Yani 4.500 TL bulunduğum çevrede normalin altı bir fiyat ama 2.700 TL'den bu artışı şahsen kabul etmezdim. Böyle bir fiyat artışı yapılamaz.
Ayrıca emin olun herkes sizinle aynı ücreti ödemiyor,halihazırda 2.000 TL belki daha azını bile ödeyen vardır,(butik okullarda kime ne tuttururlarsa bir sistem var bu bir gerçek,tanıdık eş dost akraba indirimi vs vs)bu da veli olarak sizin sorununuz olamaz ki sizden alıyorlar ama öğretmene öyle güzel zamlar yapmıyorlar ne yazık ki.
Kızım 5.sınıfta kolejde geçen yıl fiyatlar 50 bin lira civarıyken,yukarıda yazdığım sebeplerle 25 bin liraya kayıt yaptıran olmuş.
Bu sene erken kayıt icin görüştüm,muhtemelen fiyatı sabitlemek için olsa gerek,sağlam bir zam yapmışlar. (Yemek ücreti %300 artmış,eğitim %100 birde avantajli fiyatlar ay sonu zam gelecek şu bu diye darladılar ama ben avantaj göremedim)Velilerle konuşunca fiyatları hepimiz hemfikir olduk buna. Sizin okulda muhtemelen fiyatı sabitlemeye çalışıyor. Pazarlik yapın biraz 4.000 TL civarını zorlayın derim.