Ksa dnem Askerlik...

evet hep aksam 7.00-7.30 arası oldugu için o aralar mutlaka evde bulunuyorum. bir kere erken aramıstı konusamadık bir daha aramazsa diye içim sıkıldı arayana kadar:gitme:
canım banada çok oluyor,evde olmadığım bir zaman arıyor
bazen telefon düşmüyor,numarasını görüyorum
çıldırıyorum ozaman senağlama

evet cnm en iyisi bu galiba.bak şimdi olayı biraz ileri sararsak.kocam geldiğinde mutluluktan havalara uçaçam.o 5,5 ay düzenli beslenip,spor yapıp,disiplinli yaşayarak fit ve zinde olacak.gelip işine koyulacak beni yine unutacak ne yapıyor ne ediyor diye düşünmeyecek.ben hasta olup yaşlandığımla kalıcam.bak kendine biraz aşkım ben geldim kim sana bu kadar ağla üzül dedi diycek bende sıyıracam:teytey:

evet cnm en iyisi bu galiba.bak şimdi olayı biraz ileri sararsak.kocam geldiğinde mutluluktan havalara uçaçam.o 5,5 ay düzenli beslenip,spor yapıp,disiplinli yaşayarak fit ve zinde olacak.gelip işine koyulacak beni yine unutacak ne yapıyor ne ediyor diye düşünmeyecek.ben hasta olup yaşlandığımla kalıcam.bak kendine biraz aşkım ben geldim kim sana bu kadar ağla üzül dedi diycek bende sıyıracam:teytey:

kaydirigubbakcemile3
aynen öyleee. hem kızlar her zaman bakımlı ve güzel görünmemiz lazım bize tekar asık olmaları için. ben 30unda gittiğimde saclarımı onun sevdiği renge boyatacam. bakımlı ve hos cıkacam karsısına debressin sevgisi :lepi:

birde kızlar mektup yazdım ama gönderemiyorum tam adresini bilmiyorum esime sormadım süpriz yapacam. siz yolladınız mı mektup? internettende bulamadım adresini

onlar alıstı atlattı olan bise oluyor bizde bi alısabilsek. Ama ben daha iyiyim ilk günlerdenkaydirigubbakcemile2
bende ilk zamanlar çok kötüydüm ama şimdi yavaş yavaş alışmaya başladım bu düzene
sabırsızlıkla yemin törenini bekliyorum :Saruboceq:

telefon kulubesinden aradıgı için sonradan arasamda ulasamam. sabit numara düşmüyor. ancak o ararsa konusabiliyoruz.
canım sabit numara sürekli meşgul oluyor,bazen yarımsaat uğraştığımı bilirim.ama düşürüncede güzel oluyor
bir kere eşim kulubeden aradı düşmedi
aynı numarayı hemen aradım başka bir asker çıktı :kedi:
iyi canım felan demedim yane çok ayıp :kedi:

yemin töreninden snr başlayacaklar çarşı iznine.benim aklım onda kalacağına nereye gitti,napıyo diye ben güzelleşeyim ki o düşünsün buna nolmuş diye.benimki emin benden.ben gidince bu kendini dağıtır ağlar zırlar diye.doğru hep öyle yaptım hep perişan çıktım karşısına.bu sefer ipler bende olsun.bana fırsat bu kendime bakar güzelleşip birde güçlü olursam deymeyin keyfime.kurt atma sırası da kocama....:teytey::dance:

:1rolleyes:mektubu bende düşündüm ama bu aralar biraz duygulasılm.ondan önce komutanlarıda okusun istemiorum.adresi sordum daha kendi bile bilmiyo şaştım

kaydirigubbakcemile3
aynen öyleee. hem kızlar her zaman bakımlı ve güzel görünmemiz lazım bize tekar asık olmaları için. ben 30unda gittiğimde saclarımı onun sevdiği renge boyatacam. bakımlı ve hos cıkacam karsısına debressin sevgisi :lepi:
:dance:

demi ama önce qece qündüz aqlıyordum aqladıkca daha kötü oluyordum artık böyle yapmaya karar verdim hiç bos zaman bırakmıyorum bos olduqumda aklıma qelince aqlayıyacaqım diye uqras arıyorum yoksa qelene kadar aqlayarak qecerse hasta oluruz ya

amin cnm sanada allah sabır versin

ewet y abende öyle esim qitti qideli ne kendime bakabildim dediqin qibi morluk var vb.. ama bunda sonra kendime bakıoyrum qeziyorum arkadas qeliyor yada onlara qidiyorum abalmalar falan qeliyor ya ne biliym hep uqras arıyorum qünde saymıyorum saydıkca zaman qecmiyor diye arıyor aradıkca sesini diyoru msn qörüsüyoruz o yetiyor ama yine uqras arıyorrum öyle kendme bakmayıda ihmal etmiyrum artık 1 hafta cıok yıprandım bunda sonra da bakacaqım ya demi ama cnm ya

evet canım haklısın 5 ay aglayarak gecermı hem yazık etmıs oluruz sonucta gorevını yapacak gelecek Allah korusun olmedılerkı hergun aglayalım..
He ara sıra ınsana huzun cokuyor duygulanıyor ozluyor o baska ama sureklı bırsey olmus gıbı depresyonda olmanında manası yok yanı...

Bende dısarı cıkıyorum annemlerın yanındayım zaten carsıya cıkıyoruz, hala kızı gelıyor ona gıdıyorum oglan zaten mesgul edıyo.. esım yeterkı benı habersız bırakmasın yoksa zor olan bırsey yok artık alısıyoruz o aradıkca zaman hızlı gecıyor... dun degıl oncekı gun konustuk, dun aramadı bakalım bugun arayacakmı bugun ararsa bugun ve yarınımda guzel gececektır ınsallah....

Oh be içim rahatladı yanlız degilmişim benim eşimde askere gitti kısa dönem ama zaman geçmiyor.
canım Allah kavuştursun
sizinkisi neresi?
yemin töreninden snr başlayacaklar çarşı iznine.benim aklım onda kalacağına nereye gitti,napıyo diye ben güzelleşeyim ki o düşünsün buna nolmuş diye.benimki emin benden.ben gidince bu kendini dağıtır ağlar zırlar diye.doğru hep öyle yaptım hep perişan çıktım karşısına.bu sefer ipler bende olsun.bana fırsat bu kendime bakar güzelleşip birde güçlü olursam deymeyin keyfime.kurt atma sırası da kocama....:teytey::dance:
kızlar valla çok güldürdünüz beni kaydirigubbakcemile3

sabırrr arkadasımmm sabırrr.... suan tek ihtiyacımız olan

cok mu uzak niye göremiyorsun?

çok uzak canm ya biz bi uçta o bi uçta..ayrıca kendisi de kimseyi istemiyo ailesini ve banada sakın gelmeyin hele seni hiç bırakamam daha kötü olurum diyo.ben de onu üzmemek için tamam demiştim gitmeden önce gelcez diye tutturmuştuk herkeskaydirigubbakcemile2 şimdi ocak 17 yi bekliyoruz bakalım:eek:

oohhhh iste bunu kastediyordum canımcım :teytey:

dirimcim doğru ama değil mi ama .8 günde 8 yıl yaşlandım desem yeridir .gözlerim torba torba yüzüm gözüm çktü.kayınpederim bile babama endişeleniyorum demiş.noluyo ya.diğer arkadşlar gibi olsa kfayı yerdim onlar çok haklı.ama benim ki tekirdağda mis gibi yemyeşil bi yer.piknik alanı gibi tertemiz hava e bol gıda .bi zahmet 2 koşuversin. burda yürümezdi bile çok merak ediorum şu an ki halinihihoyyyt

X