Ksa dnem Askerlik...

burcudeniz sanırım sende bnm gibi doğuya yolladın dün bnmkide internete girdi ama cizrede ne olur bilmiyorum hep dua ediorum hep cok zor cok agladım bende herkes aglamak aglamak getiriri yapma dedi silopi rahat dediler aglama dediler bi ögrendimki cok kalabalık die cizreye gönderiolar orası daha kötü bi yermiş simdi sustum aglamıyorum ama içim daralıyoo

kızlar internette nerden giriyolar acaba
biz bugün konuştuk dışarı filan çıkamıyorlarmış daha

Canım cizre şırnagın ıcınde degıl mı... benım esım de hakkarı cukurca da...
Allah hepımızın yardımcısı olsun.. ben cok aglamıyorum.. cunku bugune kadar anladım kı olumsuz dusunursen gercekten olumsuzlugu cekıyorsun kendıne..
ne kadar zaman zaman ıcım daralsada hep olumlu dusunmeye calısıyorum.. korkularımı yenmeye calısıyorum.. dua edıyorum...

Canım dısarıya cıkmıyorlardır askerıyenın ıcındekı bılgısayarları kullanmıslardır ortamını buldularsa.. ya da yazıcı yapılmıstır rahattır..

benım nişanlım tuncelide, bazı ohal bölgelerındeki birliklerde bilgisayar odaları oluyomus ordan msnde konustuk bı ıkı kez. heryerde varmı bılemıyorum, sanırım baskıyı azaltmak ıcın fılan var, zaten oralarda ustada olsanız carsı ıznıne cıkılmıyomus oyuzden ınternet bırlıgın ıcındeymıs

bizde konuştuk bugün dinleniyolarmış sabah tekrar sıkı eğitim var yarın.1 ay falan çarşı,net yok dedi bugün rahatız ama zaman hiç geçmiyo dedi aşı olmuş 3 tane daha verem aşısı varmış yarınkaydirigubbakcemile3

bizimkide aynı durum, tuncelı tugay cıkmıstı ama tabura vermısler dagda yani..
allah kolaylık versın canım sanada valla bundan 1hafta önce anlamazdım
askerlıkte neymıs derdım ama ömrümden ömür gidiyo

bende bugün sormuştum net varmı diye yok demişti
evet gerçekten doğuda askerlik yapmak zordur mutlaka
bari biraz oyalansınlar dimi

aa heryerdemi aşı gunu acaba??cıkmam lazım bekle dedı
beklıyorum hala yok kesın öyle bişey vardır egıtım felan yok cunku bugun..

betuly seninki nerdeydi

evet carsı izni olmadıgı için içerde cafe varmıs..bu arad bnm sevgilim dediki 3 gun içinde saldırı bekliolar burda nöbetleri 2 kişiye cıkardılar dedi. gerci kendisi hala kot tisört gezioda cizreye gidene kadar.

bugün eşim anlattı
orda bi asker varmış gözleri bozukmuş 4 numaraymış
son muayenade daha fazla çıkmış 6 çıkmış
askere askerlik yapamazsın raporu vermişler
daha 1 senesi varmış askerliğin bitmesine
çocuk komutanlarına filan yalvarmış illa ben askerliğimi yapıcam terhis etmeyin diye
kurallar gereği terhis etmişler ama çocuğa taktirname vermişler

demem o ki ne kadar üzülsekte buda bi gurur bizim için aslında
vatan borcu ödüyorlar
canımızı sıkmayalım kızlar
birbirimize destek olup
kolayca geçiririz inşallah günleri

Allahım hepsini korusun doğudakiler için en çok dua ediyorum canm dualarımız korucak inş onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq: :Saruboceq:
şafak 152 bugün sesini duydum kuzumn hasta olmuş ama olsun geçer inş.ben canlandım sesini duyunca

allah sanada kolaylık versin cnm cabuk gecsin işallaaaahhhh ben hafta sayıcam gun sayamam yüreğim dayanmıooo

haklısın canım benımde babam agrıda yapmış askerliğini
aylarca annem haber alamamıs o gunleri anlatırken hem
üzülür hem gururlanırlardı,bende cocuklarımıza anlatırken
gurur duyacagım.. sahsen ben nişanlım bedelli yapsın istemezdım,
herkes nekadar vatan evladıysa oda öyle... sabır lazım sadece

bende gurur duyucam hayırlısıyla bitirip geldigindee allahım işallahhh

kızlarrr simdi teyzesi aradı hiç konustunmu die konusmadım dedim bende babasını aramıs bi sabah iiyim diyip kapatabilmiş sadece allahımmm bu haberi aldım yaaa biraz olsun rahatladımmm cok şükür

arkadaşlar 1 gün daha geçti işte 2 rakamlı günlere hatta tek rkamlı günlere düştüğünü de görecegiz inşallahkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…