• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi derdi...

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.367
71.594
798
40
kızlar selamlar,
acil nakte ihtiyacım var ama bankalardan skorum düşük olduğu için kredi alamıyorum
hani şu ilanlarda oluyor ya hızlı kredi, sgksıza ev hanımına vs diye sizce güvenilir mi
bunlardan kredi alan oldu mu

bence güvenmeyin sakın. onlar modern tefeciler. Allah muhafaza elininiz verip kolunuzu kurtaramazsınız.
meblağ yüksek mi?? işiniz yok mu??
yani genelde sabah başvurup öğlen alıyorum krediyi bilemedim şimdi. skor falanda bilmiyorum sizden duydum.

Hiç bulaşmayın derim o aracı kurumlara.
Güvenilirliğinden asla emin olamazsınız.
Daha büyük borç altına girersiniz.

bence güvenmeyin sakın. onlar modern tefeciler. Allah muhafaza elininiz verip kolunuzu kurtaramazsınız.
meblağ yüksek mi?? işiniz yok mu??
yani genelde sabah başvurup öğlen alıyorum krediyi bilemedim şimdi. skor falanda bilmiyorum sizden duydum.
ben de ondan korkuyorum modern tefeci gibi geliyorlar ama işte nakit ihtiyacı mahvetti beni yaa :(
kullanan var ve güvenilir dese hemen başvuracağım
araba kredimiz var bi de geçmişteki kart ödemelerim çok düzensiz olduğu için bankadaki kredi skorum düşük o yüzden bankalar kredi vermiyor

ben de ondan korkuyorum modern tefeci gibi geliyorlar ama işte nakit ihtiyacı mahvetti beni yaa :KK43:
kullanan var ve güvenilir dese hemen başvuracağım
araba kredimiz var bi de geçmişteki kart ödemelerim çok düzensiz olduğu için bankadaki kredi skorum düşük o yüzden bankalar kredi vermiyor

hım anladım şimdi. bence gene de bulaşmayın onlara. kredi kartı alıp taksitli nakit alsanız olmaz mı

Bahsettiğiniz yerlere başvuru yapmayın derim sonra daha büyük borçlar altına girersiniz hiç gerek yok bence , eski bankacıyım ben özel bir bankada görevliydim ama şöyle ; 3 ay düzenli ödeme yaptığınızda kredi notunuz yükselir ve çekebilirsiniz tabi bu düzenli ödemeyi yapabilecek durumda mısınız bilmiyorum da o ödemeler için nakit avans ( hesap kartınız varsa eksi hesap dan yararlanın ) ya da bir eş dost tan alabilirsiniz diye aklıma geldi

Normal bilindik bankaların kredi borçlarını öderken bile neden çektik diye bin pişman oluyoruz. Şu an çok ihtiyacınız var belli ona bile razıyım dediğinize göre ama inan bi anlık rahatlatıyor sonra daha beter zorluklar çekiyorsunuz . Bunun sonu yok. Size güvenen ve rahatlıkla ödemenizi bekleyebilecek bi tanıdığınız yok mu borç alabileceğiniz

Bahsettiğiniz yerlere başvuru yapmayın derim sonra daha büyük borçlar altına girersiniz hiç gerek yok bence , eski bankacıyım ben özel bir bankada görevliydim ama şöyle ; 3 ay düzenli ödeme yaptığınızda kredi notunuz yükselir ve çekebilirsiniz tabi bu düzenli ödemeyi yapabilecek durumda mısınız bilmiyorum da o ödemeler için nakit avans ( hesap kartınız varsa eksi hesap dan yararlanın ) ya da bir eş dost tan alabilirsiniz diye aklıma geldi
eş dosta hiç bulaşmak istemiyorum
onlardan biri duysun artık sülalem duyar heralde :(

skoru bilemem de başka bankalar 2 bin kredi çıkartırken ing 18 bin verdi bana.
Ödemeleriniz düzenliyse skor puanınız yüksektir,ödeme düzenli olmayınca kara listeye giriliyor.

Back
X