Canım eğer sağlam bir yer açmak istiyorsanız, "açmaya karar vermek" daha ilk adım diye düşünüyorum.
Bundan sonra uzun bir süreç gerekiyor. İyi bir piyasa araştırması yapmalı, kiraları, malzemeleri, kanunları, nerde neyi temin edebileceğinizi, fiyat araştırması, çalıştıracağınız personeli, girdi-çıktılarıyla bütçe hesabını, nerde açacağınızı çok iyi hesaplayıp, ondan sonra artık herşeyi planladıktan sonra önce hazırlığınızı tamamlayıp, sonra harekete geçin ...Önceliğin "çocukların" olduğu bir kurum olması dileği ile, şimdiden hayırlı olsun canım...
"erbek2004, post: 42593904, member: 53699"]Canım eğer sağlam bir yer açmak istiyorsanız, "açmaya karar vermek" daha ilk adım diye düşünüyorum.
Bundan sonra uzun bir süreç gerekiyor. İyi bir piyasa araştırması yapmalı, kiraları, malzemeleri, kanunları, nerde neyi temin edebileceğinizi, fiyat araştırması, çalıştıracağınız personeli, girdi-çıktılarıyla bütçe hesabını, nerde açacağınızı çok iyi hesaplayıp, ondan sonra artık herşeyi planladıktan sonra önce hazırlığınızı tamamlayıp, sonra harekete geçin ...Önceliğin "çocukların" olduğu bir kurum olması dileği ile, şimdiden hayırlı olsun canım...[/QUOTE]
Teşekkürler canım