Sen al günahımı al
Bi ısırık bile yemedim ben , yusufta zaten yarısını yedi . Akşam üstü eşim , hani o ispiyonlayacağın eşim 1,5 tane ferrari yedi
Diyetteyim beyaz ekmek yemiyorum şekerimAma krep kanepelerimden 2 tane yedim :26:
HarikaKrep ten ve sandviçden mutlaka yapacagım
Benimde oğlumun adı Yusuf..Yusuf yüzlüm,ay yüzlümOğlum araba şeklindeki sandviçe bayılacak,çok teşekkür ederiz bu paylaşım içîn.Ben şekeri Krep yapmamıştım,hep tuzlu yapıyorum birde kesip kanepe şeklinde yapmamıştım .Onuda en kıssa zamanda deneyeceğim..
Başarılar diliyorum canım.İnşallah başka katılımlarda olurda emekler boşa gitmez
of of of enişte beni ters köşe yaptı
kıyamam kuzum sana o sandviçlerden bi ısırık almadan iradene hakim olmak büyük başarı valla bravo
iyiki kilolu değilim diyet falan yapamamki bende irade yok anam dayanamam tövbe :)
bende bi ara katılmak istiyorum ama böyle sandviç kanepe salata gibi şeyler değilde, yemekli bi kategori olursa inşallah niyetim var :)
birlikte denk gelelim de kapışırız :) gerçi senin yanında asla şansım yok amasırf ekşın olsun işte
Teşekkürleeeer...Ellerine sağlık canım.
Bol şanslar!
Ellerine saglik ,cok guzel vede keyifli bir sunum olmusBol sanslarin olsun
canım biraz zor bi kategori kanepe sandviç falan...ilk akla gelince aman canım sandviç yapmasında ne var koy ekmek arasına al sana sandviç deriz genelde :)
ama aslında öyle değil işte...önemli olan hangi malzemeleri bi araya getirip nasıl bir sunum yapılacağı...o yüzden pek cesaret edilemeyebilir..kısıtlı bi kategori olunca...
yöresel yemekler olursa inşallah ben zevkle katılabilirim, konyadan ne tatlar döktürürüm ne tatlar
Ellerine sağlık canım bol sanslar
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
ausum, yeni gördüm kusuruma bakma olur mu:26: başarılar diliyorum, herşey enfes görünüyorama özellikle o minik parmakların yaptığı araba sandviçlere bayıldım. zeytin ve domates yediremediğim oğullarım için deneyeceğim mutlaka
ralli arabalarıyla oyumu kaptın canım. ellerine ve emeğine sağlıkkk. gönülden başarılar diliyorumm
ausuma oy verdim
kazanman dileğiyle kuşumm
biz de özlediiiiTekrar teşekkürler
3,5 yaşında bir oğlum olmasa sanırım hiç aklıma gelmezdi öyle bir sandviç yapmak.
Ausun da sana çok teşşekkür etti , bi de öptü , bi de özledi (hepisiciğinizi)
canım ellerine sağlık harıka görünüyorlar tarıfını aldım koca bebeğim oğluma yapıyım bayılarEveet yine ben
Yarışmanın bu kategorisi sessiz sedasız ilerlerken , bir pazar günü oğlumla evde yalnız olmamızı değerlendirdik ve mutfağa girip , kolları sıvadık.
Zahmetli olmaktan çok ; yapımı kolay , rengarenk kanepeler ve çocukların ilgisini çekecek sandviçler hazırladık .Sırada da sizlerle paylaşmak kaldı.Umarım beğenirsin
Krep Kanepeler
Malzemeler:
Eki Görüntüle 715703
Krep için ;
1 su bardağı süt
2 yumurta
3 kaşık un
1 tatlı kaşığı şeker
Tuz
İç malzemesi ;
İşte burası tamamen evdeki malzemelere göre , damak tadınıza göre şekillenebilir.
Ben burada,
Krem beyaz peynir
Kaşar peynir
Salam
Sosis
Tavuk
Marul
Yeşil zeytin
Siyah zeytin
Ev acıkası
Kırmızı biber
Domates
Yeşil biber kullandım .
Yapımı ;
Eki Görüntüle 715705 Eki Görüntüle 715706
Krep malzemelerini bir kapta çırparak , pürüzsüz ve akışkan bir krep hamuru elde ediyoruz .
Tereyağı ile çok az yağladığımız tavada krepleri pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 715707 Eki Görüntüle 715708
Soğuyan krepleri yaklaşık 2 cm şeritler halinde keserek , içlerine istediğimiz malzemeleri koyarak sarıyoruz.
Kürdan yardımı ile kapatıp , üzerlerini süslüyoruz.
Kreplerimiz hazır ...Afiyet olsun
Eki Görüntüle 715709 Eki Görüntüle 715710
Eki Görüntüle 715711 Eki Görüntüle 715712
Çocuklar İçin Sandviç
Ve Yusufun yaparken çok keyif aldığı yarış arabası sandviçlerimiz ...
Malzemeler :
Eki Görüntüle 715713
Sandviç Ekmeği
Tavuk
Marul
Tereyağ
Krem peynir
Kaşar peynir
Domates
Yeşil ve Kırmızı biber
Sosis / Salam / Zeytin
Yapımı ;
Eki Görüntüle 715715 Eki Görüntüle 715716 Eki Görüntüle 715717
Sandviç ekmeklerini ikiye boylamasına kesip , üst parçasının geniş yerinden pencere açıyoruz . Çıkan ekmeği saklıyoruz (ilerde koltuk yapacağız)
Üst parçanın üzerine ketçap sürüyoruz , alt parçanın üzerine tereyağ , krem peynir , kaşar dilimi , ızgara tavuk parçaları , marul koyuyoruz.
Sandviçlerimizi kapatıp , hayal gücümüz eşliğinde resimdeki gibi süslüyoruz.
Veee sandviçlerimiz yarışa hazır
Eki Görüntüle 715718 Eki Görüntüle 715719 Eki Görüntüle 715720
Afiyet olsun .
canım ellerine sağlık harıka görünüyorlar tarıfını aldım koca bebeğim oğluma yapıyım bayılar
:)Çok teşekkürler canım , yap bakalım benim ufaklık bayılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?