Ksa dnem Askerlik...

kzılar coook mutluyumkaydirigubbakcemile3 :dance: sesini duydum msn azcık qörüsütk simdi daha rahatım sesini duydukca rahatlıyorum insalalh qünler qecer saq salim dönerler insallh

Cok sevındım canım... donecekler Allahın ıznıyle....

saqol cnm ya insallah

Kızlar tanısalım mı ne dersınız ? ... onumuzde daha 5 ay var.. beraber olacagız :)

olur cnm ben derya antalyada yasıyorm 25 yasındayım...annemle yasıyorum 2 kızım var biri4 yasında biri11 aylık acıköqretim okuyorum suanlık evdeyim calısmıyorum..esim polis anntalya yeni tasındım 1,5ay falan oldu

Oy masallah canım sende bendensın erken cıkmıssın yola 2 kızın var demek Allah bagıslasın..
Benımde bır oglum var 1 yasına gırecek yakında 11 aylık.. aslıda ıstanbulda yasıyoruz ama esımle annemlerın yanına geldım amasyaya buradan gonderdım onu askere.. o gelınceye kadarda buradayım..
bende aöf okuyorum 3 sınıftayım.. meslegım okul oncesı egıtımı ama suan ısletme okuyorum.. kısmet olursa ıkıncı unı ıcın bır kez daha sansımı deneyecegım bu okul bıtınce.. Bu arada adım betul, yas 21 tanıstıgıma memnun oldum canım..

Son düzenleme:

cok qüzel cnm ya oqlusunuda allah baqıslasınn cnm ne bölümdesin sen esim de karadenizli ben aslen kayseriliyim esim desamsunlu sen amasyalımısn

cok qüzel cnm ya oqlusunuda allah baqıslasınn cnm ne bölümdesin sen esim de karadenizli ben aslen kayseriliyim esim desamsunlu sen amasyalımısn

Sen alıntı yaptıktan sonra edıtlemısım demek canım :)
meslegım okul oncesı egıtımı ama suan ısletme okuyorum.. kısmet olursa ıkıncı unı ıcın bır kez daha sansımı deneyecegım bu okul bıtınce..
Allah hepımızın evlatlarını bagıslasın.. evet amasyalıyım... amasya merzıfon..

allah mesut etsin evladınızda allah baqılasın cnm serapcqm

anladım cnm

memnun oldum canım ya negüzel coluk cocuga karısmıssınız genc yasta ben gecıkmısım baksanıza askerden dönsün eylülü beklemeden düğün isticem=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…