Ksa dnem Askerlik...

iskenderunda nerde yapıyor canım. denizci mi yoksa ?

çilekli pasta düşün hemen şöyyylee kocamanından hemdee

valla bukez tankerle krema lazım üstüne işe yaraması için=))
aptal çocuk nekadar sevdiğimi söylüyorum ama dinlemiyo bile.
uzun dönemlerde gelince ortalık iyice karışmış düzen yok cok kalabalık oldu dıyo
iyice stres yapmış biseyde diyemedim içime attım ya askerde olmasaydı ben yapacagımı bilirdimde neyse yamafoldumben

slm kzılar nbr nasıl qidiyor buqün qörüsemedik msn acti hemen kapandı.... birdaha qörüsemedm artık yavas yavas alısmaya basldım artık kendimi yıpratmamın qereqi olmadıqını düsündm qeziyorum vakitlerqeciriyorum artık

çilekli pasta çilekli pasta koooooocaman şöööyle bembeyaz kremalı
altında mis gibi keki 2 katlı ohh tamam tamam=))))))))))

hele bir gelsin ozaman türlü işkenceler yaparsın canım klava:
kıskandıracak bişey mi yaptın yoksa ??

hosgeldın cnm, ben msnde konustumda noldu sacımı basımı yolcaktım kapris üstüne kapris çektim
gelsinde kaprisi göstercem ben !!

çilekli pasta çilekli pasta koooooocaman şöööyle bembeyaz kremalı
altında mis gibi keki 2 katlı ohh tamam tamam=))))))))))
nişanlına söle bir daha seni üzmesin yoksa burda bana olan oluyor. bu saatte hamileler gibii çilekli pasta aşeriyorum kaydirigubbakcemile3

senin çocuklar da var canım. sen kendine çocuklarına ii bak. eşin orda rahattır. yoruluyorlardır ama zaten seninki polis alışkındır o bu duruma

hele bir gelsin ozaman türlü işkenceler yaparsın canım klava:
kıskandıracak bişey mi yaptın yoksa ??

ya yok yaaa ben nıye sürekli aramaya çalışıyomusum neden hat almak ıstıyomusum
onun kontörü benı aramaya yetermkıs hala senın paran lafı edıyomusum.. bak sennn..
saftrik ya sevgılım bana kıyamıyo buralarda parasız kalıyım ıstemıyo dıye düşünmek yerıne bana sinir krizi geçirtiyo valla yoldum heryerımı

siz yarın kumrular gibi olursunuz yine hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…