Ksa dnem Askerlik...

aynen bende şekerim.. gece yataga tek basıma gırmek cok zoruma gıdıyo...bende cok ozledım kocısımı ya...gece3e 4e kadar uyuyamıyom gunduz bı sekılde gecıyo vakıt ama gece zor tek basına uyumaya calısmak ya.. :1no2:

:sinifsinif: aynen canım nasıl geçcek bu günler :eek:

maşallah çok tatlı allah analı babalı büyütsün betüly inşallah en kısa zamanda bizmde olur

evet canım o konuda çok haklısın evli olup gitmek çok zor :gitme: hatta eşime dedim askerliğini yapmadan evlendiğimie pişmanım diye napalım diyor nasip kaydirigubbakcemile5

aynen
keşke önceden gönderseydim
olan olmuş gerçi,
haftasonları sudoku yarışması yapıyoduk
yemekteyizi seyrediyorduk
şimdi hiç birini yapmıyorum sadece günlük tutuyorum
hergün ona olan özlemimi anlatıp rahatlıyorum :a015:

kızlar bide bizim çocuk olmuyor 4 senedir giderken eşime diyorum inşallh tek bıraktın ama çift bulursun diye :CüvCüv: günümede 2 gün var dua ediyorum inşallah olmamda güzel haberi veririm eşime :Saruboceq:

aynen
keşke önceden gönderseydim
olan olmuş gerçi,
haftasonları sudoku yarışması yapıyoduk
yemekteyizi seyrediyorduk
şimdi hiç birini yapmıyorum sadece günlük tutuyorum
hergün ona olan özlemimi anlatıp rahatlıyorum :a015:

zemuszemus evet canım bide biz öğrenciyken evlendik keşke yapsaydı önceden ama ne yapalım kadwer böyleymiş gelsinde sağsalim :a015:

giderken ben eşime dedimki ya gelince çok zayıf bulursun beni yada kilo almış :roflol:
kaydirigubbakcemile3

maşallah çok tatlı allah analı babalı büyütsün betüly inşallah en kısa zamanda bizmde olur
inşallah canım ya
bende çok istiyorum
inşallah sıkıntı olmaz,
sen kaç aylık evlisin

hala aramadı ya pazardan beri.zaten sinirliyim diş dolgularım felaket olmuşdelikafadulden üff walla kaldırıp atcam telefonukafamçokkarıştınene berbat bişeymiş arayamamak

hala aramadı ya pazardan beri.zaten sinirliyim diş dolgularım felaket olmuşdelikafadulden üff walla kaldırıp atcam telefonukafamçokkarıştınene berbat bişeymiş arayamamak

üzülme canım benim eşimde gittiği gün aramıştı bide dün aradı nihayet kaydirigubbakcemile

kızlar bide bizim çocuk olmuyor 4 senedir giderken eşime diyorum inşallh tek bıraktın ama çift bulursun diye :CüvCüv: günümede 2 gün var dua ediyorum inşallah olmamda güzel haberi veririm eşime :Saruboceq:
canım inşallah olur,bende çok korkuyorum
aileler fazla geciktirmeyin olmaz diyip duruyor
Allah isteyen herkese versin :Saruboceq:

telefonda sıkıntı var sanıırm,eşim kontör için bile bir sürü sıra var demişti
İnşallah arar canım ya,usta birliğinde inşallah daha çok rahat eder

ayımı kaldı canım :roflol: ağustosun 7 sinde 5. seneye girdik evlilikte :gitme:

umarım olur en kısa zamanda olur sen ne kadarlık evlisin canım
kendime göre sormuşum canım :kedi:
maşallah 5 seneyi devirdiniz yane opuyorumnanaktan
nice mutlu senelere ozaman
biz 10 aylık evliyiz.ekimde 1 yıl olacak ama yanlız kutlayacağım :çok üzgünüm:

kendime göre sormuşum canım :kedi:
maşallah 5 seneyi devirdiniz yane opuyorumnanaktan
nice mutlu senelere ozaman
biz 10 aylık evliyiz.ekimde 1 yıl olacak ama yanlız kutlayacağım :çok üzgünüm:

:gitme: ay canım benim kıyamam sana biz beraber kutladık ama buruk bir ktlamaydı opuyorumnanaktan

üzülme canım benim eşimde gittiği gün aramıştı bide dün aradı nihayet

öylemidir:çok üzgünüm: seninde aralıklı aramış canm:dokunsalar ağlıcam sinirden teselliye de ihtiyacım var ya şimdi :çok üzgünüm:şu 1 ay geçse artık.belki ankesör falan ararım hiç olmassa veya net

canım bizde eşimin doğum gününü buruk kutladık gitmeden önce
hayırlısıyla bir gelselerdi :Saruboceq:

çok kötü bir durum ama ne yapalım öyle fenama gidiyor ki doğum günümde yok bayramlarda yok yılbaşında yok offffff offffff senağlama

X