- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.541
çok uzak canm ya biz bi uçta o bi uçta..ayrıca kendisi de kimseyi istemiyo ailesini ve banada sakın gelmeyin hele seni hiç bırakamam daha kötü olurum diyo.ben de onu üzmemek için tamam demiştim gitmeden önce gelcez diye tutturmuştuk herkeskaydirigubbakcemile2 şimdi ocak 17 yi bekliyoruz bakalım
:1rolleyes:mektubu bende düşündüm ama bu aralar biraz duygulasılm.ondan önce komutanlarıda okusun istemiorum.adresi sordum daha kendi bile bilmiyo şaştım
dirimcim doğru ama değil mi ama .8 günde 8 yıl yaşlandım desem yeridir .gözlerim torba torba yüzüm gözüm çktü.kayınpederim bile babama endişeleniyorum demiş.noluyo ya.diğer arkadşlar gibi olsa kfayı yerdim onlar çok haklı.ama benim ki tekirdağda mis gibi yemyeşil bi yer.piknik alanı gibi tertemiz hava e bol gıda .bi zahmet 2 koşuversin. burda yürümezdi bile çok merak ediorum şu an ki halinihihoyyyt
:sm_confused::dilcikar:
doğru canım bizler kendimizi çok harap ediyorumdirimcim doğru ama değil mi ama .8 günde 8 yıl yaşlandım desem yeridir .gözlerim torba torba yüzüm gözüm çktü.kayınpederim bile babama endişeleniyorum demiş.noluyo ya.diğer arkadşlar gibi olsa kfayı yerdim onlar çok haklı.ama benim ki tekirdağda mis gibi yemyeşil bi yer.piknik alanı gibi tertemiz hava e bol gıda .bi zahmet 2 koşuversin. burda yürümezdi bile çok merak ediorum şu an ki halinihihoyyyt
senemcim seninki istanbulda mı
5 dk önce onunla konuştum.bölükte adını polyana koymuşlar.herkes karamsar mı benim ki teselli ediomuş onları.ben çok iyiyim diyo.ben biliyorum zaten iyi olduğunu...
ben niye ağlıycam....kaydirigubbakcemile2
canım benim hoşgeldin
yemin törenine 21 gün var
biz şafağı yemin törenine doğru sayıyoruz :kedi:
senin erkek arkadaşın ne zaman gidecek
canım bende naz yapıyorum artık :umursamaz:
yok başım ağrıyor,yok şuram ağrıyor
sorsun azcık beni,neyin var,iyimisin diye ama dimi :umursamaz:
ne zormuş ya idare etmek
hep gülüceksin herşey yolunda olacak :dilcikar:
hayırlı ramazanlar canım
nasıslın?
hoşgeldin canım nasılsın?
canım sorma ya bugün sahurdan sonra 2 kere uyandım
rüyamda telefon çalıyor,kalktım baktım felan
sıyırm
tekirdağ saray da
canım ne mutlu sana
bende seni merak ediyordum
aah ah şafak sayanlara imrenir oldum resmen
valla benimki gitse de ben şafak saymaya razıyım
beli değil cnm
henüz gündemde bile yok
belkide evlenince olucak bizimkide
artık bende öyle istiyorum
evlenince gitsin diyorum
yoksa evde kalıcam :)
bende biraz önce konuştum
çavuş telefonun yanına 5 dakika konuşunuz diye yazmış :kedi:
5 dakika kime yetecekki:sm_confused:
canım ya gitti sonundacanım ne mutlu sana
bende seni merak ediyordum
aah ah şafak sayanlara imrenir oldum resmen
valla benimki gitse de ben şafak saymaya razıyım
beli değil cnm
henüz gündemde bile yok
belkide evlenince olucak bizimkide
artık bende öyle istiyorum
evlenince gitsin diyorum
yoksa evde kalıcam :)
5dk iyi bir süre bazen 2dk konsup kapatmam gerek diyor. biz 5dk konusunca kendimizi sanslı hissediyoruz. birde adresini bulabilsem süper olacakdı
canım kontörlü telefonlarda bizde 1-2 dakika konuşabiliyoruz
bu sabit telefon,aileler arıyor,sabit telefonun yanına yazmışlar :kedi:
bize verdikleri sabit numarada sorun var canım nu numara kullanılmamaktadır diyor