- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.521
:çok üzgünüm:
törende de görmicem ama yinede.. tören şafak 20:1rolleyes:şafak 148opuyorumnanaktan:asigim:gamyoncuiremsu
canım banada çok oluyor,evde olmadığım bir zaman arıyorevet hep aksam 7.00-7.30 arası oldugu için o aralar mutlaka evde bulunuyorum. bir kere erken aramıstı konusamadık bir daha aramazsa diye içim sıkıldı arayana kadar:gitme:
canım banada çok oluyor,evde olmadığım bir zaman arıyor
bazen telefon düşmüyor,numarasını görüyorum
çıldırıyorum ozaman senağlama
evet cnm en iyisi bu galiba.bak şimdi olayı biraz ileri sararsak.kocam geldiğinde mutluluktan havalara uçaçam.o 5,5 ay düzenli beslenip,spor yapıp,disiplinli yaşayarak fit ve zinde olacak.gelip işine koyulacak beni yine unutacak ne yapıyor ne ediyor diye düşünmeyecek.ben hasta olup yaşlandığımla kalıcam.bak kendine biraz aşkım ben geldim kim sana bu kadar ağla üzül dedi diycek bende sıyıracam:teytey:
bende ilk zamanlar çok kötüydüm ama şimdi yavaş yavaş alışmaya başladım bu düzeneonlar alıstı atlattı olan bise oluyor bizde bi alısabilsek. Ama ben daha iyiyim ilk günlerdenkaydirigubbakcemile2
canım sabit numara sürekli meşgul oluyor,bazen yarımsaat uğraştığımı bilirim.ama düşürüncede güzel oluyortelefon kulubesinden aradıgı için sonradan arasamda ulasamam. sabit numara düşmüyor. ancak o ararsa konusabiliyoruz.
:dance:kaydirigubbakcemile3
aynen öyleee. hem kızlar her zaman bakımlı ve güzel görünmemiz lazım bize tekar asık olmaları için. ben 30unda gittiğimde saclarımı onun sevdiği renge boyatacam. bakımlı ve hos cıkacam karsısına debressin sevgisi :lepi:
demi ama önce qece qündüz aqlıyordum aqladıkca daha kötü oluyordum artık böyle yapmaya karar verdim hiç bos zaman bırakmıyorum bos olduqumda aklıma qelince aqlayıyacaqım diye uqras arıyorum yoksa qelene kadar aqlayarak qecerse hasta oluruz ya
amin cnm sanada allah sabır versin
ewet y abende öyle esim qitti qideli ne kendime bakabildim dediqin qibi morluk var vb.. ama bunda sonra kendime bakıoyrum qeziyorum arkadas qeliyor yada onlara qidiyorum abalmalar falan qeliyor ya ne biliym hep uqras arıyorum qünde saymıyorum saydıkca zaman qecmiyor diye arıyor aradıkca sesini diyoru msn qörüsüyoruz o yetiyor ama yine uqras arıyorrum öyle kendme bakmayıda ihmal etmiyrum artık 1 hafta cıok yıprandım bunda sonra da bakacaqım ya demi ama cnm ya
canım Allah kavuştursunOh be içim rahatladı yanlız degilmişim benim eşimde askere gitti kısa dönem ama zaman geçmiyor.
kızlar valla çok güldürdünüz beni kaydirigubbakcemile3yemin töreninden snr başlayacaklar çarşı iznine.benim aklım onda kalacağına nereye gitti,napıyo diye ben güzelleşeyim ki o düşünsün buna nolmuş diye.benimki emin benden.ben gidince bu kendini dağıtır ağlar zırlar diye.doğru hep öyle yaptım hep perişan çıktım karşısına.bu sefer ipler bende olsun.bana fırsat bu kendime bakar güzelleşip birde güçlü olursam deymeyin keyfime.kurt atma sırası da kocama....:teytey::dance:
sabırrr arkadasımmm sabırrr.... suan tek ihtiyacımız olan
cok mu uzak niye göremiyorsun?
Dirimcim hb ıyı cok sukur, sen nasılsın canım..
yemin töreninden snr başlayacaklar çarşı iznine.benim aklım onda kalacağına nereye gitti,napıyo diye ben güzelleşeyim ki o düşünsün buna nolmuş diye.benimki emin benden.ben gidince bu kendini dağıtır ağlar zırlar diye.doğru hep öyle yaptım hep perişan çıktım karşısına.bu sefer ipler bende olsun.bana fırsat bu kendime bakar güzelleşip birde güçlü olursam deymeyin keyfime.kurt atma sırası da kocama....:teytey::dance: