- 23 Ağustos 2016
- 783
- 765
- 33
- Konu Sahibi SapkamDoluCicekle
-
İnşallah aynı mavi kapaklı niveaya benziyordu :) ordaki calisanlara soyledigimde alakasiz kokular veriyorlarBende severim o kokulari inşallah bulursun kokunu
İnşallah aynı mavi kapaklı niveaya benziyordu :) ordaki calisanlara soyledigimde alakasiz kokular veriyorlar
Not ettimlacoste klasik diye geçen lacoste pour femme olabilir mi acaba? ben onu çok kremsi buluyorum da.
çok güzel kokuyor.
Banada haber ver oysa eğerNot ettimumarım bulabilirim
lacoste klasik diye geçen lacoste pour femme olabilir mi acaba? ben onu çok kremsi buluyorum da.
çok güzel kokuyor.
Keske benzer parfum olsaBende niveanin o kremsi kokusuna bayiliyorum.
Şimdi baktim.Adidasin floral dream kokusunu begenebilirsiniz belki.Yesil sisede olan.Deodoranti da var.Fiyati da baya uygun ayrica.Kremsi sporcu kokusu gibi.Ben kullandim ordan biliyorum.
Ben pembe ve mavisini cok basit bulmustum ama yesili oyle degil bakin mutlaka.Ayrica Rexona nin musk isimli bir deodoranti var.Bittikce aliyorum.Boyle kremsi guzel bir koku yok.Keske parfumu de olsa.Sise sise alirim.Tabi yine de bir arastirmak lazim.O deodoranta da bakin mutlaka.Hem alüminyum yok icinde hem de pudrasiz.Leke yapmiyor yani.Evet o kokuları biliyorum.. ben pembesini ve mavisini koklamistim sanirim ama yesili aklimda kalmamis en kisa zamanda bakmak lazim
Çoğu internet sitesinde önerilen lacoste bvlgari cacharel vs. bakıyorum istediğim gibi değil kolonya gibi kokuyor ya sorun bende mi acaba
Nerede yasiyorsunuz acaba?Burada sadece sivi deodoranti var o da hemen ucuyor.Niveanin kendi parfümü var... beyaz yuvarlak şişe...
Burda 40euro...
Foto nasil eklenir bilmiyorum... cantamda şuan...
Internetden alabilirsin. Orjinal nivea sayfasinda var
Nerede yasiyorsunuz acaba?Burada sadece sivi deodoranti var o da hemen ucuyor.
Niveanin kendi parfümü var... beyaz yuvarlak şişe...
Burda 40euro...
Evet... bu konularda almanya süper...
Bende soldaki var... beyaz şişe... sağdaki erkek icin galiba...
Cok hoş kokuyor... kesin yakinda trde cikar..
Ben pembe ve mavisini cok basit bulmustum ama yesili oyle degil bakin mutlaka.Ayrica Rexona nin musk isimli bir deodoranti var.Bittikce aliyorum.Boyle kremsi guzel bir koku yok.Keske parfumu de olsa.Sise sise alirim.Tabi yine de bir arastirmak lazim.O deodoranta da bakin mutlaka.Hem alüminyum yok icinde hem de pudrasiz.Leke yapmiyor yani.
Selam kaç ml seninki ben 30 ml den büyük bulamiyorum. Suanki sitedeki fiyatı 24 euroNiveanin kendi parfümü var... beyaz yuvarlak şişe...
Burda 40euro...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?