Ksa dnem Askerlik...

canım en zoruda düğünlerde olmamasıdır heralde
yanlız gitmek :çok üzgünüm:
bayramlarda da öyle
onlar için de ne kadar zordur

çok kötü bir durum ama ne yapalım öyle fenama gidiyor ki doğum günümde yok bayramlarda yok yılbaşında yok offffff offffff senağlama

yılbaşından 2 hafta sonra gelcekler inşallahopuyorumnanaktan öyle düşünelim canm en iyisi yoksa ben çok çabuk olumsuz ruh haline bürünüyorumlaelaelaelaelae

iyi akşamlar kızlar rüyalarınıza askerlerinizi görün:kedi: bende minik kuşumu(nişanlımı yani):roflol: o minik kuşum gelsin tüylerini bir bir kaydirigubbakcemile3yolacağım :a015:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende sırnaşık şey benim sevgilimde gitti iskenderun da of bizim ilişkimiz zaten hep mesafelerden ibaretti bunun öncesi de 3 ay görüşemedik şimdi 5-6 ay askerlik olunca 9 ay oldusenağlama.Beni bir kere arayabildi sizce normal mi yoksa aramak istemiyormu diye kendimi yiyip bitiriyorumsenağlama

merhaba sanada hoşgeldin Allah kavuştursun.arayamıyodur.
buarada sewgilim aradı mafoldumbenmafoldumbenbotları sıkıyomuş,eğitimler fena zorluyomuş,:sinifsinif:günlerden bile haberi yok çok üzüldüm haline yamafoldumbenkök söktürüyolarmış :çok üzgünüm:yazık ben iyiym diyip duruyo bide ikide birmafoldumbenmafoldumben şimdi daha da kötü hissettim neler çekiyolar orda acayip pismişş hertaraf:1ninca: yine zor konuştuk 2 dk bi yığın sıra varmış arkadasenağlama bisüre depresyondayım kızlar:a015:

hoşbuldum cnm ya haklısın zor bi durum allah hepimizi kısa zamanda kavuştursun inş..Bu arada iskenderun a asker gönderen varsa bilgi paylaşalım ben bir kere konuşabildim ortam hakkında fikir alış verişi yapalımmafoldumben

cnm seninki nerde benmkide hep şikayet halinde yıkanamamaktan pislikten hep şikayetçii

bayburtta canm.aşırı pislikten hasta oldu benmki de.bide üstüne köksöktüren yeni komutanlar gelmişkötükedihüsobi bu eksikti içim gitti hala ben iyiym dio

bayburtta canm.aşırı pislikten hasta oldu benmki de.bide üstüne köksöktüren yeni komutanlar gelmişkötükedihüsobi bu eksikti içim gitti hala ben iyiym dio

ay gecmiş olsun bnmkii hep sikayet halinde seni seviyorum diyip sesi bozuldu glamaklıydı herlde kıyamam bebegim yaaa cabuk gecsin su 5 ay dayanamıorummm

saol tatlım ya hiç şikayet etmiyo canm benm hep beni düşünüyo kendi ne hallerde.seni sewiyorum aşkım diye kapattı zorla ağlamaklıydı ewet törene 2o gün kaldı sabret sonra başka yere dağıtıtrla rdedim yazık eft az kalmış diyosenağlamasenağlama napcaz bilmiyorum geçsin bende dayanamıyorum busefer hiç olumlu konuşamadım telefondasenağlamasenağlamamalesef

iyi akşamlar arkadaşlar..yazdıklarınıza göz attım biraz...sizin yerinizde olma ihtimalim vardı bnm de. şöyle ki..mayısta izdivaç dolayısı ile tanıştırıldığım biri şu an askerde,lakin ben onun şafak sayımını yapamıyorum..babam askerliği ve atanması (öğretmen) henüz olmadığı için onunla tanışmayı ertelemişti ki ben onun ailesi ile tanışmışken..kısa dönemde şuan..otobüse binmeden aradı en son ..bi daha haber almadım.gitmeden başka bi kısmetin oolursa durma evlen,beni bekleme,geleceğine engel olmak istemem demişti.. sözün özü.. NE ZAMAN BıTıO ŞU KISA DÖNEM ?? 13 ağustos gitmişti bursa ya .

yarım saat önce bende konuştum.hiç özlemiş gibi değildi zorla konuşmuş gibiydi.üstüne üstlük sitemliydi.anlayamadım ama moralim çok bozuk

biz kavga ettık msnde eften püften bısey yüzünden. ben alttan aldıkca o üstüme geldi
tamam kapatalım dıyorum hayır senın dedıgın olmuycak kapanmıycak dıyo. cok kötüyüm yemin ediyorum benden aldı hıncını resmen

17 ocak gibi bitiyor sanırım.. 150 gün civarı kalmış olması lazım...

takma canım ya kafana. hıncını senden almayacak da kimden alacak canım benim :) bana da yarın kesin aynı şey olacak çünkü cumartesi yanına gelemeyeceğimi söyleyeceğim kesin çok sinirlenecek çook özledim diyordu çünkü. hayal kırıklığı olacak senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…