Ksa dnem Askerlik...

hani her meslekte bozuk var genellememek lazım ama erkek öğretmenler artık vakitleri çok diye galiba tuhaf davranıyolar. ya da bana öyle geldi.

hani her meslekte bozuk var genellememek lazım ama erkek öğretmenler artık vakitleri çok diye galiba tuhaf davranıyolar. ya da bana öyle geldi.

ben de aynı şeyi düşünüyorum canım. ve benim gibi bekar bazı arkadaşlar var onlar da yeminli öğretmenle evlenmemeye. hele ben öğrencisiyle evlenen erkek öğretmenlerle karşılaşınca inan daha çok midem bulanır oldu. çalıştığım yerde bir sürü örneği var da!

o sübyancılıktır ya kim ne derse desin. rezillik.gerçi şimdiki kızlarda az değil ama. ben ilköğretimdeyim inan ben anca okula gidiyorum o öğrenciler nasıl süslenmişler. kızların da gözü yok değil yani. allah ıslah etsin.her iki tarafı da

o sübyancılıktır ya kim ne derse desin. rezillik.gerçi şimdiki kızlarda az değil ama. ben ilköğretimdeyim inan ben anca okula gidiyorum o öğrenciler nasıl süslenmişler. kızların da gözü yok değil yani. allah ıslah etsin.her iki tarafı da
aynen canım ya. ben her deres saç toplatmaktan, küpe çıkartmaktan,makyaj sildirmekten bıkmıştım. eskiden erkek öğrenciler bayan öğretmenlerre aşık falan olurlardı. şimdi ise tam tersi ve daha vahimi.bazı kız öğrenciler erkek öğretmenleri tavlamaya çalışıyorlar. bazı erkek öğretmenler de bunu çok ii kullanıyorlar. :mymeka:

türkiyedeki eğitim sistemini, öğretmenlik mesleğini sabaha da kadar konuşsak bile zaman yetmez.
ben de yatayım artık. yarın erken kalkmam gerek. herkese ii geceler opuyorumnanaktan

allah iki tarafı da ıslah etsin ne diyelim. o yüzden öğretmenlik pek cazip bir meslek değil. hani bayan için neyse de erkeğe yakışmıyor ya

Arkadaşlar merhaba, benim bir tanecik sözlüm sevgilim canım da kısa dönem olarak askere gitti:teselli: Hem de Diyarbakır İl Jandarma jandarma olarak şimdi silvandalar eğitimde. Ben de sizin gibi aileyi aramak zorunda kalıyorum bir sürü stres sıkıntı..:1no2: Bir yandan azıcık arıyabilio diye ailesine haber vermek zorunda kalıyorum bir yandan annesi abuk sabuk laflar edio. geçen onları 5 defa aramış sormama rağmen söylemedi benimki, ben de haberleri yok diye yine aramak zorunda kaldım, benden çok haberleri varmış zaten... 4 eylülde yemin töreni işten nasıl izin alcam bilemiorm, bi de annesinin dediğine göre perşembe gideceklermiş yani neredeyse beni almadan gidecekler :eek:klava: Benimkine telefonda arıyorsan sorunca söyle de aramayayım deyince kızdı suratıma kapattı! sonra aradı ama açmadım artık sinirlerim laçka olmuş durumda!! Sonra 2 saat sıra bekleyip mail atmışmirmirmirmir Bir yandan çok zormuş durumları o kadar kötü şeyler duyuyorum ki, askım da hiç şikayet eden biri olmamasına rağmen çok mutsuz söyleyemediğim şeyler var çok feci dio 2 gündür sinirlerim alt üst oldu:a015: hep kabus görüyorum uyuyamıyorum:1no2:

Arkadaşlar merhaba, benim bir tanecik sözlüm sevgilim canım da kısa dönem olarak askere gitti:teselli: Hem de Diyarbakır İl Jandarma jandarma olarak şimdi silvandalar eğitimde. Ben de sizin gibi aileyi aramak zorunda kalıyorum bir sürü stres sıkıntı..:1no2: Bir yandan azıcık arıyabilio diye ailesine haber vermek zorunda kalıyorum bir yandan annesi abuk sabuk laflar edio. geçen onları 5 defa aramış sormama rağmen söylemedi benimki, ben de haberleri yok diye yine aramak zorunda kaldım, benden çok haberleri varmış zaten... 4 eylülde yemin töreni işten nasıl izin alcam bilemiorm, bi de annesinin dediğine göre perşembe gideceklermiş yani neredeyse beni almadan gidecekler :eek:klava: Benimkine telefonda arıyorsan sorunca söyle de aramayayım deyince kızdı suratıma kapattı! sonra aradı ama açmadım artık sinirlerim laçka olmuş durumda!! Sonra 2 saat sıra bekleyip mail atmışmirmirmirmir Bir yandan çok zormuş durumları o kadar kötü şeyler duyuyorum ki, askım da hiç şikayet eden biri olmamasına rağmen çok mutsuz söyleyemediğim şeyler var çok feci dio 2 gündür sinirlerim alt üst oldu:a015: hep kabus görüyorum uyuyamıyorum:1no2:

üzümle canım askerde stesli olurlar sen alttan alacaksın kötü birsey desede isteyerek söylememiştir

üzümle canım askerde stesli olurlar sen alttan alacaksın kötü birsey desede isteyerek söylememiştir

dirimcim senin şu pozitifliğine hoşgörüne hayranım.ama şunuda unutma sanıyorum sen 10 aylık evliydin ben 5 yıllık.üstelik çocukta var.bu adamla ben 7-8 senedirde beraberim.onu çok seviyorum deli gibi özlüyorum.ama şunuda düşünmüyo değilim.insan ne kadar alltan alırsa erkek kendini okadar kıymetli sanıp üste çıkıyo.şu ana kadar bikaç kez aradı sinilidir diye hep alttan aldım ,en son görüşmemizdeannesini armış olmasına rağmen bana onları soruyo.2 dk gibi bi zmn diliminde insan hiç mi eşine 2 güzel laf etmez.merak etmez.daha beni özlemediğini anlamak sence beni ne kadar yaraladı ??ben asker gitmiş olsaydım ve böyle davransaydım acaba o ne yapardı??:uhm::bbo:

arayana kadar çok mutsuzdum sesini bikaç gündür duyamadığım için oysa duyduğumda dahada mutsuz oldum çünkü biz diye bişi geçmedi konuşmanın içinde .bişi düşünemiyorum kafamı vurup uyuyorum diyo.eğitimden vakit nasıl geçiyo bişi anlamıyomuş.gel de anla.ben kafamı işten kaldıramazken hala aklımın bi köşesinde hep o var.farka bak:sinifsinif:

X