Ksa dnem Askerlik...

wenes doğru söylüyor cidden. benim okul açılınca ben de aynı şeyleri yaşayacağım eminim. ama neyse ki ben pek muhabbet etmem bizim hocalarla.

inşallah hep böyle kalır. aslında ailelerinin bizi araması lazım değil mi? biz yalnız kaldık . valla günaşırı arıyolar beni ihtiyacın var mı diye. tamam biz de arıyalım ama şimdilik onlar aramalı

bir derdim var topiğine gidecem ben zaten :roflol: ben nişanlandım. bir kere bile aramadılar beni. ahhhh aaaaaahhh

banada yapıyo aynısını üstelik amcasını halasını fılanda aramıyomusum..
gecen gunde amcası aradı neden aramıyosun dıye azar cektı bıguzel.
nişanlandıktan beri daha cok beklıyolar aramamı. insanın aklınada gelmıyokı bütun akrabalarını aramak !

onlar seni hiç aradılar mı peki canım?

sen kendin tanıştıysan öyle yaparlar. sanki yakalarına yapıştık beni al diye. ama aileler vesile olunca bambaşka oluyor. ama işte takmamak lazım .

sen kendin tanıştıysan öyle yaparlar. sanki yakalarına yapıştık beni al diye. ama aileler vesile olunca bambaşka oluyor. ama işte takmamak lazım .
ben de bayramda yapacağımı biliyorum canım. anne babası ve dayısını arıcam bitti kaydirigubbakcemile2

vallamı ben susayım ozaman yaw benneyaptımki
dertleri neymişte aramıyolarmış ya ogullarınıda paylasamıyo bazıları böyle
nişanlımın ailesi bir garip. düşünsene ablası 40 dklık mesafede ve kardeşini uğurlamaya bile gelmedi. ölesi beni nasıl arasın ki???

valla kızlar şimdilik çok içime atıyorum ama evlenince içimdeki cadıyı ortaya çıkaracağım valla klava:

bir an önce sağlıkla gelsinler askerden yapalım düğünleri gerisini koyver gitsin. ben başta kafama çok takıyodum ama baktım psikolojim kaldırmıyor vazgeçtim. kim ne derse desin banane. onlar yıpranmıyor olan bize ve ilşkimize oluyor.

ben hiç nişanlıma yansıtmadım zaten bu durumları. belki düzelirler umuduyla :) aman benden uzak olsunlar da ne yaparlarsa yapsınlar.
nişanlın da öğretmen mi canım?

nişanlımın ailesi bir garip. düşünsene ablası 40 dklık mesafede ve kardeşini uğurlamaya bile gelmedi. ölesi beni nasıl arasın ki???

benım bı arkadasımında kocasının aile ilişkileri biraz zayıftı, hep derdi aıle nasıl olurmuş göstericem diye,suan gercekten cok mutlular. erkeklere bence baba evinden fazla ilgi göstermek lazımki hem eskiyi aramasınlar hemde baglansınlar. sen sanslısın bence bu bakımdan bosver kaydirigubbakcemile3

haklısın canım ben de aynı şeyi yapıyorum zaten. ailesi de bunun çook farkında kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…