- 19 Ağustos 2007
- 635
- 1
- Konu Sahibi divine_time
- #1.221
geriye kaldı 21 haftaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
safak 153. hesapladım. ama nişanlım tam bıttıgı zaman gelmıycek
bu tüm doğuda yapanlar için gecerli. biliyosunuz yollar kapalı oluyo kısın
ve konvoyla gelıcekler elazıga kadar. konvoy olcakmı olmayacakmı
yollar musait olacakmı ucak bıletı bulebıleceklermı.. yanı ben
1 hafta fazladanmıs gıbı sayıyorum belkı daha bıle fazla...
betuly seninki nerdeydi
evet carsı izni olmadıgı için içerde cafe varmıs..bu arad bnm sevgilim dediki 3 gun içinde saldırı bekliolar burda nöbetleri 2 kişiye cıkardılar dedi. gerci kendisi hala kot tisört gezioda cizreye gidene kadar.
Bende yarım saat once konustum esımle.. bu sefer cok daha rahat konustuk.. gazınodakı ankesorluden aradı kapattı sonra ben aradım.. 15 dk yı gecmıstır...
Askerıye cok temızmıs yemeklerı vs de cok ıyıymıs askerıye olarak bolgenın tehlıkelı olması dısında hersey cok guzelmıs.. vakıt gecıyor dıyor.. ama sımdıden cok ozlemıs.. sanırım bır kac arkadasta edınmıs.. sesını cok ıyı duydum masallahh.. cok sevındım...
Ben safak 154 deyınce hayır 150 dedı.. CADIARZU hesabı soyledım.. neyse tamam sen oyle bıl dedı.. :) hesabın dogru oldugunu sanıyorum ama neyse :)
offffff ne zormuş ya. bugüne kadar şanslısın işte ii bir yerde, çook uzak da değil deyip kendimi motive ettim ama bugün patladım artık. yanımda olmasını istiyorum. mafoldumben o da perişan oldu ben de.
2saate bir arıyor merak ediyor,sıkılıyor. şafaaaakkkkkk ilerle artık senağlama
canım aslında 2 saatte bır araması ıyı bırsey degıl.. bu yuzden ıkınızınde sabrı cabuk tukenır ınan bana..
hersey daha zorlasır... gunde 1 en fazla 2 kere gorussenız en azından konustuktan sonra gunu bıtırırsın dıkkatın yarına kayar boylelıkle daha cabuk gecer zaman..
sen ne güzel 2 saatte bir sesini duyuyosun bak bana butun gun bekledim arayamadı ve çok tehlikeli biyerde haline şükret cnmm sıkma canını
hiç patlama burda birbirimize destek verelimmmm
tabiki kolay diildoguda olanlar bide can derdinde gerci sizinkilerinde isi zor sonucta askerlik.bende evde deliriorum napsam nasıl vakit gecirsem die acaba burda askerlikle ilgili forum var mı derken burayı buldum cok mutlu oldum cunku bende herkesin yanında okadar cok agladımki artık askerlikle ilgili hiçbişey konusturmuyolar bana
senin de nişanlın mı gitti canım? neresiydi?
cnm bnm erkek arkadasım ama artık hersey belli dönünce allah izin veririse nişanlım olucak:) buradaa araaaaddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı cok mutlu oldummmmm bebeğim benim sesini özlemişimmmm