Ksa dnem Askerlik...

safak 153. hesapladım. ama nişanlım tam bıttıgı zaman gelmıycek
bu tüm doğuda yapanlar için gecerli. biliyosunuz yollar kapalı oluyo kısın
ve konvoyla gelıcekler elazıga kadar. konvoy olcakmı olmayacakmı
yollar musait olacakmı ucak bıletı bulebıleceklermı.. yanı ben
1 hafta fazladanmıs gıbı sayıyorum belkı daha bıle fazla...

oda doru seninki elazığyamı teslim oldu

Hakkarı cukurca canım...

Bende yarım saat once konustum esımle.. bu sefer cok daha rahat konustuk.. gazınodakı ankesorluden aradı kapattı sonra ben aradım.. 15 dk yı gecmıstır...

Askerıye cok temızmıs yemeklerı vs de cok ıyıymıs askerıye olarak bolgenın tehlıkelı olması dısında hersey cok guzelmıs.. vakıt gecıyor dıyor.. ama sımdıden cok ozlemıs.. sanırım bır kac arkadasta edınmıs.. sesını cok ıyı duydum masallahh.. cok sevındım...

Ben safak 154 deyınce hayır 150 dedı.. CADIARZU hesabı soyledım.. neyse tamam sen oyle bıl dedı.. :) hesabın dogru oldugunu sanıyorum ama neyse :)

masallaahhh cnmm darısı basıma sabahtan beri tel basında bekliorummm.sağsalim dönerler işallah buaralar tehlike yok dioalr ama beni mi avutuyolar bilmiyorummm

offffff ne zormuş ya. bugüne kadar şanslısın işte ii bir yerde, çook uzak da değil deyip kendimi motive ettim ama bugün patladım artık. yanımda olmasını istiyorum. mafoldumben o da perişan oldu ben de.
2saate bir arıyor merak ediyor,sıkılıyor. şafaaaakkkkkk ilerle artık senağlama

canım aslında 2 saatte bır araması ıyı bırsey degıl.. bu yuzden ıkınızınde sabrı cabuk tukenır ınan bana..
hersey daha zorlasır... gunde 1 en fazla 2 kere gorussenız en azından konustuktan sonra gunu bıtırırsın dıkkatın yarına kayar boylelıkle daha cabuk gecer zaman..

sen ne güzel 2 saatte bir sesini duyuyosun bak bana butun gun bekledim arayamadı ve çok tehlikeli biyerde haline şükret cnmm sıkma canını

evet haklısın aslında. cmtye kadar bu kadar sık arayamıyordu 3-4 defa arıyordu ama haftasonu yapacak birşey olmayınca arıyor işte. bana cuma günü yarın gel dedi hatta ama olmaz dedim önümüzdeki hafta gelirim dedim. bir de arkadaş sıkıntısı da yaşıyor galiba. ordakiler tehlikeli bir yerde olmadıklarını bildiği için galiba laylaylom dolanıyorlarmış. büyük çoğunluğu çok çocuksu dior. gerçi kendisi de pek büyük sayılmaz 27yaşında ama ağırdır biraz. bir tane arkadaşı varmış. durum böle olunca da çok sık arıyor.

hiç patlama burda birbirimize destek verelimmmm

burası da olmasa zaten ne yapardık bilmiyorum. şahsen ben böle uzun uzun kimsseye anlatamıyorum. bir de kısa dönem olunca kimse önemsemiyor bile sinir oluyorum. uzun dönemle kıyaslıyorlar hep. sanki onlar asker de bizimkiler değil :mymeka: evet onların daha uzun ve beklemek daha zordur ama bizimkilerde eğitim için uğraşmış o kadar değil mi ama bu da hiç kolay bişey değil yani

tabiki kolay diildoguda olanlar bide can derdinde gerci sizinkilerinde isi zor sonucta askerlik.bende evde deliriorum napsam nasıl vakit gecirsem die acaba burda askerlikle ilgili forum var mı derken burayı buldum cok mutlu oldum cunku bende herkesin yanında okadar cok agladımki artık askerlikle ilgili hiçbişey konusturmuyolar bana

senin de nişanlın mı gitti canım? neresiydi?

senin de nişanlın mı gitti canım? neresiydi?

cnm bnm erkek arkadasım ama artık hersey belli dönünce allah izin veririse nişanlım olucak:) buradaa araaaaddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı cok mutlu oldummmmm bebeğim benim sesini özlemişimmmm

hadi gözün aydın kaydirigubbakcemile5 desene onlar dönünce çook işimiz var bizim. senin nişan benimse düğün hazırlıkları hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…