Ksa dnem Askerlik...

canım benim biz bayanlar daha duygusal oluyoruz sanırım
eşimde sorar sürekli annemgili arıyormusun diye
sanırım ben yokken bağlarını koparma,aklım sizde kalmasın gibi düşünüyorlar ne bilim işte
ne düşündüklerine akıl erdirmek zor
sonuçta sende burda üzülüyorsun
bir iki güzel laf duymak hakkımız sanırım :sm_confused:

evet haklısın cnm.ama ağrımada gitmiyo değil.üzülürken hep aklıma geliyo,o diyorum bak seni ne kadar umusuyor diorum kendime .bu kadar üzülmemem gerkiomuş gibi gelio....
hep ben onun şartlarını düşündüm su ana kadar.işte üzgündür sinirlidir işler yolunda değildir gibi..onun acaba aklına geliyomu bu kadın napıyo bi başına ,çocukla...
annemler başında kendi anneleri başında 40 tane insanla uğraşıyo birde işi...zavallı ne durumda diye...HAYIIIIIRRR çünküğ bencil.bunlar için kendime kızıyorum hep ben mi ilgili olup kendimi paralıycam diye..zaten kötü bi dönemden geçiorum.ne yapacağımı bilmez halde garip duygular içindeyim:sm_confused::sm_confused:

Allah kolaylık versin canım. evli olarak zor ama cocuk olunca daha zordur eminim. sonucta onlar gidince evi tek basında ayakta tutmak faturalar, ailenin lafı es dostun bakısı bir sürü sorumluluk yükleniyor omuzlarımıza biz bunların karsılıgında iki güzel söz duymak istiyoruz ama duymayınca haklı olarak üzülüp kendimizi yıpratıyoruz peki elimize ne geciyor erken yasta cöküyoruz (bakınız annelerimiz) o yüzden keske yapımız erkeklerinki gibi biraz umursamaz olsa....

selam kızlar hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar zemuszemus şafak 147 tekirdĞ MERKEZ

Selamlar herkese...
Ramazan geldi, hoşgeldi.. Evlere huzur, saglık, bereket getırsın ınsallah..

Bugun siftahı yaptık, Allah tamamına erdırsın, oruç tutan herkese kolaylıklar versın....

zemuszemus eşim aradı konuştum sesini bile özledim ya oruç tutyomuş canım yaa yamin törenine az kaldı görücem aşkımı inşallah ......:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…