Kruvaze perde mi?Katlamalı perde mi?

naz034

Keşke hep yaz olsa
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
2.639
79
158
arkadaşlar yeni eve taşınacagım.salonun fotosunu yolluyorum. sizce bu cama kruvaze perde olur mu?yoksa katlamalı perde (mekAnizmalı) mi olur?ortada duvar gibi bişi var o çirkin durur mu diye merak ettim.fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• $100_3644.webp
    $100_3644.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 516
arkadaşlar yeni eve taşınacagım.salonun fotosunu yolluyorum. sizce bu cama kruvaze perde olur mu?yoksa katlamalı perde (mekAnizmalı) mi olur?ortada duvar gibi bişi var o çirkin durur mu diye merak ettim.fikirlerinizi bekliyorum

canım bence 2 parça mekanizmalı daha iyi olur gibi..çünkü ortadaki duvar işi bozuyor...

katlamalı perde 2 ayrı mekanızma ile güzel olur
daha önce kullandınzımı bilmiyorum ama kullanımı, yıkaması, ütülemesi zor
güzelliğine güzel ama kullanım size kalmış
katlamalı yapmazasanız da kuruvazeyi kesinlikle yaptırmayın derim nacizane, klasik pileli perde kullanabilirsiniz fonla

kruvaze hos olmaz yaaa ortada ıncecık de olsa beton goruntusu var.
iki tane katlamalı perde olabılır..

hepinize teşekkür ederim...yorumlarınızı ancak görebildim.katlamalı perde yaptırmaya gittim ancak perdecim beni kandırdı.kruvaze yaptırdım.takıldığı zaman fotosunu eklerim.inş güzel durur

hepinize teşekkür ederim...yorumlarınızı ancak görebildim.katlamalı perde yaptırmaya gittim ancak perdecim beni kandırdı.kruvaze yaptırdım.takıldığı zaman fotosunu eklerim.inş güzel durur

kruvaze perde de oranti cok onemlidir. pencereniz duvarlara orantılı değil yani sağ duvar ve sol duvarınız eşit boyutta değil. Perdeciniz eğer bu işinde usta ve işine emek vermekten çekinmiyorsa kruvazenin ayrım yerini tam ortada bulunan duvara getirmeli ve perdenin enini duvardan duvara yapmalıdır. sağ duvarda boşluk bırakmamalıdır!!!

bence kesinlikle katlamalı yaptırıp o duvarın oldugu terede mobılyana uygun renkte adının ne oldugunu bılmedıgım dıkdortgen şerit gıbı kumaş ınıyorya perdelerın yanından fon gıbı ama sade oyle bısıy ındırebılırsın

Back
X