Ksa dnem Askerlik...

walla cnm artık basardım umursamamya artık üzülmeye düsünmeye qerek yok ne yapalım mecbur qittiler qelene kadarda bekleyeceqiz ama artık ne üzüleceqim ne de umursayacaqım ama ne kadar dayanırım bilemem

daisy senin esinin kac gün kaldı? yanılmıyorsam birde küçük cocugunuz vardı

bende telefonun sesini duydum mu elim ayağıma dolaşıyor ne oluyor bana biranda bilmiyorum :a015:

bende paranoyada basladı sürekli yanımdakilere telefon mu calıyor diyorum. kendi telefonlarım esimin telefonları yanımda sürekli ev ve iş telefonlarından da arayabilir diye kulak kabartıp duruyorum. calan bütün telefonlara ben acarım diye kosturuyorum

5 ayıda 1 ayıda aynı canım hele dışarda olurum kesin arayacak diye bi gelişim var eve

walla cnm artık basardım umursamamya artık üzülmeye düsünmeye qerek yok ne yapalım mecbur qittiler qelene kadarda bekleyeceqiz ama artık ne üzüleceqim ne de umursayacaqım ama ne kadar dayanırım bilemem

Alışmaya mecburuz canım.. dogrusunu yapıyorsun... benneyaptımki

Alışmaya mecburuz canım.. dogrusunu yapıyorsun... benneyaptımki

demi ama önce qece qündüz aqlıyordum aqladıkca daha kötü oluyordum artık böyle yapmaya karar verdim hiç bos zaman bırakmıyorum bos olduqumda aklıma qelince aqlayıyacaqım diye uqras arıyorum yoksa qelene kadar aqlayarak qecerse hasta oluruz ya

canım bende naz yapıyorum artık :umursamaz:
yok başım ağrıyor,yok şuram ağrıyor
sorsun azcık beni,neyin var,iyimisin diye ama dimi :umursamaz:
ne zormuş ya idare etmek
hep gülüceksin herşey yolunda olacak :dilcikar:

selam kızlar hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar zemuszemus şafak 147 tekirdĞ MERKEZ
hayırlı ramazanlar canım
nasıslın?

Selamlar herkese...
Ramazan geldi, hoşgeldi.. Evlere huzur, saglık, bereket getırsın ınsallah..

Bugun siftahı yaptık, Allah tamamına erdırsın, oruç tutan herkese kolaylıklar versın....
hoşgeldin canım nasılsın?

canım sorma ya bugün sahurdan sonra 2 kere uyandım
rüyamda telefon çalıyor,kalktım baktım felan
sıyırmak üzereyim galiba -tatlicadiarzu-

bende öyleydim simdi kafamı mesgule diyorum. aksamları film alıp segrediyorum. kendimi yıpratmamaya calsıyorum. 1 hafta boyunca agladım gözlerimin altında hiç sorun yoktu bebek gibiydi simdi altı mor ve torba oldu. hergören hastamısın diyor. 3 gündürde gecmedi morluk kendi kendime ne hale soktum. ayın 30unda gidecem karsısına bu halde cıkmak istemiyorum

aynıymıs kısa dönem o zaman. Allah sabır versin

amin cnm sanada allah sabır versin

ewet y abende öyle esim qitti qideli ne kendime bakabildim dediqin qibi morluk var vb.. ama bunda sonra kendime bakıoyrum qeziyorum arkadas qeliyor yada onlara qidiyorum abalmalar falan qeliyor ya ne biliym hep uqras arıyorum qünde saymıyorum saydıkca zaman qecmiyor diye arıyor aradıkca sesini diyoru msn qörüsüyoruz o yetiyor ama yine uqras arıyorrum öyle kendme bakmayıda ihmal etmiyrum artık 1 hafta cıok yıprandım bunda sonra da bakacaqım ya demi ama cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…