Ksa dnem Askerlik...

cnm üzülmeee herseyde hayır vardır qelince olur belki cnm benm ya

:a015: sorun eşimde canım tek taraflı varikosel çıktı ameliyat olması gerekiyor :sinifsinif: ameliyat olcaktı çıktı askerlik kaldı ameliyat işi askerde olurum diyordu ama bilmiyorum işte
canım bilmiyordum :1no2:
üzülme herşeyde bir hayır vardır

arar cnm merak etme sende iyi yapiyon cnm baska caremiz yok insallah hayırlısıyla zaman ,qüzel qecisnde

:a015: sorun eşimde canım tek taraflı varikosel çıktı ameliyat olması gerekiyor :sinifsinif: ameliyat olcaktı çıktı askerlik kaldı ameliyat işi askerde olurum diyordu ama bilmiyorum işte

üzülme canım her iste bir hayır vardır. hamileyken insanın psikolojisi bozuk oluyormus daha duygusal stresli... birde askerlik özlemiyle birlestirğinde cok üzülünce cocugunuda zarar verebilirdin. askerden gelsin tedavi olsun birlikte hissedin her anınızı.:1hug:

sabit telefonu aradım düşüremiyordum bu sefer bi asker actı ve adresi verdi. yazık asker bi bayan arayınca heycanlandı galiba sesi titriyordu kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
canım ben aradığımdada asker çıkıyor
ama bana abla 10 dakika/yarımsaat sonra ara diyor kötükedihüso
:umursamaz:

arkadaşlar bu çarşı izni olduğu zmn asker
akrabası olmayan bi tanıdığın adresini gösterebilir mi,oldu diyelim gidip orda mı kalacak başka bi yerde kalabilir mi

arkadaşlar bu çarşı izni olduğu zmn asker
akrabası olmayan bi tanıdığın adresini gösterebilir mi,oldu diyelim gidip orda mı kalacak başka bi yerde kalabilir mi
canım evci izninden mi bahsediyorsun
sanırım yakın akraba olacak,anne,baba,kardeş gibi
bunun dışında
eğer komutanı izin verirse
evlilik cüzdanını götürüp eşini çıkartabilirsin 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…