- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
Eveet yine ben 
Yarışmanın bu kategorisi sessiz sedasız ilerlerken , bir pazar günü oğlumla evde yalnız olmamızı değerlendirdik ve mutfağa girip , kolları sıvadık.
Zahmetli olmaktan çok ; yapımı kolay , rengarenk kanepeler ve çocukların ilgisini çekecek sandviçler hazırladık .Sırada da sizlerle paylaşmak kaldı.Umarım beğenirsin
Krep Kanepeler
Malzemeler:

Krep için ;
1 su bardağı süt
2 yumurta
3 kaşık un
1 tatlı kaşığı şeker
Tuz
İç malzemesi ;
İşte burası tamamen evdeki malzemelere göre , damak tadınıza göre şekillenebilir.
Ben burada,
Krem beyaz peynir
Kaşar peynir
Salam
Sosis
Tavuk
Marul
Yeşil zeytin
Siyah zeytin
Ev acıkası
Kırmızı biber
Domates
Yeşil biber kullandım .
Yapımı ;

Krep malzemelerini bir kapta çırparak , pürüzsüz ve akışkan bir krep hamuru elde ediyoruz .
Tereyağı ile çok az yağladığımız tavada krepleri pişiriyoruz.

Soğuyan krepleri yaklaşık 2 cm şeritler halinde keserek , içlerine istediğimiz malzemeleri koyarak sarıyoruz.
Kürdan yardımı ile kapatıp , üzerlerini süslüyoruz.
Kreplerimiz hazır ...Afiyet olsun

Çocuklar İçin Sandviç
Ve Yusufun yaparken çok keyif aldığı yarış arabası sandviçlerimiz ...
Malzemeler :

Sandviç Ekmeği
Tavuk
Marul
Tereyağ
Krem peynir
Kaşar peynir
Domates
Yeşil ve Kırmızı biber
Sosis / Salam / Zeytin
Yapımı ;

Sandviç ekmeklerini ikiye boylamasına kesip , üst parçasının geniş yerinden pencere açıyoruz . Çıkan ekmeği saklıyoruz (ilerde koltuk yapacağız
)
Üst parçanın üzerine ketçap sürüyoruz , alt parçanın üzerine tereyağ , krem peynir , kaşar dilimi , ızgara tavuk parçaları , marul koyuyoruz.
Sandviçlerimizi kapatıp , hayal gücümüz eşliğinde resimdeki gibi süslüyoruz.
Veee sandviçlerimiz yarışa hazır

Afiyet olsun .

Yarışmanın bu kategorisi sessiz sedasız ilerlerken , bir pazar günü oğlumla evde yalnız olmamızı değerlendirdik ve mutfağa girip , kolları sıvadık.
Zahmetli olmaktan çok ; yapımı kolay , rengarenk kanepeler ve çocukların ilgisini çekecek sandviçler hazırladık .Sırada da sizlerle paylaşmak kaldı.Umarım beğenirsin

Krep Kanepeler
Malzemeler:

Krep için ;
1 su bardağı süt
2 yumurta
3 kaşık un
1 tatlı kaşığı şeker
Tuz
İç malzemesi ;
İşte burası tamamen evdeki malzemelere göre , damak tadınıza göre şekillenebilir.
Ben burada,
Krem beyaz peynir
Kaşar peynir
Salam
Sosis
Tavuk
Marul
Yeşil zeytin
Siyah zeytin
Ev acıkası
Kırmızı biber
Domates
Yeşil biber kullandım .
Yapımı ;

Krep malzemelerini bir kapta çırparak , pürüzsüz ve akışkan bir krep hamuru elde ediyoruz .
Tereyağı ile çok az yağladığımız tavada krepleri pişiriyoruz.

Soğuyan krepleri yaklaşık 2 cm şeritler halinde keserek , içlerine istediğimiz malzemeleri koyarak sarıyoruz.
Kürdan yardımı ile kapatıp , üzerlerini süslüyoruz.
Kreplerimiz hazır ...Afiyet olsun

Çocuklar İçin Sandviç
Ve Yusufun yaparken çok keyif aldığı yarış arabası sandviçlerimiz ...
Malzemeler :

Sandviç Ekmeği
Tavuk
Marul
Tereyağ
Krem peynir
Kaşar peynir
Domates
Yeşil ve Kırmızı biber
Sosis / Salam / Zeytin
Yapımı ;

Sandviç ekmeklerini ikiye boylamasına kesip , üst parçasının geniş yerinden pencere açıyoruz . Çıkan ekmeği saklıyoruz (ilerde koltuk yapacağız

Üst parçanın üzerine ketçap sürüyoruz , alt parçanın üzerine tereyağ , krem peynir , kaşar dilimi , ızgara tavuk parçaları , marul koyuyoruz.
Sandviçlerimizi kapatıp , hayal gücümüz eşliğinde resimdeki gibi süslüyoruz.
Veee sandviçlerimiz yarışa hazır

Afiyet olsun .