- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.461
ben de polisle evlenmem diordum kaydirigubbakcemile3yok canım mühendis yeminliyim öğretmenle evlenmem diye allah yüzümü kara çıkarmadı
kızlar benim cook uykum geldi kendinize iyi bakın kocacıklarımızda allaha emanet olsun
hoscakalınn
kızlar benim cook uykum geldi kendinize iyi bakın kocacıklarımızda allaha emanet olsun
hoscakalınn
hani her meslekte bozuk var genellememek lazım ama erkek öğretmenler artık vakitleri çok diye galiba tuhaf davranıyolar. ya da bana öyle geldi.
aynen canım ya. ben her deres saç toplatmaktan, küpe çıkartmaktan,makyaj sildirmekten bıkmıştım. eskiden erkek öğrenciler bayan öğretmenlerre aşık falan olurlardı. şimdi ise tam tersi ve daha vahimi.bazı kız öğrenciler erkek öğretmenleri tavlamaya çalışıyorlar. bazı erkek öğretmenler de bunu çok ii kullanıyorlar. :mymeka:o sübyancılıktır ya kim ne derse desin. rezillik.gerçi şimdiki kızlarda az değil ama. ben ilköğretimdeyim inan ben anca okula gidiyorum o öğrenciler nasıl süslenmişler. kızların da gözü yok değil yani. allah ıslah etsin.her iki tarafı da
klava:
benimkide alıştı artık oraya
ne seni özledim diyor nede seviyorum
asker arkadaşıyım ben onun :umursamaz:
sende söyleme dirimcim kafasına dank etmeye başlar neden söylemiyorsun der çok dengesizler ya kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar merhaba, benim bir tanecik sözlüm sevgilim canım da kısa dönem olarak askere gitti:teselli: Hem de Diyarbakır İl Jandarma jandarma olarak şimdi silvandalar eğitimde. Ben de sizin gibi aileyi aramak zorunda kalıyorum bir sürü stres sıkıntı..:1no2: Bir yandan azıcık arıyabilio diye ailesine haber vermek zorunda kalıyorum bir yandan annesi abuk sabuk laflar edio. geçen onları 5 defa aramış sormama rağmen söylemedi benimki, ben de haberleri yok diye yine aramak zorunda kaldım, benden çok haberleri varmış zaten... 4 eylülde yemin töreni işten nasıl izin alcam bilemiorm, bi de annesinin dediğine göre perşembe gideceklermiş yani neredeyse beni almadan gideceklerklava: Benimkine telefonda arıyorsan sorunca söyle de aramayayım deyince kızdı suratıma kapattı! sonra aradı ama açmadım artık sinirlerim laçka olmuş durumda!! Sonra 2 saat sıra bekleyip mail atmışmirmirmirmir Bir yandan çok zormuş durumları o kadar kötü şeyler duyuyorum ki, askım da hiç şikayet eden biri olmamasına rağmen çok mutsuz söyleyemediğim şeyler var çok feci dio 2 gündür sinirlerim alt üst oldu:a015: hep kabus görüyorum uyuyamıyorum:1no2:
üzümle canım askerde stesli olurlar sen alttan alacaksın kötü birsey desede isteyerek söylememiştir