• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krem gibi kokan parfüm

SapkamDoluCicekle

home is where the heart is
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
783
765
33
Merhabalar,
Daha önce birisinde adeta niveanın kremleri gibi kokan bir koku duymuştum. D&P şişesi sıkıyordu üstüne. Soramadım da ne olduğunu.
İsmini kodunu vs bilen var mı?:KK51:
Cacharel noa olmadigina eminim :)

Şimdi baktim.Adidasin floral dream kokusunu begenebilirsiniz belki.Yesil sisede olan.Deodoranti da var.Fiyati da baya uygun ayrica.Kremsi sporcu kokusu gibi.Ben kullandim ordan biliyorum.

Şimdi baktim.Adidasin floral dream kokusunu begenebilirsiniz belki.Yesil sisede olan.Deodoranti da var.Fiyati da baya uygun ayrica.Kremsi sporcu kokusu gibi.Ben kullandim ordan biliyorum.

Evet o kokuları biliyorum.. ben pembesini ve mavisini koklamistim sanirim ama yesili aklimda kalmamis en kisa zamanda bakmak lazim:dua:
Çoğu internet sitesinde önerilen lacoste bvlgari cacharel vs. bakıyorum istediğim gibi değil kolonya gibi kokuyor ya sorun bende mi acaba:KK14:

Evet o kokuları biliyorum.. ben pembesini ve mavisini koklamistim sanirim ama yesili aklimda kalmamis en kisa zamanda bakmak lazim:dua:
Çoğu internet sitesinde önerilen lacoste bvlgari cacharel vs. bakıyorum istediğim gibi değil kolonya gibi kokuyor ya sorun bende mi acaba:KK14:
Ben pembe ve mavisini cok basit bulmustum ama yesili oyle degil bakin mutlaka.Ayrica Rexona nin musk isimli bir deodoranti var.Bittikce aliyorum.Boyle kremsi guzel bir koku yok.Keske parfumu de olsa.Sise sise alirim.Tabi yine de bir arastirmak lazim.O deodoranta da bakin mutlaka.Hem alüminyum yok icinde hem de pudrasiz.Leke yapmiyor yani.

Almanyada oldugunuzu anladim hemen fotoları gorunce.Zaten bu tarz konularda Almanya gibisi yok.Hem uygun hem guzel hem cok cesitli.
20170727_103032.jpg

Niveanin kendi parfümü var... beyaz yuvarlak şişe...

Burda 40euro...

Foto nasil eklenir bilmiyorum... cantamda şuan...

Internetden alabilirsin. Orjinal nivea sayfasinda var
Evet... bu konularda almanya süper...
Bende soldaki var... beyaz şişe... sağdaki erkek icin galiba...

Cok hoş kokuyor... kesin yakinda trde cikar..

Almanya benim hayalim zaten:KK200:
40 euro Türk parasıyla 160 tl falan oluyor biraz pahalı oldu çevirince birde kargo parası vs. nasıl olur hiç bilemedim:deli:
Yok ki almanyada bir akrabamız sipariş verelimEn Büyük TÜRKİYE
İnşallah en yakın zamanda gelir :)
Bir şey sormak istiyorum aslında, yurtdisina tatile vs. giden akrabalarima armani bvlgari tarzi parfum siparisi vermek istiyorum ama oralarda hem orjinal hem uygun fiyatli nereler var? Havalimanlarinda duty free mi daha iyi yoksa oralardaki dükkanlar vs mi?

Ben pembe ve mavisini cok basit bulmustum ama yesili oyle degil bakin mutlaka.Ayrica Rexona nin musk isimli bir deodoranti var.Bittikce aliyorum.Boyle kremsi guzel bir koku yok.Keske parfumu de olsa.Sise sise alirim.Tabi yine de bir arastirmak lazim.O deodoranta da bakin mutlaka.Hem alüminyum yok icinde hem de pudrasiz.Leke yapmiyor yani.

Deodorant niveanin pearl kullaniyodum kokusu harikaydi ama yok uçuyor:işsiz:
O yeşiline bakacağım en kısa zamanda :KK58:
D&P den alayım diyorum ama krem gibi kokmasada krem kadar pudralı bir koku biliyor musunuz?:KK66:

Niveanin kendi parfümü var... beyaz yuvarlak şişe...

Burda 40euro...

Foto nasil eklenir bilmiyorum... cantamda şuan...

Internetden alabilirsin. Orjinal nivea sayfasinda var
Selam kaç ml seninki ben 30 ml den büyük bulamiyorum. Suanki sitedeki fiyatı 24 euro

Back