Tesekkür ederim 4 gündür kripto para alip satiyorumevet banka hesabınız olmadan ıslem yapamazsınız.
oooo geç kalmısımTesekkür ederim 4 gündür kripto para alip satiyorum
300 tl ile girdim su an 364 tl varoooo geç kalmısım
piyasa cok durgun suanda aslında alım zamanı tam suan sabredıp satmamak gerek aldıklarımızıda..
Tesekkur ederım bol kazançlar300 tl ile girdim su an 364 tl varhic yoktan iyidir Oturdugun yerde kimse para vermiyor Su acemiligim bi gecse daha iyi kâr yaparim insallah Sizede bol kazançlar
Bu arada gayet ıyı kazanmıssınız tebrıkler :)300 tl ile girdim su an 364 tl varhic yoktan iyidir Oturdugun yerde kimse para vermiyor Su acemiligim bi gecse daha iyi kâr yaparim insallah Sizede bol kazançlar
merhaba bende altından çıkıp kripto para alıp satıyorum paparadan hesap açtım,binanceden işlem yapıyorum.doge alıp satıyorum 2 parça yüksekten aldım bekliyorum.Dün 41 kuruştan 10000 tl lik aldım 43e sattım 488 tl aldım.altından 8500 zararla çıktım 2 haftada 3000 tl civarında kar aldım.beklemedeyim. zararımı çıkardıktan sonra aldığım karlarla fiziki altın alacağım.Hepimize bol kazançlar olsun :) ytd.
dogecoin alıp satıyorum ama chz ye de bakıyorum izlemedyim.yatırım tavsyesi değildirkripto paranın hangi cinsini aldınız ?
Oncelikle kendi adiniza vadesiz bir hesap acmaniz lazim Btcturk uygulamasini kullanacaksiniz garanti bankasi olmaz Diger bankalari tercih edebilirsiniz Gerisi kolaybende baslamak istiyorum. ne yapmam lazım tavsiyeniz hangisi olur?
vadesiz hesabım var. birkaç tane :) ama nerden nasıl başlamam gerektiğini hiç bilmiyorum cok cok acemiyimOncelikle kendi adiniza vadesiz bir hesap acmaniz lazim Btcturk uygulamasini kullanacaksiniz garanti bankasi olmaz Diger bankalari tercih edebilirsiniz Gerisi kolay
Borsa dısında korkmayın sanal paralarda kriptolarda sorun yok tavsiyelerin o yatirim tavsiyesi spk nın koymuş olduğu yasak nedeniyle var biz kriptocuları ilgilendirmiyordogecoin alıp satıyorum ama chz ye de bakıyorum izlemedyim.yatırım tavsyesi değildir
Borsa dısında korkmayın sanal paralarda kriptolarda sorun yok tavsiyelerin o yatirim tavsiyesi spk nın koymuş olduğu yasak nedeniyle var biz kriptocuları ilgilendirmiyorhayirli kazanclar
Kesinlikle mumkunse devlet buraya el atmasın zaten borsanın durumu belli asla kontrol edilmiyoroda doğru kripto paralar daha devletler tarafından taninmadi :) teşekkürler hatirlatma için daha rahat yazısabiliriz
O zaman son satisimi yazıyorum şimdi gerceklesti emirKesinlikle mumkunse devlet buraya el atmasın zaten borsanın durumu belli asla kontrol edilmiyor
Bizde öyle vallahiNe gecem kaldi ne gunduzum kari koca bu kripto yuzunden kafayi yedik.valla meraki olanda iyi dusunsun bagimli gibi surekli ekrana bkiyorsun