Bu mesajı eşiniz mi yazdırdı acaba ?Şimdi sizlere herşeyin en doğrusunu anlatacağım. Eşim benim burada aksettirdiğim gibi birisi değil. Eşimle tanıştığımızda ben daha bir araştırma görevlisiydim, ilk eşimden yeni boşanmıştım ve ilk evliliğimden kalan borçlar nedeniyle aldığım maaşla geçinemeyecek durumdaydım. Dahası psikolojik olarak da bitik durumdaydım. Eşim tüm bu süreçlerde benim yanımda oldu, elimi bir an olsun bırakmadı. Maddi manevi beni destekledi. Onun sayesinde bugünlere geldim. Evet evlenirken de sonrasında da çok kredi çektim belki ama eşim benden bir kuruş beklemeden hepsini kendisi ödedi. O olmasaydı şu anki maddi durumumda olamazdım. Evi genel anlamda o geçindirdi. O olmasaydı ben hiçbirşey yapamazdım.
Evlenirken benim aileme ev aldık, bunu destekledi. Yüzüme hiç vurmadı. Bunu sorun etmedi. Babama kredi çekip verdim yine problem etmedi. Bunların ödemesi ortak aile kasamızdan çıktı. Onun yerinde bir başkası olsa asla kabul etmezdi.
Bugünkü dükkan kredisi meselesinde de benden aslında bir kuruş beklentisi yoktu. Ben onu yanlış anladım. Sadece resmi işlemlerin kolayca yürümesi için benden kredi çekerken ona kefil olmamı istedi. Ödemeler konusunda benden hiçbir beklentisi yoktu. Zaten o bunu ödeyebilecek güçte. Ama ben bu konuda da sorun çıkardım. Yaptığı bütün iyiliklere karşılık sorun çıkardım. Karşılığı bu olmamalıydı. Pişmanım. tekrar söylüyorum ki benim anlatımlarım doğrultusunda sizlerin kafasında şekillenen insan değil eşim. Herşey için pişmanım. Kendisinden sizin nezdinizde özür diliyorum. Umarım beni affeder.
Belki de eşi hesabını ele geçirmiştirAdam burayı mı okudu, niye burdan özür dilediniz hayırdır?
Belki de eşi hesabını ele geçirmiştir
Bence boşuna çenemizi yormayalım,gitsin kocasına çeksin krediyi konu kapansın ya,ayy valla şu konuyu okudugum zamana yazıkHanımefendi ne yazayım bilemedim yani şu sıfatı yazmak istemiyorum ama çok pasif ve eziksiniz. Adam sizden resmen maddi olarak faydalanma derdinde siz hala adam bana değer versin kafasındasınız, adam yaranmak için yapmadığınız şey yok. Adam sizi sevmiyor, huzur vermiyor, enerjinizden çalıyor siz hala ne yapsam da adama kendimi sevdirsem derdindesiniz. Eşiniz leş. Sizi sevip sayacağı olsaydı da bunca yaptıklarınızdan sonra severdi.Daha fazla kendinizi kullandırtmayın. Atın evden gitsin tek kuruş da vermeyin.
ifadesini geri çeken sanık gibi olmuş
eş yazmış gibi geldi bana
Sanki krediyi bana çektiricekler de ikna turu atıyor gibilerBizden ne diye özür diliyorsunuz,karı koca bu mübarek günde ne yediniz içtiniz de kafanız böyle bi milyon
Adam zehirli sarmaşık gibi kadının hayatına kök salmış canım,şurda rahat rahat iki çift lafın bile belini kıramıyor,nasıl bi karmaşanın içindeyse artık,aslında sadece üzülüyorum,Allah kurtarsın.Sanki krediyi bana çektiricekler de ikna turu atıyor gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?