• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi,tefeci

eylull06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
26
5
36
32
Kızlar merhaba sizinle çok şeye yön verdim hayatımda. Benim bi problemim var dışardan bi göz olarak bana tavsiyede bulubabilirseniz çok sevinirim..

Okulumdan dolayı maddi anlamda baya sıkışmıştım önce banka kredi kartlarından harcama yaptım sonra yakınlarımdan alıp onlara borç yaptım..( ailem yeterince destek olmuyor) 1 yıl süre içerisinde sürekli içeri girdim.. şimdi ise mezun oldum ve atamam oldu ancak aralık ayında işe başlayacağımız söylendi.

Benim icralık borçlarım var ve onları ödemem gerekiyor, hiç değilse faturamı ödeyeyip hattımı açtırmam gerekiyor.. kredi başvurusunda bulundum çıkmadı. Bi arkadaşım aklıma tefeciyi soktu biliyorum çok çok çık kötü birşey bi kadına yakışmıyor ama çaresizim :KK43: sicile bakmayan banka biliyor musunuz heryeri denedim ama son bi ümit :olamaz:

Kimse o arkadaşın onla sakin birdaha görüşme ... Seni Tefeciye yonlendiriyor ruh hastası ya...

Sakın sakın tefeciye bulaşma sakin... Yedi sülalenin başı belaya girer inan ölmeyi tercih edersin tefeciye bulasinca

Evindeki koltuğu kanepeyi TV yi sat boş evde otur daha iyi inanki... Unut tefeciyi

Delirdiniz mi siz? Tefeciyi nasıl düşünürsünüz? Gidin o zamana kadar günübirlik işler yapın belki bir şey değil ama hiç yoktan iyidir.

Bankayla gorusun avukatin numarasini alin ve kredi borcunuzu taksitlendirsinler. Aralik ayina kadar gidin gerekirse garsobluk yapin elinize bir miktar para gececektie onunlada hattinizi actirirsiniz.

Söyle o arkadaşına kendisi senin için tefeciden çeksin madem. Senin adını vermeden. Böyle birşey tavsiye edecek kadar mı nefret ediyor senden :)
Sakın öyle birşey yapma.

Sakın tefeciye bulaşma. Ailenle görüş önce yani bugüne kadar destek olmadınız ama şu anda durumum bu deyin. Borç erteleme-taksitlendirme gibi seçenekleri kullan. İcralık borç kısmını biraz açar mısın? Yani avukat mı irtibata geçti seninle ya da adliyeden mi geldi evrak? ona göre çözüm üretmek daha önemli ve borç miktarı ne kadar?

Kızlar merhaba sizinle çok şeye yön verdim hayatımda. Benim bi problemim var dışardan bi göz olarak bana tavsiyede bulubabilirseniz çok sevinirim..

Okulumdan dolayı maddi anlamda baya sıkışmıştım önce banka kredi kartlarından harcama yaptım sonra yakınlarımdan alıp onlara borç yaptım..( ailem yeterince destek olmuyor) 1 yıl süre içerisinde sürekli içeri girdim.. şimdi ise mezun oldum ve atamam oldu ancak aralık ayında işe başlayacağımız söylendi.

Benim icralık borçlarım var ve onları ödemem gerekiyor, hiç değilse faturamı ödeyeyip hattımı açtırmam gerekiyor.. kredi başvurusunda bulundum çıkmadı. Bi arkadaşım aklıma tefeciyi soktu biliyorum çok çok çık kötü birşey bi kadına yakışmıyor ama çaresizim :KK43: sicile bakmayan banka biliyor musunuz heryeri denedim ama son bi ümit :olamaz:

Asla böyle birşey yapmayın . sizi tefeciye yönlendiren arkadaşa sordunuz mu ödemesini nasıl yapacaksınız Bunu düşündümü arkadaşınız.

Borcunuz çok mu peki bu arada işe başlayınca maaşının bir kısmına bloke konur zaten biliyorsunuz değil mi,kredi çekemezsiniz artık 5 yıldı sanırım.

Back
X