Kredi Çekmediğim için Trip Atan Eş

normalde evlilikte sen ben olmaz muhabbetine girerim ama anlattiklarinizdan eş bana çok güvenilir gelmedi. çekmeyin surat yaparsa yapsın, dediği kisilerle bakin arabaya kendisi de ne yapcaksa yapsin arabalarını.

Evliliğinize dair şüpheleriniz varken kesinlikle böyle yüksek meblağı çekip eline vermeyin. Bir şey olsa borç size kalır. Alacağınız araba için kredi çekin kardeşinizle bskıp alın. Alınca haber verirsiniz. Böyle surat asarak sizi yıldırmasına izin vermeyin.

eşinin burcu ne?
ben de çekmezdim çekmiyorum da... çekmeyeceğimi de anladı ,
senini gibi evvelden çektim ben de,
ev kredisini çekmedim ben de trip yedim, almıyorum o zman ev mev demişti bana da

Kavga etmişsiniz kredi çekmem demişsiniz hala da araba bakıp fotoğraf yolluyorsunuz neden? arana alıcam ama ben diye. Adam açıkça takas yaparız arabamı veririm ama sende kredi çek demiş kabul etmediğinize göre neden fotoğraf aıyorsunuz hep eşinizden bekliyorsunuz madem kredi çekmek istemiyorsunuz ve araba almak istiyorsunuz krediyi kendinize araba almak için çekin madem alın araba kendiniz de ödeyin buna da gelmiyorsunuz. Sonuçta eşiniz kendine almayacak sizin üzerinize alacak dükkanı illa ödenir o da ortak ödenmiş. Ya o krediyi çekin ya da kendiniz krediyle araba alın

Ben zaten kendim kredi çekip araba almak istiyorum ki. Ondan bir kuruş beklentim yok. Ama bu bile sorun oluyor anlatabiliyor muyum. Sırf sana araba aldım kendi arabamı takas ettim demesin ileride diye sen arabanı takas etme ben krediyle alırım dedim

Ben bugüne kadar ne krediler çektim bizim için. Düğün yapmak için bile ben çektim tamam ortak ödedik belki ama iş geçen sene boşanma noktasına geldiğinde ben ne stresler yaşadım ben nasıl gecinicem diye. Şimdi çok az bi kredim kaldı yakında bitı yor. Tekrar bu stresin ve yükün altına girmek delilik gibi geliyor. Haksız mıyım bilmiyorum ama buna eşimin saygı duyması gerekmez miydi. O zaman gözümdeki değeri artardı. Araba alma konusunda da gider alırım ama sonradan bana sormadan iş yaptın demesin diye ona tekrar sordum.

O kadar kredi çıkması zor iş bence kabul edip banka onaylamasa daha mantıklı olabilir ama önceden bak onaylanıp onaylanmadığına ona göre bu riske gir yoksa el oğlu için kredi çekmeye değmez daha önceden de ağzınız yanmış

Hanımlar o kadar kırıldım ki bi kaç saat sonra eve gidip akşama yemek yapacağım. Oruçlu kendisi. Onu bile yapmak gelmiyor içimden. Çocuk annemde. Oraya gitsem yemeğe sonra gece eve dönsem hatalı mi olurum? Yüzüne bakasım gelmiyor. Artık bu evliliği çok sorgular oldum. Ne demek git kardeşinle dayınla bak demek ya inanamıyorum. Kaldı kı ben ona mülk alma fikrine varım sadece bu kadar maaşın tamamına kredi çekme fikrine yokum. Başka bir yol buluruz diye güzel güzel anlattım da..

Son düzenleme:
eşinin burcu ne?
ben de çekmezdim çekmiyorum da... çekmeyeceğimi de anladı ,
senini gibi evvelden çektim ben de,
ev kredisini çekmedim ben de trip yedim, almıyorum o zman ev mev demişti bana da
Oğlak. Ama ben de oğlağım.

Onlara danışıp arabayı almalısın sevgili meslektaşım. Hocasın sen koskoca. Ekonomik şiddete uğratma kendini. Ayrıca çocuğunu da düşünmek zorundasın. Sana güvenip mi dükkan kuruyor. Ayrıca dükkanın senin üzerine olmasının hiçbir anlamı olmadığını bu kadar hesapçı kocan adı gibi biliyordur. Bak sakın diyorum sakın o krediyi çekip riske atma kendini.

Merak ettim, eşinizin eğitim durumu ne? Öğretim üyesiyken neden esnaf biri?

Yahu niye korkuyorsun arkadaşım bu kadar? Maaşın iyidir zaten. Gir bir galeriye al B sınıfı sıfır otomatik bir araba, zaten garantisi de olur. Maaşından kredisi kesilir. Kocan da seni sindiremeyeceğini görür. Sorarsa sen kendin al dedin, ben de buna karar verdim dersin.

Sizi haklı buldum
Kendi başınızın çaresine bakıp alın arabanızı:)

dayınız ve kardeşiniz ile bakın eşinizi karıştırmayın dğkkan işine de girmeyin sizin geliriniz yüksek birşey olsa mal ikiye bölünecek siz zararlı çıkacaksınız .

kendi ağzınızla yazmışsınız eşinizin güvenilir bir yanı yok istediklerini dikta etmeye çalışan biri..bence arabanızı kendiniz alın para pul hesabını eşinizle hiç yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…