Ksa dnem Askerlik...

merhabalar... Nasılsınız??
Ben belli nedenlerden dolayı yanına gidemiyorum yarın çook üzüldü.Ben geldiğim günden beri bu günün hayalini kuruyordum hep dedi senağlama ne yapsam da onu mutlu etsem acaba?

benimki tutuyormudur acaba? ben bugün tutamadım yarın baslıyacam bakalım. Herkese kolay gelsin Allah kabul etsin.

opuyorumnanaktan sordum tutuyormusun diye tutuyorum dedi bir kaç kişi kaldırmışlar sahura :bbo: onlar için zor olur eğitim falan ama allah yardım etsin :tomato:

canım bende naz yapıyorum artık :umursamaz:
yok başım ağrıyor,yok şuram ağrıyor
sorsun azcık beni,neyin var,iyimisin diye ama dimi :umursamaz:
ne zormuş ya idare etmek
hep gülüceksin herşey yolunda olacak :dilcikar:

hayırlı ramazanlar canım
nasıslın?

hoşgeldin canım nasılsın?

canım sorma ya bugün sahurdan sonra 2 kere uyandım
rüyamda telefon çalıyor,kalktım baktım felan
sıyırmak üzereyim galiba -tatlicadiarzu-

opuyorumnanaktan sağol canım sanada hayırlı ramazanlar iyi deyilim regl oldum eşime güzel haber veremedim dünden beri ağlıyorum eşimin yokluğu bide hayal kırıklığı çok kötüyüm :1no2: dün gece çok yanlız hissettim kendimi :çok üzgünüm:

opuyorumnanaktan sağol canım sanada hayırlı ramazanlar iyi deyilim regl oldum eşime güzel haber veremedim dünden beri ağlıyorum eşimin yokluğu bide hayal kırıklığı çok kötüyüm :1no2: dün gece çok yanlız hissettim kendimi :çok üzgünüm:
üzülme herşeyde bir hayır vardır.

opuyorumnanaktan sordum tutuyormusun diye tutuyorum dedi bir kaç kişi kaldırmışlar sahura :bbo: onlar için zor olur eğitim falan ama allah yardım etsin :tomato:
canım benim eşimde tutuyor
şimdilik çok sıkmıyorlar diyo eşim
oruçdan dolayı
Allah yardımcımız olsun

canım olsun,sağlık olsun napalım niye kendini kötü hissediyorsun ki

orası öylede canım 4 yıldır olmuyor çocuğumuz :sinifsinif: bu sefer çok umutluyduk güzel haber vercem sana beni iki kişi görcen deyip duruyordum ama olmadı işte ne yapalım herşey nasip :a015:

canını çok da sıkmak istemiyorum ama birşeyi merak ettim. tedavi gördünüz mü hiç?

canını çok da sıkmak istemiyorum ama birşeyi merak ettim. tedavi gördünüz mü hiç?

:a015: sorun eşimde canım tek taraflı varikosel çıktı ameliyat olması gerekiyor :sinifsinif: ameliyat olcaktı çıktı askerlik kaldı ameliyat işi askerde olurum diyordu ama bilmiyorum işte :nazar:

orası öylede canım 4 yıldır olmuyor çocuğumuz :sinifsinif: bu sefer çok umutluyduk güzel haber vercem sana beni iki kişi görcen deyip duruyordum ama olmadı işte ne yapalım herşey nasip :a015:

canım benim yaaa mafoldumben umarım özleminle birlikte eşin geldiğinde öğrenirsiniz mutlu haberinizi umudunu yitirme..

hiç kendini kötü hissetme.ziyarete gittiğinde olur hem seni çok özlemiştir o zmn daha istekli olur.:emir_bebek::ecrin_bebek:

:a015: sorun eşimde canım tek taraflı varikosel çıktı ameliyat olması gerekiyor :sinifsinif: ameliyat olcaktı çıktı askerlik kaldı ameliyat işi askerde olurum diyordu ama bilmiyorum işte :nazar:
biliyorum bu rahatsızlığı. canım ne yapıp ne etsin orda ameliyat olmaya baksın. hem de 1ay erken gelir eve

X