- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
SağollAşırı bi uzun vadeye unutman gommen lazım o parayı20 lira deyip gecme
2 kuruş farkla satınca, 10.000*2= 488 mi ? Yaa ben hiç anlayamayacak mıyım kârımımerhaba bende altından çıkıp kripto para alıp satıyorum paparadan hesap açtım,binanceden işlem yapıyorum.doge alıp satıyorum 2 parça yüksekten aldım bekliyorum.Dün 41 kuruştan 10000 tl lik aldım 43e sattım 488 tl aldım.altından 8500 zararla çıktım 2 haftada 3000 tl civarında kar aldım.beklemedeyim. zararımı çıkardıktan sonra aldığım karlarla fiziki altın alacağım.Hepimize bol kazançlar olsun :) ytd.
Papara hesabı acman gerekiyor hesabini dogrulaman ve binance tr ye kayit olmalisin eger basit coinlerle oynayacak ve para yatirma cekmede komisyon kesilsin istemiyorsan ama sorun degil hepsini gormek sitiyorum diyorsab paparadan hesap acıp kendi banka hesabindan once paparaya ordanda binance ye para aktariki yqpman lazimMerhaba
Biannance nasıl para yükleyip çekiyorsunuz
Öyle bi salaklik ettimki bende sabah dün satıp kurtuldugum xem ye geri girdim hemde +20den simdi dustu bekleyip durmustum kurtuldum derken nasi geri aldim anlamiyorummerhaba bende altından çıkıp kripto para alıp satıyorum paparadan hesap açtım,binanceden işlem yapıyorum.doge alıp satıyorum 2 parça yüksekten aldım bekliyorum.Dün 41 kuruştan 10000 tl lik aldım 43e sattım 488 tl aldım.altından 8500 zararla çıktım 2 haftada 3000 tl civarında kar aldım.beklemedeyim. zararımı çıkardıktan sonra aldığım karlarla fiziki altın alacağım.Hepimize bol kazançlar olsun :) ytd.
Papara hesabından gönderim artık iptal değil miPapara hesabı acman gerekiyor hesabini dogrulaman ve binance tr ye kayit olmalisin eger basit coinlerle oynayacak ve para yatirma cekmede komisyon kesilsin istemiyorsan ama sorun degil hepsini gormek sitiyorum diyorsab paparadan hesap acıp kendi banka hesabindan once paparaya ordanda binance ye para aktariki yqpman lazim
Yo hayır iptal degil simdi baktım devam ediyorPapara hesabından gönderim artık iptal değil mi
2 gün önce resmî gazetede cika n karar dogrultusunda
Yo hayır iptal degil simdi baktım devam ediyor
Direk bankadan islem aliyormu binanceYonetmelik gecerlilik tarihini bilemem ama kullanmasaniz iyi olur cunku teror baglantisindan bir suru sebebe arastirirlar. Iptal edildi, sadece banka gecerli.
Direk bankadan islem aliyormu binance
Binance tr de fazla islem yapilacak coin yok diye binance dan direk aktariyordum btc turkte ayni sekilde aslinda onyüzü en basiti btcturk ama islem azBinance tr yada btcturke aktarmaniz gerekiyor.
Binance tr de fazla islem yapilacak coin yok diye binance dan direk aktariyordum btc turkte ayni sekilde aslinda onyüzü en basiti btcturk ama islem az
Binance tr de fazla islem yapilacak coin yok diye binance dan direk aktariyordum btc turkte ayni sekilde aslinda onyüzü en basiti btcturk ama islem az
Öyle deneyim bide tesekkur ederimYok yine işlemi globalde yapın
Ama bankadan binance tr ye para aktarıp orada dolara çevirip sonra da global e aktarmak
O zamanlar doge 40-50 kuruştu 10 binle islem yapıyordum hesap yapabilirsiniz2 kuruş farkla satınca, 10.000*2= 488 mi ? Yaa ben hiç anlayamayacak mıyım kârımı
Benim su an zararda olduğum doge ve win var satmayacamÖyle bi salaklik ettimki bende sabah dün satıp kurtuldugum xem ye geri girdim hemde +20den simdi dustu bekleyip durmustum kurtuldum derken nasi geri aldim anlamiyorumsimdi 500 zararla geri sattim baska yerden cikar insallah
Bugun felaket vurdular kara para aklaması diyorlar sebebine ama bakalım ne olacak elinizde fazladan miktar varsa ortalama yukseltip asagidan alabilirsinizBenim su an zararda olduğum doge ve win var satmayacam
Sağol canım. Cımbızla dini içerikli sorumu bulup şikayet etmişler. Halbuki ben son mesajlara cevap bile yazmamıştım tartışma çıkmasın diye. Engellenmiştim kaç gündür yazamadım. Çok soru sorduğum için haklılar ama bu kadarını haketmedim. Teşekkür ederim tekrardan. Kendine iyi bakO zamanlar doge 40-50 kuruştu 10 binle islem yapıyordum hesap yapabilirsiniz
Dogeyi sattim win var zarardanBenim su an zararda olduğum doge ve win var satmayacam