Sandviç - Kanepeler Krep Kanepeler ve Çocuklar İçin Sandviç / Ausencia

içime dogdu bu kez sen kazanacaksın kuşum :7:
bak her zaman içime doğmaz haa :ssz:

Canım tekrar eline sağlık, ben birkaç gün oldu oy kullanalı ama ancak buraya yazmak kısmet oldu, başarılar diliyorum:54:

Canım tekrar eline sağlık, ben birkaç gün oldu oy kullanalı ama ancak buraya yazmak kısmet oldu, başarılar diliyorum:54:

Teşekkürler toprakscım , şuan herşeyi çalışılmamış ünite olarak görüyorum ama ben :37:

vaaaaaaaavvvvvv ausencıa cım harıka olmuslar. ellerinize saglık :)

Çok sağol minnakcım :16: Seni göremiyoruz artık kategorilerde:26:

Teşekkürler toprakscım , şuan herşeyi çalışılmamış ünite olarak görüyorum ama ben :37:

Çok sağol minnakcım :16: Seni göremiyoruz artık kategorilerde:26:

sorma canım, tek derdım dıyettı onceden... sımdı cok daha vahım seylerle ugrasıoruz....
bı sonrakı kategorıde olabilirim :)

BAYILDIM ABLACIM YA HARİKALARRRR KREP OLSUN SANDVİÇ OLSUN YUSUFCAN NE DE GÜZEL YAPMIŞ ARABAYI ÖYLE :9:

mAŞALLAH:nazar: SEN BU ÇOCUĞU aşçı okuluna göndermelisin ne eserler var bu çocukta geleceğin aşçısı olacak yerim onu ben ne de güzel annesine yardım etmiş.

krebi bende deneyeceğim muhakkak:9:

BAYILDIM ABLACIM YA HARİKALARRRR KREP OLSUN SANDVİÇ OLSUN YUSUFCAN NE DE GÜZEL YAPMIŞ ARABAYI ÖYLE :9:

mAŞALLAH:nazar: SEN BU ÇOCUĞU aşçı okuluna göndermelisin ne eserler var bu çocukta geleceğin aşçısı olacak yerim onu ben ne de güzel annesine yardım etmiş.

krebi bende deneyeceğim muhakkak:9:

Teşekkür ederim canım benim .

Darısı senin başına inşAllah .Önce evlen sonra evladınla gir mutfağa , sonra da yarışmalara katıl :9:

Yusuf pek yardım etti sayılmaz ablası ya , kreplere kürdan sağlamak , sandviçin tekerleklerini takmak ....

Teşekkür ederim canım benim .

Darısı senin başına inşAllah .Önce evlen sonra evladınla gir mutfağa , sonra da yarışmalara katıl :9:

Yusuf pek yardım etti sayılmaz ablası ya , kreplere kürdan sağlamak , sandviçin tekerleklerini takmak ....

AMİN ABLACIM İNŞALLAH 2014 HAZİRANDA İNŞALLAH İLK ADIMIMIZI ATACAĞIZ . ÇOK UZUN ZAMANLAR VAR BENİM BU İŞLERİ APABİLMEM İÇİN DESENE:9:

onun sihirli parmakları değmiş annesi :16:

ellerinize saglık :16:

krep ve kanepeler süper görünüyo, sandaviçlerde harıka :56:çocuklar hayır diyemez:9:

Kahvaltısını yapmak istemeyen çocuklar için mükemmelllllllll

Back
X