Kreşte kaybolan botlar

olur olur belkı gıyen cocuk altına yaptı :KK70: bende aynı seyı dusunurum
gelecek olsa velı ogretmenı arar sahıbı aradıysa bot bızde karısıklık olmus derdı dıye dusunuyorum hatta
Olurmu olur :) benim kızım küçükken çok yaptı o işi mesela:) eğer bırakılan bot aynısı olsaydı iyi niyetli düşünebilirdim ama farklı olunca insanın aklına bilerek götürüldüğü geliyor sadece.

o botun gelecegını sanmam
yegenımınkı de boyle oldu gerı gelmedı kımsenın ayagında da gorunmedı ... gıyen gıyıp goturuyor bulunmasın dıye getırmıyor :KK43:
Olabilir bayram namazında dünya kadar böyle şey olurdu
Yeni pırıl pırıl ayakkabıyı alır giyer kaçarlar kendi ayakkabısını oraya bırakırlardı
Artık millet namaza iyi ayakkabıyla gitmeye korkar olmuştu

Herkese iyi hafta sonları dileyip konumu açıyorum .

Oğlum kreşe gidiyor,okulundan ve öğretmeninden genel olarak memnunum fakat ,cuma akşam okuldan almaya gittiğimde ,oğluma başka bir çocuğun botlarını giydirdiklerini gördüm ve bu oğlumun botu değil diye uyardım üstlerini giydiren görevliyi .

Kendi botunu tarif ettim fakat ,burda öyle bir bot yok diye bir cevap aldım.Görevli kişi ,öğretmen ve ben hep beraber tüm dolapları aradık fakat botlar yok .Öğretmen başka bir öğrenciye giydirilmis olabilir pazartesi günü belli olur dedi .Kalan botlar oglumun ayaklarını sıkmış çünkü küçük numara.Sinirlendim ama okul çıkışı bir yere gitmek zorunda olduğumuz için çok bir şey diyemedim.Aksam öğretmenine oğlumun botunun resmini gönderdim ,bir duyuru yapar mısınız hangi çocukta ise pazartesi getirir değiştiririz dedim .Öğretmenden gelen cevap "acaba başka bir yerde mi karıştı botlar "dedi .Okula her gün aynı mont ve aynı bot ile gönderiyorum sırf karistirilmasin diye dedim.Cumadan beri öğretmenden ses yok olumlu ya da olumsuz .Şimdi yarın okula gidince ne yapacağımı bilemiyorum.Anlayamadigim diğer bir konu bir veli cocugundaki yabancı eşyayı nasıl fark edemez.Bu durumda botlar bulunmazsa nasıl bir yol izlemeliyim.Daha önce hirkası kayboldu bulunmadi.Eşim ben konuşayım yarın dedi ama ona da güvenemiyorum benden daha fazla tepkili olaya,ağzından çıkanı kulağı duymaz ,hakliyken haksız duruma dusmeyeyim dedim .Sizler ne düsünüyor sunuz?
Bu söylediğiniz normal birşey aslında, böyle karıştırmalar oluyor ben çok tepki vermiyorum ama öğretmenin kayıtsızlığı sinir etmiş sizi.
Siz konuyu kreş Müdürü ile konuşun botları gösterin öğretmenin ilgileneceği bir mesele değil bu

Bu söylediğiniz normal birşey aslında, böyle karıştırmalar oluyor ben çok tepki vermiyorum ama öğretmenin kayıtsızlığı sinir etmiş sizi.
Siz konuyu kreş Müdürü ile konuşun botları gösterin öğretmenin ilgileneceği bir mesele değil bu

Çok şükür demek istediğimi anlayan biri daha çıktı . :) :) Evet derdim tam da bu öğretmenin tavrı ,kayıtsız kalması vs vs

Oğlum kreşe gidiyor,okulundan ve öğretmeninden genel olarak memnunum fakat ,cuma akşam okuldan almaya gittiğimde ,oğluma başka bir çocuğun botlarını giydirdiklerini gördüm ve bu oğlumun botu değil diye uyardım üstlerini giydiren görevliyi .

Kendi botunu tarif ettim fakat ,burda öyle bir bot yok diye bir cevap aldım.Görevli kişi ,öğretmen ve ben hep beraber tüm dolapları aradık fakat botlar yok .Öğretmen başka bir öğrenciye giydirilmis olabilir pazartesi günü belli olur dedi .Kalan botlar oglumun ayaklarını sıkmış çünkü küçük numara.Sinirlendim ama okul çıkışı bir yere gitmek zorunda olduğumuz için çok bir şey diyemedim.Aksam öğretmenine oğlumun botunun resmini gönderdim ,bir duyuru yapar mısınız hangi çocukta ise pazartesi getirir değiştiririz dedim .Öğretmenden gelen cevap "acaba başka bir yerde mi karıştı botlar "dedi .Okula her gün aynı mont ve aynı bot ile gönderiyorum sırf karistirilmasin diye dedim.Cumadan beri öğretmenden ses yok olumlu ya da olumsuz .Şimdi yarın okula gidince ne yapacağımı bilemiyorum.Anlayamadigim diğer bir konu bir veli cocugundaki yabancı eşyayı nasıl fark edemez.Bu durumda botlar bulunmazsa nasıl bir yol izlemeliyim.Daha önce hirkası kayboldu bulunmadi.Eşim ben konuşayım yarın dedi ama ona da güvenemiyorum benden daha fazla tepkili olaya,ağzından çıkanı kulağı duymaz ,hakliyken haksız duruma dusmeyeyim dedim .Sizler ne düsünüyor sunuz?
Buyuk ihtimal servis kullanan bir çocuğun ayağında gitmistir botlar. Ogluma aynısı olmustu oradan biliyorum. Yarın bulursunuz bence .
Annesi babasi alsa fark ederdi çünkü

Kesinlikle haklisiniz..bu durumlarda maddiyat filan onemsenmiyor...insani sinirlendiren baska noktalar oluyor..karismissa yarin muhtemelen gelir...

Belki bir karışıklık olmuştur, yarını bekleyin eğer bulunmazsa ondan sonra gider konuşur gerekeni yaparsınız. Gerekirse okul alsın yenisini

iyi de her çocuğun tek botu olacak diye bir şey yok ki benim kızımın üç tane botu var mesela. biri abladan biri kuzenden gelme, birini de biz ona almıştık.
sizin botunuz çocuğun başka bir botuna benziyor olabilir. insallah yarın gelir ne diyelim

Konunun görünce yazma ihtiyacı hissettim çünkü neredeyse aynı şeyleri yaşadım oğlumun okulunda. İlk önce sınıf ayakkabısı kayboldu, önemsemedim. Çantasındaki yedek kıyafeti kaybolunca hiç durmadım ertesi gün idareye gittim durumu anlattım. Ve orada çalışan görevli bayanlardan birinin aldığı ortaya çıktı bir şekilde. Bu olayda idare ve öğretmenin tavrını çok begenmistim. Olayı kucumsemediler ve üzerine gittiler. Sana tavsiyem sen de sinek küçük ama mide bulandirir hesabı bu olayın peşini bırakma.

Yani karışabilen eşyalar illa ki olacak buna kesinlikle bir şey demiyorum ama öğretmenin cevabı tuhaf ,cumadan beri olumlu olumsuz haber vermemesi tuhaf az önce yine sordum mesaj okundu ama cevap yazılmadı .Yani bir bot için olay çıkarmak istemiyorum ama şu an ona doğru itiliyorum .Botlarin birbirine benzer yani bile yok renk olarak ,model olarak .Ayrıca hadi karıştı veli neden farkına varamadi ? Ya da vardı öğretmene haber verdi de öğretmen mi bana dönüş yapmadı bilemiyorum ama kendimi doldurmaya baslıyorum yavaş yavaş .
Okudu ve cevap vermedi
Bir bot icin ayaklandirmak istemiyorum
demissiniz de
Olay bir bot degil. Kaale alinmamak. Nedir yani bu saygisizlik. Ben coktan dosemistim mrsaji ya da aramistim. Hayirdir falanca hanim ya da bey cevap da vermiyosunuz . Utansin diye. Utaniyorsa. Ya da aciklamasi varsaa yapar ben de derim ki, bu aciklama icin benim sizi aramammi gerekiyor boyle. Mesajla mi cevap vermiyosunhz hayir bileyim de ona gore iletisime geceyim

Bugün botlar hırkalar kaybolur yarın cocuk... güvenilir biryere benzemiyor

Öyle yorumlar okudum ki şok oldum.
öğretmenin görevi çocuklara eğitim vermek , okula giriş saatinde cocugun ayağından çıkardığı botun takibini yapmak değil..
Bu işle ilgilenen kişi yardımcı personeldir. Siz öğretmene iletmissiniz o arada köprü görevi yapar en fazla. . Botunuz karıştı diye öğretmenin tatil gününü sizinle mesajlarsak geçirmesini de beklemeyin. aayric birde eşiniz giderse sert konuşurmuş ne hakla ne münasebet.. Orası bir eğitim kurumu karşınızda bir Öğretmen var. lütfen bunları düşünerek hareket edin..

Benim oğlumun botlarınıda başka bi arkadaşı giymişti çıkışta dedesi almaya gelmiş çocuğu sormuş o da bizm ayakkabıları gösterince giydirmiş adamcağız ayakkabınızın yerinde başka bir ayakkabı varsa mutlaka karışmıştır yarın erken gidersiniz 5 10 dakka mutlaka bulursunuz bu kadar sinirlenmeyin bence

Öyle yorumlar okudum ki şok oldum.
öğretmenin görevi çocuklara eğitim vermek , okula giriş saatinde cocugun ayağından çıkardığı botun takibini yapmak değil..
Bu işle ilgilenen kişi yardımcı personeldir. Siz öğretmene iletmissiniz o arada köprü görevi yapar en fazla. . Botunuz karıştı diye öğretmenin tatil gününü sizinle mesajlarsak geçirmesini de beklemeyin. aayric birde eşiniz giderse sert konuşurmuş ne hakla ne münasebet.. Orası bir eğitim kurumu karşınızda bir Öğretmen var. lütfen bunları düşünerek hareket edin..

Şok olacak bir şey yok sabah çocukları yardımcı personel haricinde öğretmenlerde karşılayabiliyor ki cuma sabahı çocuğu öğretmeni aldı aldı .Bazı günler başka sınıf öğretmenleri de alabiliyor sabah nobetci öğretmen kimse artık.Ayrıca derdim bot karışması değil defalarca yazdım .Öğretmen benimle iletişime geçmek zorunda ,basit bir olay gibi göremiyorum ben bunu ,sorumsuzluk başka bir şey değil.Cuma aksami bir duyuru yapmak ve bana olumlu olumsuz dönüş yapmasi zor degil .Ayrıca eşim sert konuşur dedim,döver saygısızlık eder demedim .Çocuk emanet ettiğim bir yer basit bir durumda bile sorumluluk almıyorsa yarın ciddi bir durum olduğunda yine aynısını yapar .

Okudu ve cevap vermedi
Bir bot icin ayaklandirmak istemiyorum
demissiniz de
Olay bir bot degil. Kaale alinmamak. Nedir yani bu saygisizlik. Ben coktan dosemistim mrsaji ya da aramistim. Hayirdir falanca hanim ya da bey cevap da vermiyosunuz . Utansin diye. Utaniyorsa. Ya da aciklamasi varsaa yapar ben de derim ki, bu aciklama icin benim sizi aramammi gerekiyor boyle. Mesajla mi cevap vermiyosunhz hayir bileyim de ona gore iletisime geceyim

Basit bir olay gibi anlaşıldı sanırım ,nasıl olsa pazartesi gelecek o botlar diye ama gerçekten benim asıl sinirlendigim dikkate alınmamak ve evet malımın peşine düşmek kadar doğal bir şey yok .

En nefret ettiğim şey mesai saati bittikten sonra özel telefonuma atılan iş mesajıdır.
Size göre hayati öneme sahip bir konu ama emin olun hayati önemli birşey değil, ölüm kalım meselesi değil,çözülemeyecek mesele hiç değil.
cuma gecesi tüm haftanın yorgunlugunu atmak icin belki arkadaşlarıyla bara gitti -okudugunu anlayacak modda değil, belki sevgilisi şehir dışından geldi onla zaman geçiriyor, belki evde kendi çocuğuyla oynuyor.
Sizin mesaj atmanız onbeş saniyenizi alacak. Ama onun (mesai saati dışında) diğer insanlara ulaşması,derdini anlatması,gelen mesajlara nezaketen dönmesi,sonra da size geri dönmesi falan... İş modundan çıkmış birisi için çok sinir bozucu uğraşlar.
Keşke hickimse hiçbir müşterisine özel telefonunu vermek zorunda kalmasa. Hatta biliyor musunuz Fransa'da mesai sonrası çalan telefonlar yasaklandı. Çünkü kimse iş sonrası iş sorunlarıyla uğraşmak zorunda değil.
Kaldi ki ayakkabi çalınmamış ,başkası giyinmiş.
Nasil sizin ayakkabı ona olmadıysa onunki de size olmamıştır. Zaten kendi ayakkabılarını almak üzere okula geleceklerdir. Çünkü neden bu karda kişta çocuğunun ayağına olmayan botu kullansınlar?
Sorununuz zaten cozulecek. Yine isterseniz öğretmeni eleştirin, hatta müdüre gidin,yukarıda arkadaşın dediği gibi 'bu ne sorumsuzluk bugün ayakkabıyı yanlis kişiye veren yarın çocuğumu da verir' deyin. En doğal hakkınız.
Amaaa bunları mesai saati içinde yapın :)

En nefret ettiğim şey mesai saati bittikten sonra özel telefonuma atılan iş mesajıdır.
Size göre hayati öneme sahip bir konu ama emin olun hayati önemli birşey değil, ölüm kalım meselesi değil,çözülemeyecek mesele hiç değil.
cuma gecesi tüm haftanın yorgunlugunu atmak icin belki arkadaşlarıyla bara gitti -okudugunu anlayacak modda değil, belki sevgilisi şehir dışından geldi onla zaman geçiriyor, belki evde kendi çocuğuyla oynuyor.
Sizin mesaj atmanız onbeş saniyenizi alacak. Ama onun (mesai saati dışında) diğer insanlara ulaşması,derdini anlatması,gelen mesajlara nezaketen dönmesi,sonra da size geri dönmesi falan... İş modundan çıkmış birisi için çok sinir bozucu uğraşlar.
Keşke hickimse hiçbir müşterisine özel telefonunu vermek zorunda kalmasa. Hatta biliyor musunuz Fransa'da mesai sonrası çalan telefonlar yasaklandı. Çünkü kimse iş sonrası iş sorunlarıyla uğraşmak zorunda değil.
Kaldi ki ayakkabi çalınmamış ,başkası giyinmiş.
Nasil sizin ayakkabı ona olmadıysa onunki de size olmamıştır. Zaten kendi ayakkabılarını almak üzere okula geleceklerdir. Çünkü neden bu karda kişta çocuğunun ayağına olmayan botu kullansınlar?
Sorununuz zaten cozulecek. Yine isterseniz öğretmeni eleştirin, hatta müdüre gidin,yukarıda arkadaşın dediği gibi 'bu ne sorumsuzluk bugün ayakkabıyı yanlis kişiye veren yarın çocuğumu da verir' deyin. En doğal hakkınız.
Amaaa bunları mesai saati içinde yapın :)

Hayati bir öneme sahip demiyorum.Neden inatla anlamak istemiyorsunuz. Okulda olan herşey okul sorumluluğundadir.Mesaim bitti artık cevap vermek zorunda değilim diye bir şey söz konusu olamaz ki absürd bir şey sormadım kendisine .Çok basit bir şey yapacaktı ama bunu bile yapmadı ,yapmış olsa neden tekrar mesaj atma gereği duyayım ki ?mesaj attığım saat gece yarısı değil akşam 18:30 civariydi ve hala diyorum öğretmen benimle olumlu olumsuz iletişim kurmak zorunda şu an bir şey yapamam demesi bile bir geri bildirimdir ve bunu yazması kaç saniyesini alacak ?

Burdan bilenip bilenip gidiyorsunuz acıdım valla Öğretmen e.. Eğer öğretmenle bu üslupta konuşacaksanız bence çocuğu o okuldan alın.. Sonrasinda ordan size rahmet yagmaz ..Benden de size minik bir tavsiye..

X