Kredi ile ev alanlar..

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
arkadaşlar haziranda evleniyorum ve kiraya gitcem ee malum 550 600 den aşağı yok ve bende bu parayı ev sahibine vermektense bankaya veririm ama evim olur düşüncesindeyim fakat bankadan kredi çekenlerden yardım istiyoruz ne gibi şart koşuyorlar neler istiyorlar yani 50 60 bin çekmek istiyorum oofff evim olsun istiyorumm

cnm eve kira oder gıbı olmuyor enaz
1000 tl odersn
aldıgın evın fıyatına göre

ama çekeceğin miktara ve vadeye de bağlı,120 aylık bir kredi çekerseniz diyelim ki 40000 kadar ya da 50000 kadar ayda 580 civarı bir taksit ödemeniz söz konusu olabiliyor...

zaten 50 veya 55 bin çekmeyi düşünüyoruz şimdi kirada otursam zaten 550 600 kiralar sizcede mantıklı olanı bu değilmi benim tek düşündüğüm bankanın bizden neleri talep etmesi yani herkes çekebiliyormu kredi

canım aylık ödenebilecek kredi miktarı eve giren gelirin yüzde 30 u olabiliyo ancak...kefil,bi sürü evrak gerekiyoo,çok prosedürü var bunun.bi de daha önceden bi kredi borcu,kredi kartı gecikmesi olsa bile sorun cıkarıyolar.hatta baska birine kefil olsan o borcunu geciktirmiş olsa bile onu bile önüne cıkarıyolar..başka aklıma gelmedi,sen sor ben söyliyim cnm

canım kredi borcu veya kefil falan yok bizde sadece şuanda öğrenmek istediğim aslında yakın zamanda kredi çekenler yani hangi banka sizce

birde evrak derken ne istiyorlar mesela şuanda nişanlımın sigortası yok iş değiştirdiği için henüz işleme girmedi problem olurmu yani

birde evrak derken ne istiyorlar mesela şuanda nişanlımın sigortası yok iş değiştirdiği için henüz işleme girmedi problem olurmu yani

biz garantiden cektik canım,memnunuz bankadan.bi de eşimin şirketi de o bankayla calısıyo kolaylık oluyor yani...uzun süre aynı yerde sigortalı calısıyo olmak gerek ,eger suan sigortası yoksa o zaman sen calısıyorsan senin üzerine falan cekmeniz gerek cnm

bu arada ne evrak istediklerine dair bir liste veriyolar cnm başvuru yaptıgınızda..şimdi hatırlamıyorum,bi sürü sey istemişlerdi çünkü.bizim de 1 sene bile olmadı cekeli krediyi

canım sen şimdi nekadar çektin ve aylık ödemesi nasıl ayrıca malesef be çalışmıyorum sigorta olayı kötü ozaman ama emekli biri çekebilir değilmi kayınpederim çeker olmazsa oooff çok isityorum

inşallah canım evin olurda direk evine açarsın çeyizini.........öncelikle nişanlının aldığı maaş çok önemli gelirine göre kredi veriliyo.........bizde daha geçen ay kredi çektik garantiden memnunuz araştırdık en iyi oydu kefilde istemiyo işbank. iyide kefil istiyo .....biz 30.000 tl çektik 5 yıl vade 680 tl ödüyoruz .........2000 ne yakın kendi masrafları çıktı sigortalar dosya exper falan o fiyatı buldu....1. 88 den faiz oranı artık sen hesapla 60000 ne ne kadar ödeyeceğinizi .......30000 tl ye 10000 fazi ödeyeceğiz 5 yıl için toplam 40000 yani eğer önce bitirirsek indirimde olacakmış.......öncelik gelirini önde tutuyorlar ne kadar maaş o kadar kolaylık anlayacağın .......bide vadeyi uzatırsan faiz oranı artıyor ödemen biraz düşüyor ........evin büyüklüğüne görede sigorta vergi ayarlanıyor neka büyük oka vergi ..........bizim maaş tutarı biraz yüksekti ondan galiba bir sorun çıkmadan istediğimiz tutarda zamanda hemen çektik 1 haftada işlemler bitmişti.........bide banka geçen hafta bir hediye paketi göndermiş kendilerini tercih ettiğimiz için teşekkür niyetine şaşırdım kaldım içinden deri resim çerçevesi anahtarlık ev şeklinde nazarlık bide bir çok alışveriş indirim çeki anlaşmalı yerlerinde tabii.......kayınbabam çeksin demişsinde emekli maaşları çalışan maaşlarından daha düşük ............allah kolaylık versin ......şimdiden

canım ben bankacıyım
öncelikle şunu söyleyeyim
emekli birinin kredi çekmesi çok zor olur
imkansıza yakın çünkü tüketici kredisi bile vermiyor çoğu banka

ayrıca ıst da 55-60 bin liralık ev nerede
en az elinde evin yarı parası olması lazım ki kredi çekebilesin rahat ödemek açısında
ayrıca bunun masrafları var
komisyonu
dosya masrafı
konut sigortası
hayat sigortası
faizini söylemiyorum bile

offfffff içim karardı valla arkadaşlar bilgi verdiğiniz iyi oldu ama umutsuzluğa kapıldım şimdi ben düşüncem şöyleydi hani 55 60 bim çekeriz takılarımıda veririim kayınpederimde emeklisinden çeker biraz toparlanır diye düşünmüştüm peki katrem arkadım nişanlım maaşı yüksek göstersede olmuyormu yani birde bankacı olduğun için soruyorum şimdi kayınpederimin sivasta bir evi var orayı hipotek gösterip alamazmı kredi ya bi kolaylık yolu yokmu bunun

offfffff içim karardı valla arkadaşlar bilgi verdiğiniz iyi oldu ama umutsuzluğa kapıldım şimdi ben düşüncem şöyleydi hani 55 60 bim çekeriz takılarımıda veririim kayınpederimde emeklisinden çeker biraz toparlanır diye düşünmüştüm peki katrem arkadım nişanlım maaşı yüksek göstersede olmuyormu yani birde bankacı olduğun için soruyorum şimdi kayınpederimin sivasta bir evi var orayı hipotek gösterip alamazmı kredi ya bi kolaylık yolu yokmu bunun

canım şimdi benim dayımın kızı çekti kredi ikisi de öğretmen çok iyi maaş alıyorlar 100bin çektiler
ayda 2bin küsür mü ne ödüyorlar ama çok zorlandılar 40 bin birikmişleri vardı
çok ekstra çıktı
onların 2 maaşı vardı eve giren ama bir de evleri var onun kira gelirini gösterdiler öyle alabildiler
zaten alacağınız ev borcu bitene kadar ipotekli oluyor
ama belki dediğin gibi yapılabilir de maaşı nasıl yüksek gösterecek orası düşündürücü
gidip bence yine de bir şubeye danışın sonuçta biraz da kullandıran kişinin inisiyatifi de sözkonusu

az önce bende biraz arama yaptım tam olarak bilmiyorum sadece netten araştırdığım kadar bi bilgim var.eminevim diye bi site farkettim.bunlar faizsiz ev sahibi yapılyolar sistem iyi işliyo.mantıklı geldi bana.sadec organizasyon ücreti diye ek bi ücret alınıyo onun dşında faiz falanda yok.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinrim.faizsiz ev sahibi olma k istiyorum.ve eminevimle ilgili herhangi bi şikayete yada olumsuz yorumada rastlamadım tabi bende bulamamış olabilirm.çünkü sadec netten baktığım kadarıyla bilyorum.

az önce bende biraz arama yaptım tam olarak bilmiyorum sadece netten araştırdığım kadar bi bilgim var.eminevim diye bi site farkettim.bunlar faizsiz ev sahibi yapılyolar sistem iyi işliyo.mantıklı geldi bana.sadec organizasyon ücreti diye ek bi ücret alınıyo onun dşında faiz falanda yok.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinrim.faizsiz ev sahibi olma k istiyorum.ve eminevimle ilgili herhangi bi şikayete yada olumsuz yorumada rastlamadım tabi bende bulamamış olabilirm.çünkü sadec netten baktığım kadarıyla bilyorum.

canım ona şimdi ben de baktım ilgimi çekti
faiz ödemekten iyidir
ama güvenlir mi acaba çok araştırmak lazım

hangi şehirdesin blmiyorum ama bence bi git şubelerinden araştırma yap derim.dediğim gibi bankaya haybeye faiz ödemezsin hem.hem ben zaten faizle bu zamana kadar hiç bişey yapmadım yapmayıda düşünmüyorm.anladığım kadaryla birkmişin var bi git bak derim ben.Allah kolaylık versin cnnm

hangi şehirdesin blmiyorum ama bence bi git şubelerinden araştırma yap derim.dediğim gibi bankaya haybeye faiz ödemezsin hem.hem ben zaten faizle bu zamana kadar hiç bişey yapmadım yapmayıda düşünmüyorm.anladığım kadaryla birkmişin var bi git bak derim ben.Allah kolaylık versin cnnm

yok canım ne birikmişi aksine bi ton borcum var ama yine de araştırırım
bir gün işimize yarar
ınşallah biz de bu faiz işlerinden kurtuluruz
zaten krediyle ev almayı asla düşünmüyoruz
Allah hepimize kolaylık versin

X