- 25 Mart 2009
- 1.258
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.581
opuyorumnanaktan sağol canım sanada hayırlı ramazanlar iyi deyilim regl oldum eşime güzel haber veremedim dünden beri ağlıyorum eşimin yokluğu bide hayal kırıklığı çok kötüyüm :1no2: dün gece çok yanlız hissettim kendimi :çok üzgünüm:
canım adresi nerden aldın
canım bilmiyordum :1no2::a015: sorun eşimde canım tek taraflı varikosel çıktı ameliyat olması gerekiyor :sinifsinif: ameliyat olcaktı çıktı askerlik kaldı ameliyat işi askerde olurum diyordu ama bilmiyorum işte
evet canım haklısın 5 ay aglayarak gecermı hem yazık etmıs oluruz sonucta gorevını yapacak gelecek Allah korusun olmedılerkı hergun aglayalım..
He ara sıra ınsana huzun cokuyor duygulanıyor ozluyor o baska ama sureklı bırsey olmus gıbı depresyonda olmanında manası yok yanı...
Bende dısarı cıkıyorum annemlerın yanındayım zaten carsıya cıkıyoruz, hala kızı gelıyor ona gıdıyorum oglan zaten mesgul edıyo.. esım yeterkı benı habersız bırakmasın yoksa zor olan bırsey yok artık alısıyoruz o aradıkca zaman hızlı gecıyor... dun degıl oncekı gun konustuk, dun aramadı bakalım bugun arayacakmı bugun ararsa bugun ve yarınımda guzel gececektır ınsallah....
:a015: sorun eşimde canım tek taraflı varikosel çıktı ameliyat olması gerekiyor :sinifsinif: ameliyat olcaktı çıktı askerlik kaldı ameliyat işi askerde olurum diyordu ama bilmiyorum işte
saatler eşimin yokluğundan mı oruçtan mı bilinmez geçmiyo sanki
bu son günlerde hiç geçmiyor bi sarılabilseydim bende :a015:
kaydirigubbakcemile3sabit telefonu aradım düşüremiyordum bu sefer bi asker actı ve adresi verdi. yazık asker bi bayan arayınca heycanlandı galiba sesi titriyordu kaydirigubbakcemile3
canım az kaldı,opuyorumnanaktanbu son günlerde hiç geçmiyor bi sarılabilseydim bende :a015:
kaydirigubbakcemile3
canım ben aradığımdada asker çıkıyor
ama bana abla 10 dakika/yarımsaat sonra ara diyor kötükedihüso
:umursamaz:
:kedi:yazık o da utandıgı için abla diyordurkaydirigubbakcemile3
canım evci izninden mi bahsediyorsunarkadaşlar bu çarşı izni olduğu zmn asker
akrabası olmayan bi tanıdığın adresini gösterebilir mi,oldu diyelim gidip orda mı kalacak başka bi yerde kalabilir mi
arkadaşlar bu çarşı izni olduğu zmn asker
akrabası olmayan bi tanıdığın adresini gösterebilir mi,oldu diyelim gidip orda mı kalacak başka bi yerde kalabilir mi