Kripto Para Lutfen Yardim

merhaba bende altından çıkıp kripto para alıp satıyorum paparadan hesap açtım,binanceden işlem yapıyorum.doge alıp satıyorum 2 parça yüksekten aldım bekliyorum.Dün 41 kuruştan 10000 tl lik aldım 43e sattım 488 tl aldım.altından 8500 zararla çıktım 2 haftada 3000 tl civarında kar aldım.beklemedeyim. zararımı çıkardıktan sonra aldığım karlarla fiziki altın alacağım.Hepimize bol kazançlar olsun :) ytd.

kripto paranın hangi cinsini aldınız ?

dogecoin alıp satıyorum ama chz ye de bakıyorum izlemedyim.yatırım tavsyesi değildir
Borsa dısında korkmayın sanal paralarda kriptolarda sorun yok tavsiyelerin o yatirim tavsiyesi spk nın koymuş olduğu yasak nedeniyle var biz kriptocuları ilgilendirmiyor hayirli kazanclar

Borsa dısında korkmayın sanal paralarda kriptolarda sorun yok tavsiyelerin o yatirim tavsiyesi spk nın koymuş olduğu yasak nedeniyle var biz kriptocuları ilgilendirmiyor hayirli kazanclar

oda doğru kripto paralar daha devletler tarafından taninmadi :) teşekkürler hatirlatma için daha rahat yazısabiliriz

Bende RVN avındayım :) (Yatırım tavsıyesı degıldır.)
Korona gunlerıme aksiyon oldu

Ne gecem kaldi ne gunduzum kari koca bu kripto yuzunden kafayi yedik. valla meraki olanda iyi dusunsun bagimli gibi surekli ekrana bkiyorsun
Bizde öyle vallahi eşimin elemanlari yapıyordu beni de esim teşvik etti yoksa ben altin gümüş sürünüyordum zararda bekliyordum
Esimin elemani 50 bini 80 bin yapti bende altini 8500 zararla bozup kripto para ya girdim ama uyumuyoruz bizde cidden.
2 bebis var zaten uyutmuyorlardi dedik bari ise yarasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…