KREDİ KARTI LİMİT ARTTIRMA

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
662
-37
98
Kredi kartı limit arttırmak istiyorum, aylık gelirim yok su an isten ayrıldım ama para kazanıyorum. Maaşlı gelirim yok. Limitimi arttırsam ama kredi kartını kullanmasam bir problem olur mu? Benden götürüsü olur mu?

çalışmadığınız banka sisteminee düştüyse herhangi bir geliriniz veya üzerinize kayıtlı bir tapu-mal varlığı olmadan limit arttırımı yapamazsınız.

çalışmadığınız banka sisteminee düştüyse herhangi bir geliriniz veya üzerinize kayıtlı bir tapu-mal varlığı olmadan limit arttırımı yapamazsınız.
yoo yapabilir
ben issiz olmama ragmen tum bankalar kendi kendine limit arttirip duruyor.
bankayi aramana bile gerek yok. uygulamadan limit arttir - bankalar dunden hevesli zaten

Aaa benim banka kabul etmiyor.
Demekki bankadan bankadaya değişen bi durum.
zaten bankalarin en sevdiği musteri issiz- aldigini odeyecek gucu olmayıp devamli faiz bindiren - asgarisini odeyip duran insanlar bence:)) her ay sonunda aldıklarını komple ödeyip kart borcunu kapatan insandan ne kazanacaklar:))

Bankalarda 400k civari param var, bana su an acil lazım oldu kredi kartı bir sey alıcam taksite bölmek istiyorum, yardımcı olabilecek var mi

Ay halloldu, hallettim 20k yaptım limiti laptop 20k diye, ama şu anda düşünüyorum 3 taksit yerine 6 taksit yapan yerler var mıdır diye, bende iş bankası var 3 taksit yapıyor, ziraat 6 taksit yaptırabiliyor.

Back
X