• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreste calisabilir miyim?

Morsardunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
2.101
18.169
158
Tekirdağ
Merhaba hanımlar
Konumu pek nereye açsam bilemedim ama inşallah doğru yere acmisimdir.
Ben sınıf öğretmenliği mezunuyum.2.5 yaşında oğlum var.kreşe vermeyi düşünüyorum.temmuzda 3 yaşına girecek .bende çalışmaya başlamak istiyorum.ama oğlumun alınacağından supheliyim sorun çıkartabilirim.bende acaba onu verdiğim kreşte çalışabilir miyim diye düşünüyorum.sizce çalışabilir miyim ? Yardımcı olanlara teşekkürler

Sürekli başlarda taşırız canım ben de kendi profilimde paylaşırım başlığı ♥️

Morsardunya sınıf öğretmenliği mezunusun eğitim bilimleri gördün bu durumda tabi bence alacak kreşler olur, özel sonuçta kreşler
İstedikten sonra olur ama bir örnek vermek istedim
Benim yengem emekli sınıf öğretmeni idi, bir tanıdıklarının kreşinde müdür olarak çalışmaya başladı, torunuda 5 yaşındaydı ve aynı kreşe aldılar, ama minik asla kreşe alışamadı, hep nenesini istedi, neyse zamanla alıştı oyunlar oynadı felan, geldi şimdi birinci sınıfa, alışmş tabi orda nene var, baya bocaladı felan, psikoloji pert
Yani bakma anlamında düşünceniz doğru olabilir ama bence çocuk gelişimi ve psikolojisi için bizim yaşadığımız deneyim bu yönde, hayırlısı olur inşallah 🙏

Morsardunya sınıf öğretmenliği mezunusun eğitim bilimleri gördün bu durumda tabi bence alacak kreşler olur, özel sonuçta kreşler
İstedikten sonra olur ama bir örnek vermek istedim
Benim yengem emekli sınıf öğretmeni idi, bir tanıdıklarının kreşinde müdür olarak çalışmaya başladı, torunuda 5 yaşındaydı ve aynı kreşe aldılar, ama minik asla kreşe alışamadı, hep nenesini istedi, neyse zamanla alıştı oyunlar oynadı felan, geldi şimdi birinci sınıfa, alışmş tabi orda nene var, baya bocaladı felan, psikoloji pert
Yani bakma anlamında düşünceniz doğru olabilir ama bence çocuk gelişimi ve psikolojisi için bizim yaşadığımız deneyim bu yönde, hayırlısı olur inşallah 🙏
Çocuğuma ben bakıyorum sadece canım .yani ben olursam alışır ondan sonra da ben ayrılsam normal sınıf öğretmenligine devam ederim diye düşündüm.Benim ki sadece çare iste .hem benim çalışmam için hem de onun bi şekilde kreşe başlaması icin

Çocuğuma ben bakıyorum sadece canım .yani ben olursam alışır ondan sonra da ben ayrılsam normal sınıf öğretmenligine devam ederim diye düşündüm.Benim ki sadece çare iste .hem benim çalışmam için hem de onun bi şekilde kreşe başlaması icin
Rabbim bana heniz annelliği yaşatmadığı için çok yorum yapamıyorum ama ben cok büyük bir şehirde yaşamıyorum buna rağmen burda her yaş grubuna göre kreşler ver hatta bebekler için bile, yani eğer tatlı karseşimize uygun bir kreş bulursan, hem onun kişisel gelişimi iyi olur akranları olur, oynar yeni şeyler öğrenir, hemde sen kendi işinde çalışırsın, kendini daha iyi hissedersin hem sen hemde bebiş

Rabbim bana heniz annelliği yaşatmadığı için çok yorum yapamıyorum ama ben cok büyük bir şehirde yaşamıyorum buna rağmen burda her yaş grubuna göre kreşler ver hatta bebekler için bile, yani eğer tatlı karseşimize uygun bir kreş bulursan, hem onun kişisel gelişimi iyi olur akranları olur, oynar yeni şeyler öğrenir, hemde sen kendi işinde çalışırsın, kendini daha iyi hissedersin hem sen hemde bebiş
ben alınacağını bilsem simdi vereceğim.daha önce bi kreşe oyun amaclı gitmiştik.milletin çocuğu oyun oynarken benim kucagimdan inmedi.o olay beni korkuttu

ben alınacağını bilsem simdi vereceğim.daha önce bi kreşe oyun amaclı gitmiştik.milletin çocuğu oyun oynarken benim kucagimdan inmedi.o olay beni korkuttu
Korkma, o sana bağlılığından
1. Sınıfa giden çocuklar bile onu yapıyor, hatta sanırım son senelerde okul başlamadan önce alıştırma haftası oluyor, o daha minicik böyle olması normal
O öğretmenin vereceği ilgiye ve öğretimine göre, önce kreşe verirsin 1 ay snra işe başlarsın, evet zor ama üstesinden gelirsin :)

Tam bahsettiğiniz şekilde benimde kızım temmuz da 3 yaşına girmişti bende çalıştığım okulun anasınıfina yolladım hiç zorluk çekmeden dönemi bitirdik sabah çıktık evden onu sınıfa yolladım derse girdim öğlen de bitince aldım eve geldik önemli olan yaşına uygun Bir sınıf ve yeterince ilgili bir öğretmen inşallah herşey gönlünüzce olsun sevgiler 💐

Tam bahsettiğiniz şekilde benimde kızım temmuz da 3 yaşına girmişti bende çalıştığım okulun anasınıfina yolladım hiç zorluk çekmeden dönemi bitirdik sabah çıktık evden onu sınıfa yolladım derse girdim öğlen de bitince aldım eve geldik önemli olan yaşına uygun Bir sınıf ve yeterince ilgili bir öğretmen inşallah herşey gönlünüzce olsun sevgiler 💐
çalıştığınız okul özel miydi 3 yaşında devlet aliyor mu peki ?

Benm yengem kreste calisicakti cocugunuda alicaklardi ama yaş dolasiyla tutmadi
Olmadi yani.
Kreşin yas kriterlerine gore degisir sanirim.
Eğer seviyesi uygun degilse almazlar calistiğin yere.
O yuzden calisacaģin kreşe danisman lazm.
Kimisi bezli alirken kimisi wc egitimini almis cocuklari aliyor.
Yani net bilgim yok ama yaşa takilma oluyor genelde.

Benm yengem kreste calisicakti cocugunuda alicaklardi ama yaş dolasiyla tutmadi
Olmadi yani.
Kreşin yas kriterlerine gore degisir sanirim.
Eğer seviyesi uygun degilse almazlar calistiğin yere.
O yuzden calisacaģin kreşe danisman lazm.
Kimisi bezli alirken kimisi wc egitimini almis cocuklari aliyor.
Yani net bilgim yok ama yaşa takilma oluyor genelde.
ben kendim çalışabilir miyim diye sordum canim

Cocuğumla calisabilirmiyim demedinmi :)
Benmi yanliş anladim.
Basvurun calisirsiniz bence niye olmasin.
Benm ailemde 3 tane cocuk gelisimci var mutlaka girdiler.
yani sınıf öğretmeni alırlar mi bilemedim.bizde cocuk gelisimi dersi aldık ama bilemiyorum

Back
X