Sandviç - Kanepeler Krep Kanepeler ve Çocuklar İçin Sandviç / Ausencia

Harika :46: Krep ten ve sandviçden mutlaka yapacagım :34:
Benimde oğlumun adı Yusuf..Yusuf yüzlüm,ay yüzlüm :16: Oğlum araba şeklindeki sandviçe bayılacak,çok teşekkür ederiz bu paylaşım içîn.Ben şekeri Krep yapmamıştım,hep tuzlu yapıyorum birde kesip kanepe şeklinde yapmamıştım .Onuda en kıssa zamanda deneyeceğim..
Başarılar diliyorum canım.İnşallah başka katılımlarda olurda emekler boşa gitmez :54:

Sen al günahımı al :ssz:

Bi ısırık bile yemedim ben , yusufta zaten yarısını yedi . Akşam üstü eşim , hani o ispiyonlayacağın eşim 1,5 tane ferrari yedi :52::52:

Diyetteyim beyaz ekmek yemiyorum şekerim :12::12: Ama krep kanepelerimden 2 tane yedim :26:

of of of enişte beni ters köşe yaptı :60:
kıyamam kuzum sana o sandviçlerden bi ısırık almadan iradene hakim olmak büyük başarı valla bravo :46::46::46:
iyiki kilolu değilim diyet falan yapamamki bende irade yok anam dayanamam tövbe :)
bende bi ara katılmak istiyorum ama böyle sandviç kanepe salata gibi şeyler değilde, yemekli bi kategori olursa inşallah niyetim var :)
birlikte denk gelelim de kapışırız :) gerçi senin yanında asla şansım yok ama :63: sırf ekşın olsun işte :60:

Ellerine saglik ,cok guzel vede keyifli bir sunum olmus:16::16:Bol sanslarin olsun:34:

Harika :46: Krep ten ve sandviçden mutlaka yapacagım :34:
Benimde oğlumun adı Yusuf..Yusuf yüzlüm,ay yüzlüm :16: Oğlum araba şeklindeki sandviçe bayılacak,çok teşekkür ederiz bu paylaşım içîn.Ben şekeri Krep yapmamıştım,hep tuzlu yapıyorum birde kesip kanepe şeklinde yapmamıştım .Onuda en kıssa zamanda deneyeceğim..
Başarılar diliyorum canım.İnşallah başka katılımlarda olurda emekler boşa gitmez :54:

Sağol arzumcum :16:

Bende ahtapot makarnayı ilk senin tarifinle görmüştüm , oğluma yapmıştım hemen . Sende dene sevecektir eminim.

Bende de bir ay yüzlü var , öyle seviyorum bebekliğinden beri :16:

Çok keyif aldık yaparken , emeğin karşılığı da bu beğeniler zaten . Bu gidişle iptal olabilir zaten kategori .

of of of enişte beni ters köşe yaptı :60:
kıyamam kuzum sana o sandviçlerden bi ısırık almadan iradene hakim olmak büyük başarı valla bravo :46::46::46:
iyiki kilolu değilim diyet falan yapamamki bende irade yok anam dayanamam tövbe :)
bende bi ara katılmak istiyorum ama böyle sandviç kanepe salata gibi şeyler değilde, yemekli bi kategori olursa inşallah niyetim var :)
birlikte denk gelelim de kapışırız :) gerçi senin yanında asla şansım yok ama :63: sırf ekşın olsun işte :60:

Canım benim daha önce et ve balık oldu , tavuk ve köfteler olabilir , onlara katılırsın ya da yöresel lezzetler olabilir .

Bende müsait oldukça katılıyorum , keyifli oluyor çok . 2 kez 2. oldum ama baksana bu sefer başka yarışmacı da yok :52:

Ellerine sağlık canım.
Bol şanslar!
Teşekkürleeeer...:16:

Ellerine saglik ,cok guzel vede keyifli bir sunum olmus:16::16:Bol sanslarin olsun:34:

Çok teşekkürler lisabella , cidden keyifliydi:1:

canım biraz zor bi kategori kanepe sandviç falan...ilk akla gelince aman canım sandviç yapmasında ne var koy ekmek arasına al sana sandviç deriz genelde :)
ama aslında öyle değil işte...önemli olan hangi malzemeleri bi araya getirip nasıl bir sunum yapılacağı...o yüzden pek cesaret edilemeyebilir..kısıtlı bi kategori olunca...
yöresel yemekler olursa inşallah ben zevkle katılabilirim, konyadan ne tatlar döktürürüm ne tatlar :60:

canım biraz zor bi kategori kanepe sandviç falan...ilk akla gelince aman canım sandviç yapmasında ne var koy ekmek arasına al sana sandviç deriz genelde :)
ama aslında öyle değil işte...önemli olan hangi malzemeleri bi araya getirip nasıl bir sunum yapılacağı...o yüzden pek cesaret edilemeyebilir..kısıtlı bi kategori olunca...
yöresel yemekler olursa inşallah ben zevkle katılabilirim, konyadan ne tatlar döktürürüm ne tatlar :60:

Etli ekmek yap:56::56:

Ellerine sağlık canım bol sanslar:16:

Çok teşekkürler canım:16:

ausum, yeni gördüm kusuruma bakma olur mu:26: başarılar diliyorum, herşey enfes görünüyor :56: ama özellikle o minik parmakların yaptığı araba sandviçlere bayıldım. zeytin ve domates yediremediğim oğullarım için deneyeceğim mutlaka:34:

ausum, yeni gördüm kusuruma bakma olur mu:26: başarılar diliyorum, herşey enfes görünüyor :56: ama özellikle o minik parmakların yaptığı araba sandviçlere bayıldım. zeytin ve domates yediremediğim oğullarım için deneyeceğim mutlaka:34:

Aşkolsun canım ya kusura bakmak ne demek ?

Seviyorum mutfağı fırsat buldukça katılıyorum ben yarışmaya , beğenmene çok sevindim.

Bende oğluma yemediği şeyleri internetten biraz araştırıp böyle küçük hilelerle yediriyorum:34:

ralli arabalarıyla oyumu kaptın canım. ellerine ve emeğine sağlıkkk. gönülden başarılar diliyorumm:16:

:21:ausuma oy verdim:21:
kazanman dileğiyle kuşumm :54:

ralli arabalarıyla oyumu kaptın canım. ellerine ve emeğine sağlıkkk. gönülden başarılar diliyorumm:16:

Tekrar teşekkürler :16:

3,5 yaşında bir oğlum olmasa sanırım hiç aklıma gelmezdi öyle bir sandviç yapmak.:55:

:21:ausuma oy verdim:21:
kazanman dileğiyle kuşumm :54:

:38::38::38:

Ausun da sana çok teşşekkür etti , bi de öptü , bi de özledi (hepisiciğinizi)

Tekrar teşekkürler :16:

3,5 yaşında bir oğlum olmasa sanırım hiç aklıma gelmezdi öyle bir sandviç yapmak.:55:

:38::38::38:

Ausun da sana çok teşşekkür etti , bi de öptü , bi de özledi (hepisiciğinizi)
biz de özlediiii :12:
en yakın zamanda yine sabahlar olmasın ausum inşallah :52::52:

3benim birincim belli oldu.kanapelerin görselligi kadar tadinin lezzetinden de eminim

Eveet yine ben :3:

Yarışmanın bu kategorisi sessiz sedasız ilerlerken , bir pazar günü oğlumla evde yalnız olmamızı değerlendirdik ve mutfağa girip , kolları sıvadık.

Zahmetli olmaktan çok ; yapımı kolay , rengarenk kanepeler ve çocukların ilgisini çekecek sandviçler hazırladık .Sırada da sizlerle paylaşmak kaldı.Umarım beğenirsin :17:

Krep Kanepeler

Malzemeler:

Eki Görüntüle 715703

Krep için ;

1 su bardağı süt
2 yumurta
3 kaşık un
1 tatlı kaşığı şeker
Tuz

İç malzemesi ;

İşte burası tamamen evdeki malzemelere göre , damak tadınıza göre şekillenebilir.

Ben burada,

Krem beyaz peynir
Kaşar peynir
Salam
Sosis
Tavuk
Marul
Yeşil zeytin
Siyah zeytin
Ev acıkası
Kırmızı biber
Domates
Yeşil biber kullandım .

Yapımı ;

Eki Görüntüle 715705 Eki Görüntüle 715706

Krep malzemelerini bir kapta çırparak , pürüzsüz ve akışkan bir krep hamuru elde ediyoruz .
Tereyağı ile çok az yağladığımız tavada krepleri pişiriyoruz.

Eki Görüntüle 715707 Eki Görüntüle 715708

Soğuyan krepleri yaklaşık 2 cm şeritler halinde keserek , içlerine istediğimiz malzemeleri koyarak sarıyoruz.

Kürdan yardımı ile kapatıp , üzerlerini süslüyoruz.

Kreplerimiz hazır ...Afiyet olsun :56:

Eki Görüntüle 715709 Eki Görüntüle 715710
Eki Görüntüle 715711 Eki Görüntüle 715712

Çocuklar İçin Sandviç

Ve Yusufun yaparken çok keyif aldığı yarış arabası sandviçlerimiz ...

Malzemeler :

Eki Görüntüle 715713

Sandviç Ekmeği
Tavuk
Marul
Tereyağ
Krem peynir
Kaşar peynir
Domates
Yeşil ve Kırmızı biber
Sosis / Salam / Zeytin

Yapımı ;

Eki Görüntüle 715715 Eki Görüntüle 715716 Eki Görüntüle 715717

Sandviç ekmeklerini ikiye boylamasına kesip , üst parçasının geniş yerinden pencere açıyoruz . Çıkan ekmeği saklıyoruz (ilerde koltuk yapacağız:34:)

Üst parçanın üzerine ketçap sürüyoruz , alt parçanın üzerine tereyağ , krem peynir , kaşar dilimi , ızgara tavuk parçaları , marul koyuyoruz.
Sandviçlerimizi kapatıp , hayal gücümüz eşliğinde resimdeki gibi süslüyoruz.

Veee sandviçlerimiz yarışa hazır :1:

Eki Görüntüle 715718 Eki Görüntüle 715719 Eki Görüntüle 715720

Afiyet olsun .
:56:
canım ellerine sağlık harıka görünüyorlar tarıfını aldım koca bebeğim oğluma yapıyım bayılar :1: :1:

Back
X