Sandviç - Kanepeler Krep Kanepeler ve Çocuklar İçin Sandviç / Ausencia

Harika Krep ten ve sandviçden mutlaka yapacagım
Benimde oğlumun adı Yusuf..Yusuf yüzlüm,ay yüzlüm Oğlum araba şeklindeki sandviçe bayılacak,çok teşekkür ederiz bu paylaşım içîn.Ben şekeri Krep yapmamıştım,hep tuzlu yapıyorum birde kesip kanepe şeklinde yapmamıştım .Onuda en kıssa zamanda deneyeceğim..
Başarılar diliyorum canım.İnşallah başka katılımlarda olurda emekler boşa gitmez

of of of enişte beni ters köşe yaptı
kıyamam kuzum sana o sandviçlerden bi ısırık almadan iradene hakim olmak büyük başarı valla bravo
iyiki kilolu değilim diyet falan yapamamki bende irade yok anam dayanamam tövbe :)
bende bi ara katılmak istiyorum ama böyle sandviç kanepe salata gibi şeyler değilde, yemekli bi kategori olursa inşallah niyetim var :)
birlikte denk gelelim de kapışırız :) gerçi senin yanında asla şansım yok ama sırf ekşın olsun işte

Ellerine saglik ,cok guzel vede keyifli bir sunum olmusBol sanslarin olsun

Sağol arzumcum

Bende ahtapot makarnayı ilk senin tarifinle görmüştüm , oğluma yapmıştım hemen . Sende dene sevecektir eminim.

Bende de bir ay yüzlü var , öyle seviyorum bebekliğinden beri

Çok keyif aldık yaparken , emeğin karşılığı da bu beğeniler zaten . Bu gidişle iptal olabilir zaten kategori .

Canım benim daha önce et ve balık oldu , tavuk ve köfteler olabilir , onlara katılırsın ya da yöresel lezzetler olabilir .

Bende müsait oldukça katılıyorum , keyifli oluyor çok . 2 kez 2. oldum ama baksana bu sefer başka yarışmacı da yok

Ellerine sağlık canım.
Bol şanslar!
Teşekkürleeeer...

Ellerine saglik ,cok guzel vede keyifli bir sunum olmusBol sanslarin olsun

Çok teşekkürler lisabella , cidden keyifliydi

canım biraz zor bi kategori kanepe sandviç falan...ilk akla gelince aman canım sandviç yapmasında ne var koy ekmek arasına al sana sandviç deriz genelde :)
ama aslında öyle değil işte...önemli olan hangi malzemeleri bi araya getirip nasıl bir sunum yapılacağı...o yüzden pek cesaret edilemeyebilir..kısıtlı bi kategori olunca...
yöresel yemekler olursa inşallah ben zevkle katılabilirim, konyadan ne tatlar döktürürüm ne tatlar

Etli ekmek yap

Ellerine sağlık canım bol sanslar

Çok teşekkürler canım

ausum, yeni gördüm kusuruma bakma olur mu:26: başarılar diliyorum, herşey enfes görünüyor ama özellikle o minik parmakların yaptığı araba sandviçlere bayıldım. zeytin ve domates yediremediğim oğullarım için deneyeceğim mutlaka

Aşkolsun canım ya kusura bakmak ne demek ?

Seviyorum mutfağı fırsat buldukça katılıyorum ben yarışmaya , beğenmene çok sevindim.

Bende oğluma yemediği şeyleri internetten biraz araştırıp böyle küçük hilelerle yediriyorum

ralli arabalarıyla oyumu kaptın canım. ellerine ve emeğine sağlıkkk. gönülden başarılar diliyorumm

ausuma oy verdim
kazanman dileğiyle kuşumm

ralli arabalarıyla oyumu kaptın canım. ellerine ve emeğine sağlıkkk. gönülden başarılar diliyorumm

Tekrar teşekkürler

3,5 yaşında bir oğlum olmasa sanırım hiç aklıma gelmezdi öyle bir sandviç yapmak.

ausuma oy verdim
kazanman dileğiyle kuşumm

Ausun da sana çok teşşekkür etti , bi de öptü , bi de özledi (hepisiciğinizi)

Tekrar teşekkürler

3,5 yaşında bir oğlum olmasa sanırım hiç aklıma gelmezdi öyle bir sandviç yapmak.

Ausun da sana çok teşşekkür etti , bi de öptü , bi de özledi (hepisiciğinizi)
biz de özlediiii
en yakın zamanda yine sabahlar olmasın ausum inşallah

3benim birincim belli oldu.kanapelerin görselligi kadar tadinin lezzetinden de eminim

canım ellerine sağlık harıka görünüyorlar tarıfını aldım koca bebeğim oğluma yapıyım bayılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…