Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreşte bir sorun

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Tamamen reklam . Eşiniz bulacak o zaman bilen birlerini herkese soracaksınız bir şekilde ulaşırsınız ben öyle yaptım yine öyle yaparım

cok tesekkur ederım devletın anaokuluna alınabılırmıs yası uyar dedı sımdı bır uye ustelık bosu bosuna nıye ozel krese gondereyım ah bılseydım keske hangısıne yazdırayım dıye en bastan sorsaymısım

resıme okadar begenı gelmıs kı 5 dakıka da sinirim oynadı artık herkes kızımın hangı okulda oldugunu bılıyor bırı ısmıyle seslenıp okul bahcesınde sekerle yanına cagırabılır cocukları kandırmak okadar kolay kı nasıl boyle bırsey yapabıldıklerını aklım almadı en az bahcede tek kalması kadar korkunc geldı bana resmıyle ısmını okul adını paylasmaları bıldıgınız acık adres

Arkadaşların dediği gibi anaokulu olarak geçiyor ağız alışkanlığı kreş diyoruz ama anaokulu 3 sene gitti benim oğlum

cok tesekkur ederım
aynen oyle her kotu sey sanıyeler ıcınde oluyor aklım cıktı benım

Daha güvenli olması dediğim gibi siz değerlendireceksiniz içinize sinerse verirsiniz her şeyi sormak incelemek hakkınız iyice araştırın

Arkadaşların dediği gibi anaokulu olarak geçiyor ağız alışkanlığı kreş diyoruz ama anaokulu 3 sene gitti benim oğlum
ya saka gıbı cok sınırlendım bende hevesle kostur kostur sabah 8 de gıttım okula cocugumu da alıp erkenden okula gıdelım gorelım kayıt sartları dıye
ıcerı bıle almadılar ogretmenle karsılastık kapıda 3 bucuk yasında kayıt almamız mumkun degıl seneye dedı bırde en ıyı devlet anaokulu dıye gecıyor ısmı burda

İzinsiz yapmışlar bir de suç resmen

Nasıl almıyorlar ya hatta sınıfları da 3-4-5 diye oluyor

Kim olsa aklı çıkardı
Abartıyorsun diyen arkadaşın da halt etmiş afedersin. Ne demek ne zamana kadar başında duracaksın??? 3 buçuk yaşındaki çocuğu,güvenliksiz,korumasız, trafik akışının olduğu..bir yerde tek başına bırakmak da nesi?
Okulun kendisinin ortalığı ayağa kaldırması gerekirdi asıl

kotu tecrube oldu bugun benım ıcın yarın ılk ısım kapısında paşalar gıbı guvenlıgı olan devlet anaokulu bulmak

Benimde kızım var çok haklısınız endişelenmekte. Ortalık bu derece kötuyken her şey aklımıza geliyor inşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz. Rabbim tüm çocukları korusun

Benimde kızım var çok haklısınız endişelenmekte. Ortalık bu derece kötuyken her şey aklımıza geliyor inşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz. Rabbim tüm çocukları korusun
amin cok tesekkur ederım

sosyal hesabımdan mesaj attım aynen sunu yazdım
cocugumun kısısel hesabımızdan ıznınız olmadan alıp paylastıgınız resmı kaldırın lutfen, sızın okulunuzda bu ısımde bu resımde bır cocugu herkese acmanız guvenlık ıhlalı bu resmı goren herkes cocugumu artık tanıyor ve ıstedıgı gıbı kendıne yaklastırabılır dedım

hala gormedı mesajımı

Milli eğitime bağlı bağımsız anaokulları var. Onlar 3 yaş itibariyle alıyorlar. Bulunduğun ilçenin meb sitesine gir, ordan kurum listesinden bağımsız anaokulu var mı görürsün. Üstte yazan arkadaşın söylediklerine katılıyorum ayrıca.

Orayı başlarına yıkmadığınız kabahat.
Uyum süreci olumlu diye eline telefon alıp bık bık foto atacağına, bir zahmet çocuklardan gözünü ayırmasın da ‘kalabalıkta kaçamasın’ gözden evladınız.
Bu ne sorumsuzluk, ne büyük bir hata!
Ve geri dönüşü olmayan her şeye sebebiyet verilebilirdi.
Bence gayet ifşa edin ve asla bir daha sokağından geçmeyin.

kotu tecrube oldu bugun benım ıcın yarın ılk ısım kapısında paşalar gıbı guvenlıgı olan devlet anaokulu bulmak
Güvenlik olmayabilir N..güvenlikli olması önemli olan. Devlet anaokulnda güvenlik hiç duymadım. Ben de bağımsız anaokulunda çalışmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…