kredi çekip para verdik, kendimi suçlu hissediyorum..

siz adama değil karısına verecektiniz o parayı. eşin kardeşini tanıyormuş...

adam işsiz, borç batağında. ev açsalardı da ne olacaktı sanki.. neyle ödeyecekti o kirayı... şimdi parayı da yiyor. bitince geri dönerde... ama inş. ne k.validen nede eşi açmaz kapıyı ona. sizde üzülüp evinizi açmayın.

Acarlar emin ol karisida af eder bitti☺☺☺

Tüh çok kötü olmuş çok yüklü bir miktarmı verdiniz ..
ayrıca yazık ya eltin nerde şimdi ailesinin yanına mı döndü yoksa kv de mi kalıyor

kocanız bence biliyordu
ama bu saatten sonra olan olmuş, size de ders olmuş millet kocası istese kendi istemez siz zorlamışsınız
yapacağınız elinizden gelen birşey yok olan o çile çeken garibana oldu... ş.. kaynınızı da Allah ıslah etsin

Yok kesinlikle böyle birsey olmaz o kadarda değil !!

Tüh çok kötü olmuş çok yüklü bir miktarmı verdiniz ..
ayrıca yazık ya eltin nerde şimdi ailesinin yanına mı döndü yoksa kv de mi kalıyor
Çok sağolun onu merak ettiniz şu an ailesiyle
Çok üzülüyorum hiç şansı yok kızın hakeden biride değildi

Cvp için sağolun ama Bilse vermezdi ya öyle saçma şey olur mu al parayı yeğenimi yüz üstü bırak gez eğlen sen dermi hiç
Yanlış kanı

Çökün tepesine.

Şiddeti bu tür durumlarda kesinlikle yargılamam, dozunda şiddet olmalı kesinlikle.

Hani yüzüne değil de böğrüne çalışılsın dozunda derken.

Çökün tepesine.

Şiddeti bu tür durumlarda kesinlikle yargılamam, dozunda şiddet olmalı kesinlikle.

Hani yüzüne değil de böğrüne çalışılsın dozunda derken.

Nerde olduğunu bilseler..
Bu yaşa gelmiş şiddetle yola gelecekse gelmesin zaten

nekadar onursuz gurusuz adammış...inşallah yaptığı yanına kalmaz..hem eşine üzüldüm hemde sizlere...

Eltinizin adına çok üzüldüm
Eltinize destek olun mümkün
Olduğunca kredi mevzusunu
Yapmayın .Kadıncağız yeterince mahçup
Olmuştur ..Hangi derdine yansın.

Haklısınız gerçekten ama belki evlilikleri kurtulur hazır bi imkanımız var onuda yapmazsak nasıl abi olunur yada nasıl insan olunur o masum yavrunun günahı ne
Bu düşünceyle verelim dedik

siz belli ki çok iyi insanlarsınız. benimde benzer sıkıntılarım olmuştu.eşimin abisi ev eşi bırakın desteği köstek oldular. mutlu oldular bizim para sıkıntılarımıza.

Ya şok oldum bende yarısına kadar okuduğumda herhalde parayı gene bir işte harcadı batırdı diceksiniz zannettim.
Ne biçim insanmış allah afetsin,
Yazık olan eltinize olmuş ,bu adam ile kaç yıl evli kaldı bilemicem ama onunle geçirdiği yıllara yazık,
Sizde kendi adınıza iyilik yapmışsınız sizin bunda bir suçunuz yok
Sadece olan öncelikle eltinize ve sonra size olmuş,
Umarım siz sıkıntılarınızdan kurtulursunuz,eltinizde bu adamın yaptığını çabuk unutur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…