Ksa dnem Askerlik...

teşekkür ederim. 5ay geçsin sonra düğün olsun ondan sonra giyeceğim inşallah. kaydirigubbakcemile2 ama bakarken çok utandım ya :kedi:

ben daha almadım öyle seyler, tencerelerımı alıyım onlarada el atıcam inşallah=))
utanır insan ya ben normal çamaşır alırken bile bazen kızarıyorum=)
alırken utanıyosak gıyerken napcaz cok merak edıyorum ben hehesositososito

arada bir giyeceğiz artık mecburen sositososito

unutulmazı izliyorum ben keske benımde nişanlım yanımda olsada böyle gezsek ya puf
keşke ben en çok da nişanlımla istanbula gitmeyi istiyorum. ben üniversiteyi istanbulda okudum onun da ilk görev yeri orasıymış. aynı zamanlarda istanbuldaymışız ama ikimiz de birbirimizden habersiz yaşıyormuşuz. şimdi istanbulda olsak önce beşiktaşa gitsek sahilde gezsek, ortaköyde kumpir yesek, tavla oynasak sonra beyoğluna gitsek :içelim: ne güzel olurdu.
buarada canım feci kumpir istedi. evli olsam hamile miyim die soracam kendime ne görsem, duysam canım istiyo buaralar :)

hosgeldın cnm, ben msnde konustumda noldu sacımı basımı yolcaktım kapris üstüne kapris çektim
gelsinde kaprisi göstercem ben !!

hosbuldukcnm hehe hep öyleler ya bosver aldırıs etme

senin çocuklar da var canım. sen kendine çocuklarına ii bak. eşin orda rahattır. yoruluyorlardır ama zaten seninki polis alışkındır o bu duruma

katılıyorum cnm haklıın artık öyle yapıyorum ay ne yapayımmm

hayırdır kzı ne böyle can istemler falan yani hehe

:dance:
bu arada kızlar esim aradı birazdan konustum :dance:

:dance: ben de şimdi konuştum. kantinci olmuş. eğitimlerin hepsine katılmayacakmış bundan sonra. haftada 3 kez katılacakmış sadece :dance:
o göbeği erimez artık göbekli gitti öle de gelir kaydirigubbakcemile3

benimde nişanlım istanbulu hiç görmemiş ona ben gezdirmek istiyorum hep ortaköyde kumpir yeriz köprünün ayagının altına oturup denizi izleriz fransız sokagında kahve içeriz derdim ona iyice depreştim off...
bukez ben aşerdirmedim seni ama sen kendin yaptın bak=)

hehe bizimikide qöbekli qitti ama qöbek erir sanrım yine belli olmazki ne sanslıymıs seninikde ya ohhh masalalh diyelim ,0,

evet canım ya. kocaman bir kumpir düşleyeceğim ben de artık. patates iice yanmış olsun ama süper olur :)

hayırlı olsun canım inşallah bizede öyle görevler düşer çok sevindimm

Amin kızlar inşallah rahat görevler düşer sevdiklerinize. gerçi bu kısa süreliğine. yemin töreninden sonra gideceği yerde ne görevi verirler bilmiyorum artık. ama buna da şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…