- 1 Ekim 2013
- 8.453
- 20.461
-
- Konu Sahibi kronikuykucu
çok çok tesekkür ederim canım begenmene sevindim daha güzelleri senin olsun inşAllahcanım benim herşeyin muhteşem bayıldımm diyebilirim senin günlük yemek takımlarında çok güzel markası ne ? bu arada herşeyini almışın nerdeyse düğün yakın mı canım? güle güle kullan inş.
tesekkür ederim canım benim. ara verdim almaya aslında cok taksitim var ocağa kadar biriktiYeni cicilerin çok güzelmiş canım. Güle güle kullan
benimde öyle borcumun biri bitiyo başkası oluyo yinede dayanamıyorum alıyorum :)tesekkür ederim canım benim. ara verdim almaya aslında cok taksitim var ocağa kadar birikti
bir de yetmez gibi telefon aldımbenimde öyle borcumun biri bitiyo başkası oluyo yinede dayanamıyorum alıyorum :)
hadi inş bakalım ALLAH kerim :)olur canım olur biz bayanlar böyleyiz :))
çok tesekkür ederimmm daha güzelleri sizin olsunnhepsi çok şık güzel günlerde kullaın özellikle cemil ipekçi pike takımıza bayıldımmm
kızçeler blender setimi aldımmmm
çok arastirdım inşAllah memnun kalırım kullanan varsa yorumlarını alabilirim
Braun mq 785 patisserie plus
399 tl imiş 280 liraya düşmüş 75 tl indirim çeki ile 205 e aldımEki Görüntüle 1314099 Eki Görüntüle 1314097
çok tesekkür ederim canımmAa kesinlikle çok memnun kalırsın tatlım. Braun birkere, güle güle kullan inşallah
çok tesekkür ederim canımm
kulüp böyle fikir vermeyle yorumla güzel.eskiden daha güzeldi sanki dimi biz artık eski olduk