- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.201
tamam=)
ya en bişey yazmışsın arada kaynamış yaaa
hayırlı olsun geceliğinn güle güle kullan=)))):lepi:
teşekkür ederim. 5ay geçsin sonra düğün olsun ondan sonra giyeceğim inşallah. kaydirigubbakcemile2 ama bakarken çok utandım ya :kedi:
arada bir giyeceğiz artık mecburen sositosositoben daha almadım öyle seyler, tencerelerımı alıyım onlarada el atıcam inşallah=))
utanır insan ya ben normal çamaşır alırken bile bazen kızarıyorum=)
alırken utanıyosak gıyerken napcaz cok merak edıyorum ben hehesositososito
keşkeunutulmazı izliyorum ben keske benımde nişanlım yanımda olsada böyle gezsek ya puf
hosgeldın cnm, ben msnde konustumda noldu sacımı basımı yolcaktım kapris üstüne kapris çektim
gelsinde kaprisi göstercem ben !!
senin çocuklar da var canım. sen kendine çocuklarına ii bak. eşin orda rahattır. yoruluyorlardır ama zaten seninki polis alışkındır o bu duruma
keşkeben en çok da nişanlımla istanbula gitmeyi istiyorum. ben üniversiteyi istanbulda okudum onun da ilk görev yeri orasıymış. aynı zamanlarda istanbuldaymışız ama ikimiz de birbirimizden habersiz yaşıyormuşuz. şimdi istanbulda olsak önce beşiktaşa gitsek sahilde gezsek, ortaköyde kumpir yesek, tavla oynasak sonra beyoğluna gitsek :içelim: ne güzel olurdu.
buarada canım feci kumpir istedi. evli olsam hamile miyim die soracam kendime ne görsem, duysam canım istiyo buaralar :)
bu arada kızlar esim aradı birazdan konustum :dance:
hayırdır kzı ne böyle can istemler falan yani hehe
keşkeben en çok da nişanlımla istanbula gitmeyi istiyorum. ben üniversiteyi istanbulda okudum onun da ilk görev yeri orasıymış. aynı zamanlarda istanbuldaymışız ama ikimiz de birbirimizden habersiz yaşıyormuşuz. şimdi istanbulda olsak önce beşiktaşa gitsek sahilde gezsek, ortaköyde kumpir yesek, tavla oynasak sonra beyoğluna gitsek :içelim: ne güzel olurdu.
buarada canım feci kumpir istedi. evli olsam hamile miyim die soracam kendime ne görsem, duysam canım istiyo buaralar :)
:dance:
:dance: ben de şimdi konuştum. kantinci olmuş. eğitimlerin hepsine katılmayacakmış bundan sonra. haftada 3 kez katılacakmış sadece :dance:
o göbeği erimez artık göbekli gitti öle de gelir kaydirigubbakcemile3
benimde nişanlım istanbulu hiç görmemiş ona ben gezdirmek istiyorum hep ortaköyde kumpir yeriz köprünün ayagının altına oturup denizi izleriz fransız sokagında kahve içeriz derdim ona iyice depreştim off...
bukez ben aşerdirmedim seni ama sen kendin yaptın bak=)
:dance:
:dance: ben de şimdi konuştum. kantinci olmuş. eğitimlerin hepsine katılmayacakmış bundan sonra. haftada 3 kez katılacakmış sadece :dance:
o göbeği erimez artık göbekli gitti öle de gelir kaydirigubbakcemile3
böyle böyle geçecek artık günler neyse ki 15ay değil. öyle olsaydı ne yapardık bilmiyorum :çok üzgünüm:aradı şimdi özür diledi kıyamam ben ona yaa cok yoruluyo stresli nasıl yardımcı olcam bilmiyorumki şaştım kaldım
evli olsaydım şayet hiç test yaptırmazdım valla :CüvCüv:
inşallah canım ya.insallah nasip olur cnm yani dediqin qibi evli olduktan teste ne qerekki demi ama