- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.501
walla cnm artık basardım umursamamya artık üzülmeye düsünmeye qerek yok ne yapalım mecbur qittiler qelene kadarda bekleyeceqiz ama artık ne üzüleceqim ne de umursayacaqım ama ne kadar dayanırım bilemem
benimki tutuyormudur acaba? ben bugün tutamadım yarın baslıyacam bakalım. Herkese kolay gelsin Allah kabul etsin.
daisy senin esinin kac gün kaldı? yanılmıyorsam birde küçük cocugunuz vardı
bizde akşam konuştuk tutamayacağım galiba dedi ama komutanlar gece 3 te sahurda olacak herkes demişnaniknanik
kaydirigubbakcemile3 zorunlu ibadet
esim hep aksam arıyor bende merak içinde bekliyorum
Selamlar herkese...
Ramazan geldi, hoşgeldi.. Evlere huzur, saglık, bereket getırsın ınsallah..
Bugun siftahı yaptık, Allah tamamına erdırsın, oruç tutan herkese kolaylıklar versın....
bende telefonun sesini duydum mu elim ayağıma dolaşıyor ne oluyor bana biranda bilmiyorum :a015:
daisy senin esinin kac gün kaldı? yanılmıyorsam birde küçük cocugunuz vardı
bende paranoyada basladı sürekli yanımdakilere telefon mu calıyor diyorum. kendi telefonlarım esimin telefonları yanımda sürekli ev ve iş telefonlarından da arayabilir diye kulak kabartıp duruyorum. calan bütün telefonlara ben acarım diye kosturuyorum
daisy şafakk saymayacağım demişti,geçmiyor diye galiba
walla cnm artık basardım umursamamya artık üzülmeye düsünmeye qerek yok ne yapalım mecbur qittiler qelene kadarda bekleyeceqiz ama artık ne üzüleceqim ne de umursayacaqım ama ne kadar dayanırım bilemem
Alışmaya mecburuz canım.. dogrusunu yapıyorsun... benneyaptımki
canım bende naz yapıyorum artık :umursamaz:evet haklısın cnm.ama ağrımada gitmiyo değil.üzülürken hep aklıma geliyo,o diyorum bak seni ne kadar umusuyor diorum kendime .bu kadar üzülmemem gerkiomuş gibi gelio....
hep ben onun şartlarını düşündüm su ana kadar.işte üzgündür sinirlidir işler yolunda değildir gibi..onun acaba aklına geliyomu bu kadın napıyo bi başına ,çocukla...
annemler başında kendi anneleri başında 40 tane insanla uğraşıyo birde işi...zavallı ne durumda diye...HAYIIIIIRRR çünküğ bencil.bunlar için kendime kızıyorum hep ben mi ilgili olup kendimi paralıycam diye..zaten kötü bi dönemden geçiorum.ne yapacağımı bilmez halde garip duygular içindeyim:sm_confused::sm_confused:
hayırlı ramazanlar canımselam kızlar hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar zemuszemus şafak 147 tekirdĞ MERKEZ
hoşgeldin canım nasılsın?Selamlar herkese...
Ramazan geldi, hoşgeldi.. Evlere huzur, saglık, bereket getırsın ınsallah..
Bugun siftahı yaptık, Allah tamamına erdırsın, oruç tutan herkese kolaylıklar versın....
canım sorma ya bugün sahurdan sonra 2 kere uyandımbende paranoyada basladı sürekli yanımdakilere telefon mu calıyor diyorum. kendi telefonlarım esimin telefonları yanımda sürekli ev ve iş telefonlarından da arayabilir diye kulak kabartıp duruyorum. calan bütün telefonlara ben acarım diye kosturuyorum
5 ayıda 1 ayıda aynı canım hele dışarda olurum kesin arayacak diye bi gelişim var eve
ocak 17 qelecek ewet cnm 2 kızım var
demi ama önce qece qündüz aqlıyordum aqladıkca daha kötü oluyordum artık böyle yapmaya karar verdim hiç bos zaman bırakmıyorum bos olduqumda aklıma qelince aqlayıyacaqım diye uqras arıyorum yoksa qelene kadar aqlayarak qecerse hasta oluruz ya
canım sorma ya bugün sahurdan sonra 2 kere uyandım
rüyamda telefon çalıyor,kalktım baktım felan
sıyırmak üzereyim galiba -tatlicadiarzu-
aynıymıs kısa dönem o zaman. Allah sabır versin
bende öyleydim simdi kafamı mesgule diyorum. aksamları film alıp segrediyorum. kendimi yıpratmamaya calsıyorum. 1 hafta boyunca agladım gözlerimin altında hiç sorun yoktu bebek gibiydi simdi altı mor ve torba oldu. hergören hastamısın diyor. 3 gündürde gecmedi morluk kendi kendime ne hale soktum. ayın 30unda gidecem karsısına bu halde cıkmak istemiyorum