- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.181
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende sırnaşık şey benim sevgilimde gitti iskenderun da of bizim ilişkimiz zaten hep mesafelerden ibaretti bunun öncesi de 3 ay görüşemedik şimdi 5-6 ay askerlik olunca 9 ay oldusenağlama.Beni bir kere arayabildi sizce normal mi yoksa aramak istemiyormu diye kendimi yiyip bitiriyorumsenağlama
evet canım benim :) ayy çok deşifre etmiştim kendimi dedim azıcık toparlayayım bari. :)
=)) ben tutayım agzımı ozaman ay=))
cocuk aksam aksam sinirimi bozdu valla elleim titriyo ya
çilekli pasta düşün hemen şöyyylee kocamanından hemdee
arkadaşlar iyi geceler bugun nasılsınız bir çizi daha attık mı takvime ohhhzemuszemus
hele bir gelsin ozaman türlü işkenceler yaparsın canımvalla bukez tankerle krema lazım üstüne işe yaraması için=))
aptal çocuk nekadar sevdiğimi söylüyorum ama dinlemiyo bile.
uzun dönemlerde gelince ortalık iyice karışmış düzen yok cok kalabalık oldu dıyo
iyice stres yapmış biseyde diyemedim içime attım ya askerde olmasaydı ben yapacagımı bilirdimde neyse yamafoldumben
slm kzılar nbr nasıl qidiyor buqün qörüsemedik msn acti hemen kapandı.... birdaha qörüsemedm artık yavas yavas alısmaya basldım artık kendimi yıpratmamın qereqi olmadıqını düsündm qeziyorum vakitlerqeciriyorum artık
nişanlına söle bir daha seni üzmesin yoksa burda bana olan oluyor. bu saatte hamileler gibii çilekli pasta aşeriyorum kaydirigubbakcemile3çilekli pasta çilekli pasta koooooocaman şöööyle bembeyaz kremalı
altında mis gibi keki 2 katlı ohh tamam tamam=))))))))))
arkadaşlar iyi geceler bugun nasılsınız bir çizi daha attık mı takvime ohhhzemuszemus
slm kzılar nbr nasıl qidiyor buqün qörüsemedik msn acti hemen kapandı.... birdaha qörüsemedm artık yavas yavas alısmaya basldım artık kendimi yıpratmamın qereqi olmadıqını düsündm qeziyorum vakitlerqeciriyorum artık
hosgeldıınnn ben sinir küpüydüm suan az pelte kıvamındayım sükür=))
hele bir gelsin ozaman türlü işkenceler yaparsın canımklava:
kıskandıracak bişey mi yaptın yoksa ??
pelte miiii??? o kadar pasta istet canımızı pelte ol öle mi? süperim demen gerekiyordu :dilcikar:
siz yarın kumrular gibi olursunuz yine hiç merak etmeya yok yaaa ben nıye sürekli aramaya çalışıyomusum neden hat almak ıstıyomusum
onun kontörü benı aramaya yetermkıs hala senın paran lafı edıyomusum.. bak sennn..
saftrik ya sevgılım bana kıyamıyo buralarda parasız kalıyım ıstemıyo dıye düşünmek yerıne bana sinir krizi geçirtiyo valla yoldum heryerımı
yok ya sen yine de pelte olma süper ol :roflol:=)))))))))) ay sen cok güldürdün beni kız=))
tamam işte pelte kıvamındayım yani bööyle yumusacıgım diyorum yahuhihoyyyt
yok ya sen yine de pelte olma süper ol :roflol: