Kromozom testleri normal olup PGT sonucunda sağlıklı embriyosu çıkmayanlar

Cok benzer durumumuz.. 4 düşük tup bebekle yasadıktan sonra ngs cd56 ve era ile kişiye ozel tedavı planımı dr la bırlıkte hazırladık. Size tavsıyem; ıyu arastırıp aybı rıtuelı tekrar tekrar uygulatmayın.
Eylül bebegın masalı instagram sayfam sürecime bır goz atın aybı durumlardan gecmısız. Size ısık tutacaktır sevgıler

Gebeliğiniz hayırlı olsun, daha önce de mesajlarınızı görmüştüm, gercekten çok ama çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Evet ngs sonrası cd56 ve era düşünüyorum ben de. Ngs yi beklerken bunları araştırıcam.

Bunlarda zaman alan testler bılgınız olsun. Era yurt dısına gıdıyor. Kan vererek baktırmanızı hıc önermem. Zira kan yoluyla baktırmanız kendı bagısıklıgınız için bılgı verecek. Rahımden doku alınarak acısız muayene sartlarında yapılan 3-5 sanıyelık bır işlem bu. Rahım içi bagısıklıgı önemli dolayısıyla buda embrıyonun tutma dusme vs gibi durumları için cokca yonlendırıcı olabılyor. Ben cok arastırıp emın olup oyle yaptırdım sizede tavsıyem bılınclı ilerlemenız. Era testı hemen bugun yapılamıyor mesela. Özelliği geregı transfere hazırlanır gibi hazırlanıyorsunuz. Normal uygun gorulen transfer gunu doku alınıyor oda acısız 3-5 sanıyelık bır ıslem. Amaç transfer edılen tarıhte rahım hazırmı? Embrıyo tutunması için dogru gunmu? Örnegın benım normal zamandan 1 hafta sonrası olarak belirlendi. Saatı ve gunu dahıl verıyorlar. Bazı doktorlar kanıtlanmamıs desede ben bıtcok uluslararası calısmada net verıler vakalar gordum. Türkiyedede aynı sekılde..

Nasıl yani transfer haxırlık süresindeki ilaçları kullanıp öyle mi hazırlancaz? Offf ne sancılı işmiş

Nasıl yani transfer haxırlık süresindeki ilaçları kullanıp öyle mi hazırlancaz? Offf ne sancılı işmiş
Baska turlu neye göre ölçüm yapılacakki? Dusunsene transfer oldun ama negatıf yada dusuk.. bunun sebebı o zamanı sorgulamak aynı sartlarla. Ne yazıkkı bu surecte hersey cok zor

Baska turlu neye göre ölçüm yapılacakki? Dusunsene transfer oldun ama negatıf yada dusuk.. bunun sebebı o zamanı sorgulamak aynı sartlarla. Ne yazıkkı bu surecte hersey cok zor

Fulya bahceci de
era testi 850 euro
Cd56 860 tl
+anestezi ücreti 450 ymiş

Siz de bu civarda mı fiyat ödediniz? Bana biraz fazlaca geldi

Fulya bahceci de
era testi 850 euro
Cd56 860 tl
+anestezi ücreti 450 ymiş

Siz de bu civarda mı fiyat ödediniz? Bana biraz fazlaca geldi
Cd56 1400 tl ödedim
Era 750 euro .. anestezi almadım cunku hıc gerek 3-5 saniyelık işlem için bosuna almayın. Ancak ben cd56 bakılırken bırkac seye daha bakıldı rahım için enfeksıyon vs gibi

Bu sene 3.denemizde yine ngs den anormal geldi embriyolar. Gercekten kafayı yicem nedir bunun sebebi??

Bu sene 3.denemizde yine ngs den anormal geldi embriyolar. Gercekten kafayı yicem nedir bunun sebebi??
Ben de 3 denemede de nefatif gördüm malesef canım pgt gibi testler için şuanda bütcemiz de yok, olsa bile doktor embriyonun sağlıksız olmasını giderici mucezevi birşey yok malesef dedi:/aynı dediğin gibi testlerimiz , değerlerimiz vs herşey normal, embriyolarda sıkıntı var. Doktor tüp bebekle yorulmayın , kendiniz deneyin olabildiğince dedi. Bana prowoman eşime promank önerdi.. başka ne yapılabilir inan ben de çaresizce araştırıyorum deli gibi...

Valla bilmiyorum ki arkadaşım.. doktorla henüz görüşemedik ama ne dicek ki sanki..
düşün yani size kendiniz deneyin demiş. Normal gebelikte böyle bi sorun oluşmuyo demek ki..

Cd56 yaptırdım, sonuç bekliyorum kızlar.
Gercekten anesteziye gerek yok, hafif bi acı oluyo tabi ama dayanılmayacak bişi değil
Bende Anti nükleer antikor pozitif çıkınca doktorum immunologa gönderdi, immunoloğun istediği testlerde CD56 vardı. Kanda da çıkanla aynı şey değil mi bu CD56 acaba biliyor musunuz?

Bende Anti nükleer antikor pozitif çıkınca doktorum immunologa gönderdi, immunoloğun istediği testlerde CD56 vardı. Kanda da çıkanla aynı şey değil mi bu CD56 acaba biliyor musunuz?
Burada yazmıştı arkadaşlar. İki türlü yapılıyomuş; kanda ve rahimden alınan parca ile. Ama kandaki dogru sonuç vermiyo yazılmıştı burada. Benim hiç bilgim yok maalesef. Benden parca alıp yaptılar. Sizden istenen kan tahlili olan sanırım

Evet bende araştırdım biraz aynı testmiş ama rahimde daha çok bulunuyormuş o yüzden kanın sonucu tam olarak net bilgi vermiyormuş. Ama nihayetinde o kısımda bir sıkıntı olduğunu işaret etmiş oldu. Sonucu geldi mi sizin?

Evet sonuç 1 hafta içinde çıkıyor. %2 çıktı benim. Bu testin sınır değeri %5 miş. O yüzden serum almanıza gerek yok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…