Ksa dnem Askerlik...

kızlar iyiki evlenmeden önce gitmiş nişanlılarınız
evli olupta hele birde çocukla çok zor gerçekten:1no2:

babası ne özlemiştr şimdi oğluşunu bizimde oğlumuz olursa eğer çınar koyacağız adını çok istiyorum erkek bebeğim olsun koca koca gözleri olsun simsiyah babası gibi :gitme:
canım sizin az kaldı çok şükür inşallah bizde göreceğiz o günleri
ilk ay birde son ay geçmezmiş gerçi
:çok üzgünüm:

babası ne özlemiştr şimdi oğluşunu bizimde oğlumuz olursa eğer çınar koyacağız adını çok istiyorum erkek bebeğim olsun koca koca gözleri olsun simsiyah babası gibi :gitme:

Evet cok ozlemıs... oglumda henuz aklı ermez belkı ama arıyor dıye hıssedıyorum ben...
Oglumunda gözlerı iri iri ve sıyah.. tıpkı babasınınkı gıbı.... :çok üzgünüm:

betuly oğlun kaç yaşındaydı?
yasına gırecek canım daha 11 aylık...
evet gercekten oyle...

canım bizde beklememek için,uzatmamak için önce evlendik
önceden askere gitmesi daha mantıklı geliyor
evlendiğinde neredeyse her anın birlikte geçtiği için daha çok özlem oluyor.

canım benim daha küçükmüş,annenlerde kalıyorsun değil mi?
ama şöyle düşün
eşin gelene kadar fdoğum kilolarından kurtulmuş olursun süpriz yane opuyorumnanaktan
ben eşime takılıyordum ya doğumdan önce ya sonra askere gitte,beni öyle görme diye :kedi:

hehe... fazlalıklarım var evet... bende dıyorum gelene kadar vereyım hepsını dıye....
sonrasında amanıınnn..... :1ninca::1ninca:

evet annemlerle kalıyorum bu arada...

gündüz pek anlamıyorum ama gece olunca yatağa girmek istemiyom valla :gitme: özleim kocişimi :sinifsinif:

aynen bende şekerim.. gece yataga tek basıma gırmek cok zoruma gıdıyo...bende cok ozledım kocısımı ya...gece3e 4e kadar uyuyamıyom gunduz bı sekılde gecıyo vakıt ama gece zor tek basına uyumaya calısmak ya.. :1no2:

canım benim ya ne yapalım alışcaz bende babamlarda kalıyorum :kedi:

hehe... fazlalıklarım var evet... bende dıyorum gelene kadar vereyım hepsını dıye....
sonrasında amanıınnn..... :1ninca::1ninca:

evet annemlerle kalıyorum bu arada...
canım bu şekilde düşünmeye çalış zaten
o gelene kadar çıtır olursun :kedipuyorumnanaktan

evet canım o konuda çok haklısın evli olup gitmek çok zor :gitme: hatta eşime dedim askerliğini yapmadan evlendiğimie pişmanım diye napalım diyor nasip kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…