- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.161
çok kötü bir durum ama ne yapalım öyle fenama gidiyor ki doğum günümde yok bayramlarda yok yılbaşında yok offffff offffff senağlama
merhaba sanada hoşgeldin Allah kavuştursun.arayamıyodur.
buarada sewgilim aradı mafoldumbenmafoldumbenbotları sıkıyomuş,eğitimler fena zorluyomuş,:sinifsinif:günlerden bile haberi yok çok üzüldüm haline yamafoldumbenkök söktürüyolarmış :çok üzgünüm:yazık ben iyiym diyip duruyo bide ikide birmafoldumbenmafoldumben şimdi daha da kötü hissettim neler çekiyolar orda acayip pismişş hertaraf:1ninca: yine zor konuştuk 2 dk bi yığın sıra varmış arkadasenağlama bisüre depresyondayım kızlar:a015:
bayburtta canm.aşırı pislikten hasta oldu benmki de.bide üstüne köksöktüren yeni komutanlar gelmişkötükedihüsobi bu eksikti içim gitti hala ben iyiym dio
saol tatlım ya hiç şikayet etmiyo canm benm hep beni düşünüyo kendi ne hallerde.seni sewiyorum aşkım diye kapattı zorla ağlamaklıydı ewet törene 2o gün kaldı sabret sonra başka yere dağıtıtrla rdedim yazık eft az kalmış diyosenağlamasenağlama napcaz bilmiyorum geçsin bende dayanamıyorum busefer hiç olumlu konuşamadım telefondasenağlamasenağlamamalesef
iyi akşamlar arkadaşlar..yazdıklarınıza göz attım biraz...sizin yerinizde olma ihtimalim vardı bnm de. şöyle ki..mayısta izdivaç dolayısı ile tanıştırıldığım biri şu an askerde,lakin ben onun şafak sayımını yapamıyorum..babam askerliği ve atanması (öğretmen) henüz olmadığı için onunla tanışmayı ertelemişti ki ben onun ailesi ile tanışmışken..kısa dönemde şuan..otobüse binmeden aradı en son ..bi daha haber almadım.gitmeden başka bi kısmetin oolursa durma evlen,beni bekleme,geleceğine engel olmak istemem demişti.. sözün özü.. NE ZAMAN BİTİO ŞU KISA DÖNEM ?? 13 ağustos gitmişti bursa ya .
kızlar nasılsınız. kullanıcı adımı değiştirdim.
biz kavga ettık msnde eften püften bısey yüzünden. ben alttan aldıkca o üstüme geldi
tamam kapatalım dıyorum hayır senın dedıgın olmuycak kapanmıycak dıyo. cok kötüyüm yemin ediyorum benden aldı hıncını resmen