Ksa dnem Askerlik...

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende sırnaşık şey benim sevgilimde gitti iskenderun da of bizim ilişkimiz zaten hep mesafelerden ibaretti bunun öncesi de 3 ay görüşemedik şimdi 5-6 ay askerlik olunca 9 ay oldusenağlama.Beni bir kere arayabildi sizce normal mi yoksa aramak istemiyormu diye kendimi yiyip bitiriyorumsenağlama

iskenderunda nerde yapıyor canım. denizci mi yoksa ?

çilekli pasta düşün hemen şöyyylee kocamanından hemdee

valla bukez tankerle krema lazım üstüne işe yaraması için=))
aptal çocuk nekadar sevdiğimi söylüyorum ama dinlemiyo bile.
uzun dönemlerde gelince ortalık iyice karışmış düzen yok cok kalabalık oldu dıyo
iyice stres yapmış biseyde diyemedim içime attım ya askerde olmasaydı ben yapacagımı bilirdimde neyse yamafoldumben

slm kzılar nbr nasıl qidiyor buqün qörüsemedik msn acti hemen kapandı.... birdaha qörüsemedm artık yavas yavas alısmaya basldım artık kendimi yıpratmamın qereqi olmadıqını düsündm qeziyorum vakitlerqeciriyorum artık

valla bukez tankerle krema lazım üstüne işe yaraması için=))
aptal çocuk nekadar sevdiğimi söylüyorum ama dinlemiyo bile.
uzun dönemlerde gelince ortalık iyice karışmış düzen yok cok kalabalık oldu dıyo
iyice stres yapmış biseyde diyemedim içime attım ya askerde olmasaydı ben yapacagımı bilirdimde neyse yamafoldumben
hele bir gelsin ozaman türlü işkenceler yaparsın canım :eek:klava:
kıskandıracak bişey mi yaptın yoksa ??

slm kzılar nbr nasıl qidiyor buqün qörüsemedik msn acti hemen kapandı.... birdaha qörüsemedm artık yavas yavas alısmaya basldım artık kendimi yıpratmamın qereqi olmadıqını düsündm qeziyorum vakitlerqeciriyorum artık

hosgeldın cnm, ben msnde konustumda noldu sacımı basımı yolcaktım kapris üstüne kapris çektim
gelsinde kaprisi göstercem ben !!

senin çocuklar da var canım. sen kendine çocuklarına ii bak. eşin orda rahattır. yoruluyorlardır ama zaten seninki polis alışkındır o bu duruma

hele bir gelsin ozaman türlü işkenceler yaparsın canım :eek:klava:
kıskandıracak bişey mi yaptın yoksa ??

ya yok yaaa ben nıye sürekli aramaya çalışıyomusum neden hat almak ıstıyomusum
onun kontörü benı aramaya yetermkıs hala senın paran lafı edıyomusum.. bak sennn..
saftrik ya sevgılım bana kıyamıyo buralarda parasız kalıyım ıstemıyo dıye düşünmek yerıne bana sinir krizi geçirtiyo valla yoldum heryerımı

ya yok yaaa ben nıye sürekli aramaya çalışıyomusum neden hat almak ıstıyomusum
onun kontörü benı aramaya yetermkıs hala senın paran lafı edıyomusum.. bak sennn..
saftrik ya sevgılım bana kıyamıyo buralarda parasız kalıyım ıstemıyo dıye düşünmek yerıne bana sinir krizi geçirtiyo valla yoldum heryerımı
siz yarın kumrular gibi olursunuz yine hiç merak etme

X