- 1 Ekim 2013
- 8.453
- 20.461
-
- Konu Sahibi kronikuykucu
Omlet setleri celik degil seramik al yapistirmiyor kalan yemekleri isitman icin pratik olur celikler yapistiriyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
seramik setler pek hosuma gitmiyor canım kansorejen diye duymustum ondan beri sevemedim bi türlü gerci her sey öylede
Kansorejen olmasi imkansiz uretimine izin verilmez ilk uretimde ve sonrasinda bakanliga teste gidiyor olumlu rapor alinmadan da uretim veya ithalat yapilamiyor o konuda icin rahat olsun sadece kullanima dikkat etmek lazim mesela bulasik makinasinda kesinlikle yikanmayacak ahsap ve plastik disinda karistirici kullanilmayacak sert temizleyici kullanmayacaksin ki uzun omurlu olsun seramigi kalkmasin bir donem beyaz teflonlae vardi piyasada onlarda cizilmelerde kanser riski var evet gercek seramik veya emaye olduguna dikkat etmek lazim
tesekkür ederim canım dikkate alıcam inş yazdıklarını olmadı hem celik hem seramik alırım
Cok alma ikisinden birini al hem yer kaplar hemde kullanmiyorsun zaten fazla parana yazik ona vereceginle baska eksigini kaparsin buyuk tencereleri zaten kullanmiyorum ama ceyiz seti aldigim icin mecburen ufaklardan aldim iyiki almisim hergun yemek yapiyorum ama taze taze tuketiyoruz
pek bi begendim ama almadım kahvaltı takımı henüz fotograflar kaliteli değil ama gözüküyo en azından
Eki Görüntüle 823894 Eki Görüntüle 823892 Eki Görüntüle 823893
tatlım güle güle kullan :) çok güzeller. bernardodan aldığın takım ne kadar pembe minik çiçekleri olan?
görüntü çok hoş da olumsuz derken ne açıdan olumsuz? :44:canım bu karacaydı. karacayla ilgili hep olumsuz yorumlar okudum almadım ben de. bernardodan aldım seninde yazdıgın gibi. ben alırken 340 tı yanlıs hatırlamıyosam 300 e falan almıstım galiba indirimle. ama suan nette 250 gözüküyor canım
tesekkur ederim bu aradaaa
görüntü çok hoş da olumsuz derken ne açıdan olumsuz? :44:
250 ise hemen alırımkendi sitesinde mi?
evet canım o konuyu ben de düşündüm 6 kişilik olması yani :44: ama çok şirin az kişi varken kullanırımkaracayı soruyosun heralde canım desenleri cıkıyo falan filan bi sürü şey okudum cok hatırlamıyorum simdi.
karaca mutfak ürünlerine uzagım o günden beri
benim aldıgım bernardo. bi olumsuz yorum almadım bide ben pahalıya kactım yemek takımında en pahalı modeldi benimki nerdeyse
kalhvaltı takımını bi sor canım magazaya nette tükendi yazıyo
bu arada ben aldım ama suan düşünüyorum hem kendi ailemi hem sevdiceğimin ailesi gelse düşün en az 8 kişi
kahvaltı takımı 6 kişilik. kalanlara baska tabak vermekte kötü nolcak bilmiyorum bunlarıda düşün :18::18:
evet canım o konuyu ben de düşündüm 6 kişilik olması yani :44: ama çok şirin az kişi varken kullanırım
kendi sitesine baktım 340 tloutlet avmlerde denk gelirse pazarlık yaparak alırım belki sağol tatlım bilgilendirme için
tamam canımbenimki bernardo rosalinda diye geciyo oyle bak canım
kızceler sevdiceğimin ablası antepte yasıyo,onları ziyarete gitmişti.ablası bana antep işi sedef mücevher kutusu yollamıs hediye
çok mutlu oldummmmbide cok orjinal şifreli falan kendi içinde bulmalı
çook begendimm
Eki Görüntüle 1142497 Eki Görüntüle 1142498
tatlım güle güle kullan çook tatlıymış muhtemelen bakırçılar çarşısından alınmıştır orda böyle güzel el imalatlları felan oluyor bende bunun büyük sandığını istiyorumm çeyiz sandığınıı bakalımm
kızlar henüz cerceveletmedim yeni bitti ütü masasındaki hali
bu da benim el emeği göz nurum
Masallahu la havle vela kuvvete illa billa aliyyül azim
besmele yazılı etamin tablom
Eki Görüntüle 1140870