Ben zaten kendim kredi çekip araba almak istiyorum ki. Ondan bir kuruş beklentim yok. Ama bu bile sorun oluyor anlatabiliyor muyum. Sırf sana araba aldım kendi arabamı takas ettim demesin ileride diye sen arabanı takas etme ben krediyle alırım dedimKavga etmişsiniz kredi çekmem demişsiniz hala da araba bakıp fotoğraf yolluyorsunuz neden? arana alıcam ama ben diye. Adam açıkça takas yaparız arabamı veririm ama sende kredi çek demiş kabul etmediğinize göre neden fotoğraf aıyorsunuz hep eşinizden bekliyorsunuz madem kredi çekmek istemiyorsunuz ve araba almak istiyorsunuz krediyi kendinize araba almak için çekin madem alın araba kendiniz de ödeyin buna da gelmiyorsunuz. Sonuçta eşiniz kendine almayacak sizin üzerinize alacak dükkanı illa ödenir o da ortak ödenmiş. Ya o krediyi çekin ya da kendiniz krediyle araba alın
Oğlak. Ama ben de oğlağım.eşinin burcu ne?
ben de çekmezdim çekmiyorum da... çekmeyeceğimi de anladı ,
senini gibi evvelden çektim ben de,
ev kredisini çekmedim ben de trip yedim, almıyorum o zman ev mev demişti bana da
Onlara danışıp arabayı almalısın sevgili meslektaşım. Hocasın sen koskoca. Ekonomik şiddete uğratma kendini. Ayrıca çocuğunu da düşünmek zorundasın. Sana güvenip mi dükkan kuruyor. Ayrıca dükkanın senin üzerine olmasının hiçbir anlamı olmadığını bu kadar hesapçı kocan adı gibi biliyordur. Bak sakın diyorum sakın o krediyi çekip riske atma kendini.Merhaba hanımlar, öncelikle moralim çok bozuk olduğu için telefondan hızlıca yazıyorum yazım ve imla hataları için kusura bakmayın. Belkide hatırlayanlar olur beni. Eşimle problemlerimiz vardı temmuz ayında yeni bir eve taşındık ve o zamandan beri bi takim şeyler daha iyi gibiydi. En azından ben fazlaca susmaya başladım diyebilirim. Öğretim üyesiyim ama hala bir arabam yok. Çocuk da olunca artık ihtiyaç hissetmeye başladım. Sürekli esime bizi şuraya getir götür demekten bıktım. Kredi cekerek ikinci el bi otamatik araba alarak başlamak istedim. Eşimde 2 tane Manuel vites araba var. Birini al kullan dedi ama ben otamatik vites olsun deyince olur dedi. Sonra dükkan alalım bide dedi. Eşim esnaf bu arada ve 2500 kira ödüyor. Dedi ki sen kredi çekme araba için bendekinin biriyle takas yaparak sana araba alalım. Kredi limitin düşmesin böylelikle. Sen dükkan almak için kredi çek dedi. kendisine bu kadar kredi vermiyor bankalar. Sen cek krediyi dukkani da senin üstüne yapalım ben her ay öderim dedi. Ödenecek kredi limiti benim maaşımın tamamı olacak nerdeyse. TaBi banka verirse. Dediği meblağ en az 200 ya da 300 bin TL. Ben de bunu kabul etmedim. Ona güzel bir dille ben bu kadar riske ve borca girmek istemiyorum dedim. Bişeyler alalım ama başka bir yol bulalım bu kadar kredi çekmemi isteme dedim.
Bu arada evlenirken, arabanın tekini alırken, onun bedelli askerliğini öderken hep ben kredi çektim. Tamam ortak ödedik ama o esnaf olduğu için aksattigi oldu, kredi puanım çok yuksekken yerlere düştü. Aramızda kavgalar çıktı. Neler neler. . Geçtiğimiz yaz boşanma noktasına geldik ve maddi olarak nelerin hesabını yaptı bilseniz. Onun o yüzünü gördüm yani. Oğlum için bsna elden nafaka vermeyeceğini söyledi. Verirsem sen harcarsın dedi. Çocuğun kreşine öderim o da 500 lirayi geçmez dedi. Vs..... Çok üzüldüm çok yıprandım.
Ona dün gece söyledim kredi çekmek istemediğimi. Söyledigim anda çık dedi bana salondan. Çıktım orda yattı gece. Sabah tripler surat beş karış.
Az önce bi araba ilanı attım ona whatsappdan. Çünkü bu aralar bulduklarimi ona gonderiyodum o da inceleyip duruma gore arabayi görmeye gidiyoduk. Ilgiliydi yani. Hatta bi kac kere araba konusunda dayima fikir sormuştum bozuldu. Ben varken başkasına sorma diye. Az önceki konuşmaları aynen yazıyorum.
O: Bi süre alışveriş konuşmak istemiyorum.
Ben: Ama ben araba bakıyorum nasıl olacak.
O: Kardeşinle dayınla halledersin beni karıştırma.
Bunu okuyunca nutkum tutuldu resmen. Elim ayağım buz kesti kalbim öyle bi acıdı ki anlatamam.
Napmaliyim ben?
Merak ettim, eşinizin eğitim durumu ne? Öğretim üyesiyken neden esnaf biri?Merhaba hanımlar, öncelikle moralim çok bozuk olduğu için telefondan hızlıca yazıyorum yazım ve imla hataları için kusura bakmayın. Belkide hatırlayanlar olur beni. Eşimle problemlerimiz vardı temmuz ayında yeni bir eve taşındık ve o zamandan beri bi takim şeyler daha iyi gibiydi. En azından ben fazlaca susmaya başladım diyebilirim. Öğretim üyesiyim ama hala bir arabam yok. Çocuk da olunca artık ihtiyaç hissetmeye başladım. Sürekli esime bizi şuraya getir götür demekten bıktım. Kredi cekerek ikinci el bi otamatik araba alarak başlamak istedim. Eşimde 2 tane Manuel vites araba var. Birini al kullan dedi ama ben otamatik vites olsun deyince olur dedi. Sonra dükkan alalım bide dedi. Eşim esnaf bu arada ve 2500 kira ödüyor. Dedi ki sen kredi çekme araba için bendekinin biriyle takas yaparak sana araba alalım. Kredi limitin düşmesin böylelikle. Sen dükkan almak için kredi çek dedi. kendisine bu kadar kredi vermiyor bankalar. Sen cek krediyi dukkani da senin üstüne yapalım ben her ay öderim dedi. Ödenecek kredi limiti benim maaşımın tamamı olacak nerdeyse. TaBi banka verirse. Dediği meblağ en az 200 ya da 300 bin TL. Ben de bunu kabul etmedim. Ona güzel bir dille ben bu kadar riske ve borca girmek istemiyorum dedim. Bişeyler alalım ama başka bir yol bulalım bu kadar kredi çekmemi isteme dedim.
Bu arada evlenirken, arabanın tekini alırken, onun bedelli askerliğini öderken hep ben kredi çektim. Tamam ortak ödedik ama o esnaf olduğu için aksattigi oldu, kredi puanım çok yuksekken yerlere düştü. Aramızda kavgalar çıktı. Neler neler. . Geçtiğimiz yaz boşanma noktasına geldik ve maddi olarak nelerin hesabını yaptı bilseniz. Onun o yüzünü gördüm yani. Oğlum için bsna elden nafaka vermeyeceğini söyledi. Verirsem sen harcarsın dedi. Çocuğun kreşine öderim o da 500 lirayi geçmez dedi. Vs..... Çok üzüldüm çok yıprandım.
Ona dün gece söyledim kredi çekmek istemediğimi. Söyledigim anda çık dedi bana salondan. Çıktım orda yattı gece. Sabah tripler surat beş karış.
Az önce bi araba ilanı attım ona whatsappdan. Çünkü bu aralar bulduklarimi ona gonderiyodum o da inceleyip duruma gore arabayi görmeye gidiyoduk. Ilgiliydi yani. Hatta bi kac kere araba konusunda dayima fikir sormuştum bozuldu. Ben varken başkasına sorma diye. Az önceki konuşmaları aynen yazıyorum.
Bunu okuyunca nutkum tutuldu resmen. Elim ayağım buz kesti kalbim öyle bi acıdı ki anlatamam.
Napmaliyim ben?
Yahu niye korkuyorsun arkadaşım bu kadar? Maaşın iyidir zaten. Gir bir galeriye al B sınıfı sıfır otomatik bir araba, zaten garantisi de olur. Maaşından kredisi kesilir. Kocan da seni sindiremeyeceğini görür. Sorarsa sen kendin al dedin, ben de buna karar verdim dersin.Ben bugüne kadar ne krediler çektim bizim için. Düğün yapmak için bile ben çektim tamam ortak ödedik belki ama iş geçen sene boşanma noktasına geldiğinde ben ne stresler yaşadım ben nasıl gecinicem diye. Şimdi çok az bi kredim kaldı yakında bitı yor. Tekrar bu stresin ve yükün altına girmek delilik gibi geliyor. Haksız mıyım bilmiyorum ama buna eşimin saygı duyması gerekmez miydi. O zaman gözümdeki değeri artardı. Araba alma konusunda da gider alırım ama sonradan bana sormadan iş yaptın demesin diye ona tekrar sordum.
dayınız ve kardeşiniz ile bakın eşinizi karıştırmayın dğkkan işine de girmeyin sizin geliriniz yüksek birşey olsa mal ikiye bölünecek siz zararlı çıkacaksınız .Merhaba hanımlar, öncelikle moralim çok bozuk olduğu için telefondan hızlıca yazıyorum yazım ve imla hataları için kusura bakmayın. Belkide hatırlayanlar olur beni. Eşimle problemlerimiz vardı temmuz ayında yeni bir eve taşındık ve o zamandan beri bi takim şeyler daha iyi gibiydi. En azından ben fazlaca susmaya başladım diyebilirim. Öğretim üyesiyim ama hala bir arabam yok. Çocuk da olunca artık ihtiyaç hissetmeye başladım. Sürekli esime bizi şuraya getir götür demekten bıktım. Kredi cekerek ikinci el bi otamatik araba alarak başlamak istedim. Eşimde 2 tane Manuel vites araba var. Birini al kullan dedi ama ben otamatik vites olsun deyince olur dedi. Sonra dükkan alalım bide dedi. Eşim esnaf bu arada ve 2500 kira ödüyor. Dedi ki sen kredi çekme araba için bendekinin biriyle takas yaparak sana araba alalım. Kredi limitin düşmesin böylelikle. Sen dükkan almak için kredi çek dedi. kendisine bu kadar kredi vermiyor bankalar. Sen cek krediyi dukkani da senin üstüne yapalım ben her ay öderim dedi. Ödenecek kredi limiti benim maaşımın tamamı olacak nerdeyse. TaBi banka verirse. Dediği meblağ en az 200 ya da 300 bin TL. Ben de bunu kabul etmedim. Ona güzel bir dille ben bu kadar riske ve borca girmek istemiyorum dedim. Bişeyler alalım ama başka bir yol bulalım bu kadar kredi çekmemi isteme dedim.
Napmaliyim ben?
kendi ağzınızla yazmışsınız eşinizin güvenilir bir yanı yok istediklerini dikta etmeye çalışan biri..bence arabanızı kendiniz alın para pul hesabını eşinizle hiç yapmayın.Merhaba hanımlar, öncelikle moralim çok bozuk olduğu için telefondan hızlıca yazıyorum yazım ve imla hataları için kusura bakmayın. Belkide hatırlayanlar olur beni. Eşimle problemlerimiz vardı temmuz ayında yeni bir eve taşındık ve o zamandan beri bi takim şeyler daha iyi gibiydi. En azından ben fazlaca susmaya başladım diyebilirim. Öğretim üyesiyim ama hala bir arabam yok. Çocuk da olunca artık ihtiyaç hissetmeye başladım. Sürekli esime bizi şuraya getir götür demekten bıktım. Kredi cekerek ikinci el bi otamatik araba alarak başlamak istedim. Eşimde 2 tane Manuel vites araba var. Birini al kullan dedi ama ben otamatik vites olsun deyince olur dedi. Sonra dükkan alalım bide dedi. Eşim esnaf bu arada ve 2500 kira ödüyor. Dedi ki sen kredi çekme araba için bendekinin biriyle takas yaparak sana araba alalım. Kredi limitin düşmesin böylelikle. Sen dükkan almak için kredi çek dedi. kendisine bu kadar kredi vermiyor bankalar. Sen cek krediyi dukkani da senin üstüne yapalım ben her ay öderim dedi. Ödenecek kredi limiti benim maaşımın tamamı olacak nerdeyse. TaBi banka verirse. Dediği meblağ en az 200 ya da 300 bin TL. Ben de bunu kabul etmedim. Ona güzel bir dille ben bu kadar riske ve borca girmek istemiyorum dedim. Bişeyler alalım ama başka bir yol bulalım bu kadar kredi çekmemi isteme dedim.
Napmaliyim ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?