Sandviç - Kanepeler Krep Kanepeler ve Çocuklar İçin Sandviç / Ausencia

içime dogdu bu kez sen kazanacaksın kuşum
bak her zaman içime doğmaz haa

Canım tekrar eline sağlık, ben birkaç gün oldu oy kullanalı ama ancak buraya yazmak kısmet oldu, başarılar diliyorum

Canım tekrar eline sağlık, ben birkaç gün oldu oy kullanalı ama ancak buraya yazmak kısmet oldu, başarılar diliyorum

Teşekkürler toprakscım , şuan herşeyi çalışılmamış ünite olarak görüyorum ama ben

vaaaaaaaavvvvvv ausencıa cım harıka olmuslar. ellerinize saglık :)

Çok sağol minnakcım Seni göremiyoruz artık kategorilerde:26:

Teşekkürler toprakscım , şuan herşeyi çalışılmamış ünite olarak görüyorum ama ben

Çok sağol minnakcım Seni göremiyoruz artık kategorilerde:26:

sorma canım, tek derdım dıyettı onceden... sımdı cok daha vahım seylerle ugrasıoruz....
bı sonrakı kategorıde olabilirim :)

BAYILDIM ABLACIM YA HARİKALARRRR KREP OLSUN SANDVİÇ OLSUN YUSUFCAN NE DE GÜZEL YAPMIŞ ARABAYI ÖYLE

mAŞALLAH SEN BU ÇOCUĞU aşçı okuluna göndermelisin ne eserler var bu çocukta geleceğin aşçısı olacak yerim onu ben ne de güzel annesine yardım etmiş.

krebi bende deneyeceğim muhakkak

Teşekkür ederim canım benim .

Darısı senin başına inşAllah .Önce evlen sonra evladınla gir mutfağa , sonra da yarışmalara katıl

Yusuf pek yardım etti sayılmaz ablası ya , kreplere kürdan sağlamak , sandviçin tekerleklerini takmak ....

AMİN ABLACIM İNŞALLAH 2014 HAZİRANDA İNŞALLAH İLK ADIMIMIZI ATACAĞIZ . ÇOK UZUN ZAMANLAR VAR BENİM BU İŞLERİ APABİLMEM İÇİN DESENE

onun sihirli parmakları değmiş annesi

ellerinize saglık

krep ve kanepeler süper görünüyo, sandaviçlerde harıka çocuklar hayır diyemez

Kahvaltısını yapmak istemeyen çocuklar için mükemmelllllllll

vallahi helal olsun ya nasıl uğraştınız bu kadar :) harika harika harikaaaaa :) ellerinize sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…