Ksa dnem Askerlik...

hozat cıktıgını duyduktan sonra okadar cok sey arastırıp okudumki kendi kendimi bunalıma sokmustum ilk gün, şimdi biraz daha iyiyim. burası gercektende ıyı geldı bana benım gıbı sevdıgımı bekleyenlerle konusmak ıyı geldi,saol canım telkinlerin için dogru söyluyosun

benim eniştem uzmançavuş canım biraz da onun anlattıklarından da biliyorum. o da çok zor yerlerde görev yaptı. dualarımız hep onlarla :Saruboceq:

sabrımın ilk baharı vuslatımıza 30 gün kaldı sonn başka yok:) hakkariye selamdelikafadulden:dance::lepi:
nişanlın geldiğinde neler yaşadığını neler hissettiğini anlatırsın artık bize canım. biz de tatlı hayallere dalarız artık kavuşacağımız günle ilgili

oluyo öyle canım biz o sekılde konusuyoruz 3 gündür. o beni cepten arıyo sonra ben onu cebımde cıkan numaradan arıyorum dedıgın gıbı bıkac kez mesgul calıyo bazen ama sonra dusuyo. yalnız nısanlımın oldugu yerde ankesorler aranıyo ama zıl sesı cıkmıyomus. oyuzden nısanlım benı ara dıye cebimden arayıp kapatıyo, sonra ben onu arıyorum, o arada askerıyedekı ankesörlerın zılsesı cıkmadıgı ıcın süreklı acıp kapatıyo eger ben dusurebılırsem oda o an telefonu kaldırdıysa konusuyoruz...nası ama=))))kaydirigubbakcemile3 bunları daha 3. gunde kesfettık safak bıtınceye kadar ne tılkilikler bulcaz allah bilir kaydirigubbakcemile3

nişanlın geldiğinde neler yaşadığını neler hissettiğini anlatırsın artık bize canım. biz de tatlı hayallere dalarız artık kavuşacağımız günle ilgili

tamam canım anlatmaz olurmuyum hiç yalnız çarşı izinleri oraya alışıncaya kadar verilmiyo 1 2 ayı buluyo bizim öyle olmuştu 2 ay sona görmüştüm ki bide ne göreyim kap kaya olmuşkararmış d.bakırdadelikafadulden neysem çok ağlamış çoook mutlu olmuştum gördüğüme umarım yere göre değişir çarşı izni hemen görebilrsiniz:teselli:

ya kafam karıstı benim aman 3-5 farketmez nasılsa 18 ocakta kesın gelıyo demi?? 18e yetişsin benım canım yeter dogumgunu pastası yapıcam ona koocaman çilekli zemuszemus

canım kafan karışmasın sevdiğine sor kesinleşir kesin terhis tarihi veriliyo çnkü ona göre süprizini hazrlarsın :)

ben cmt gideceğim yanına bir de yemin töreninde görürüm.ondan sonra da zaten dağıtım olacakmış izmir istanbul gibi uzak yerler çıkar büyük ihtimal benim de okul başlar,kurslar falan oluyor bir de öyle bir kaymakamımız var ki saolsun raporu izne de çevirmiyor hiç gidemem yani ondan sonra:1no2:

canım benim bildğim kısa dönemlerde verilen ilin çevresine veriliyo dağıtım misal nişanlım 52. Bkm. Mrk. K.lığı Pirinçlik şuanki yeri acemiliği ise d.bakır ktm de yaptı genelde yakın çevre oluyo uzun dönemdeki gibi olmuyo diye biliyorum..genede değişirse bilemem:)yemin törenini görmen çook güzel :) nasıl bi duygu sen anlatırsın onuda ben gidememiştim çünkü

canım nişanlım denizci.onların dağıtımı istanbul izmir çanakkale izmit mersin gibi deniz kenarı yerler oluyormuş. hatayda kalan çok az oluyormuş.
yemin törenine gideceim için ben de çok mutluyum canım. polis okulundan mezun olurken ailesi gelememiş içinde uhde kalmış buyüzden iki elim kanda olsa da gideceğim. gelince anlatırım artık :) 4eylülde. hihoyyyt

he ozmn çook şanslısın canım ya :) bekliyorum 4 eylülü :) kaydirigubbakcemile5

şafak 30 çok şükür. bende 155 dediğim günleri hatırlıyorumda çok duygusaldı iki basamaklı sayılara geçermiyiz diyordum ama geliyormuş o günlerde. ilk başlarda çok zor olsada sonraları alışıyor insan galiba. birde uzun dönem yapanları düşününce şükrediyorum halime. allah yardımcımız olsun arkadaşlar tez zamanda hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…