildim benn ... hatta acemi birliğinde bile hafta sonları ziyaretçi gelebiliyormuş herkesin nişanlısı da gelmiş diyorduuusağolsun teyzesi de İskenderun da oturuyor o yiyecek bir şeyler meyve falan götürmüş ancak içeriye izin vermiyorlarmış sadece ziyaret esnasında yiyebiliyormuş askerler aklınızda bulunsunnn yerimseniben
aaa ewet ya insallah cnm insallah
ya deryacım su senin kilo için altta yaptıgın çizelgeyi bende yapmaya çalıştımm beceremedimmm( nerden yaptın
kızlar pazar günüde yat saati varmı yoksa istedikleri saatte yatıyolarmı
arıycam dedı hala aramadı.. busaatten sonra ararmıki acaba