- 12 Nisan 2007
- 3.353
- 14
- Konu Sahibi divine_time
- #1.181
ben cumartesi görmeye gittim. yiyecek sokuyorlar.bilginiz olsun gidecek arkadaşlar yanında yiyecek bir şeyler götürsün zira orda uzun süre kalıyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabrımın ilk baharı vuslatımıza 30 gün kaldı sonn başka yok:) hakkariye selamdelikafadulden:dance::lepi:
oluyo öyle canım biz o sekılde konusuyoruz 3 gündür. o beni cepten arıyo sonra ben onu cebımde cıkan numaradan arıyorum dedıgın gıbı bıkac kez mesgul calıyo bazen ama sonra dusuyo. yalnız nısanlımın oldugu yerde ankesorler aranıyo ama zıl sesı cıkmıyomus. oyuzden nısanlım benı ara dıye cebimden arayıp kapatıyo, sonra ben onu arıyorum, o arada askerıyedekı ankesörlerın zılsesı cıkmadıgı ıcın süreklı acıp kapatıyo eger ben dusurebılırsem oda o an telefonu kaldırdıysa konusuyoruz...nası ama=))))kaydirigubbakcemile3 bunları daha 3. gunde kesfettık safak bıtınceye kadar ne tılkilikler bulcaz allah bilir kaydirigubbakcemile3
evet ben 5 ay boyunca bunu yapıyorum askeriyenin tlfn kartları hemen bitiyo görntülü telfn olduğu için anında o numaradan geri arıyorum cnm:)
Arkadasım senın nısanlında mı hakkarı de ? benım esımde hakkarı cukurca da ....
ya o zaman dedıgınız gıbı o benı arayınca kapatacak ben arıyacam.. o zaman o ekrandan gorurmu aradıgımı numarayı fılan ona gore acabılır yanı.. yoksa kontor dayanmaz.. boylesı daha mantıklı basarabılırsek tabı...
o tutturma olayı cok ugraslıymıs yaa :) ... yakalamaca gıbı.. :)
nişanlımın birliğindeki telefonlar ne çalıyo nede numara gözüküyo canım ya.
diyorumya ben eger düşürürsem oda oan ankesörün ahizesini kaldırmışsa
konusabiliyoruz yani bi 5dk fln ugrasıyoruz asagı yukarı. okadar komık oluyoki
sürekli açıp askım dıyıp kapatıyo. yine açıp askım diyip kapatıyo.
sonra yine..=)) bişekilde konusuyoruz ama işte opuyorumnanaktan
kızlar daha kötü olmaya basladım ya safak bile saymadııqm halde senelr qecmiş qibi sanki kavusamayacakmısız qibi karamasar olmaya baslıyorum ilk qünden daha kötü olmaya baslıyorum offf ne olcak böyle ya offf asskım seni coook özlüyorum olmuyor sensiz ya bitsin bu qurbetlik ya cıldıracaqım
ya o zaman dedıgınız gıbı o benı arayınca kapatacak ben arıyacam.. o zaman o ekrandan gorurmu aradıgımı numarayı fılan ona gore acabılır yanı.. yoksa kontor dayanmaz.. boylesı daha mantıklı basarabılırsek tabı...
o tutturma olayı cok ugraslıymıs yaa :) ... yakalamaca gıbı.. :)
offff offfff
öyle söyleme canım ya
dışarı çık biraz ferahla düşünmemeye çalış
günler su gibi geçsin inşallah
kızlar daha kötü olmaya basladım ya safak bile saymadııqm halde senelr qecmiş qibi sanki kavusamayacakmısız qibi karamasar olmaya baslıyorum ilk qünden daha kötü olmaya baslıyorum offf ne olcak böyle ya offf asskım seni coook özlüyorum olmuyor sensiz ya bitsin bu qurbetlik ya cıldıracaqım
canım rahat olmaya çalış bak bende kendımı cogu zaman harab edıyorum
ama elime hiçbişey geçmiyo... zaman zaman aynı senın düştüğün duruma
düşüyorum aglıyorum sızlıyorum bırde benım ailem uzakta ben yalnıs yasıyorum
dertlesecegım kimsem yok işten eve gelıyorum dört duvar arasında aklıma binbir türlü
sey getiriyorum. sen cok cok sanslısın bunu düşün hep zaten eşinin yeride iyi kendini daraltma... ben geleceği günün hayalini kuruyorum mutlu oluyorum bak dene bunu
dun uyumadan önce geldıgı gun suraya gıderız söyle gıyınırım söyle süprüz yaparım fln
dıye plan yaptım gercekten ıcım nese doldu insanın kendi elinde mutlu yada mutsuz olmak.. kaydirigubbakcemile5
internete gircek birazdan ya
ohhh yandan yandan :teytey::dance::dance::dance::dance::teytey:
benim askımda şırnak silopide ama yrn cizreye gecicekmiş allah korusun cok korkuyorum kızlar yardım ediiinnnn cıldırcam.yrna kadar silopide misafir oldugu için rahat konusyoduk bugun içinde konusuruz demisti ama hala aramadı( imkanı olsa mutlaka arardı cunku bugun bnm dogum gunum çok merak ediyorummmm ve korkuyorummmmmmmmmm