kredi çekip para verdik, kendimi suçlu hissediyorum..

Eltinizin adına çok üzüldüm
Eltinize destek olun mümkün
Olduğunca kredi mevzusunu
Yapmayın .Kadıncağız yeterince mahçup
Olmuştur ..Hangi derdine yansın.
Bende zaten en çok ona üzüldüm zaten tatilden tatile görüyordum onu şimdi iletişimimiz yok olsaydıda yapmazdım Kredi mevzusunu olur mu öyle şey
Ben haksızlığa tahammül edemeyen biriyim
Onun durumunu düşündükçe elim ayağım buz kesiyor
Kimbilir neler yaşıyor canım benim

Şu saatten sonra yapılabilecek bişey yok valla , mecbur borcu siz ödeyeceksiniz malesef ki çok üzüldüm geçmiş olsun.. Bide şöyle düşünün eğer kredi çektiğiniz sizin aileden biri olsaydı tamam kendinizi bu denli suçlu hissetmeniz normal. Ama eşinizin kardeşi sonuçta sizin hiç bir çıkarıniz veya art niyetiniz yoktu. Bence sizin tek dikkat etmeniz gereken şey maddi durumunuz ne derece bilmiyorum ama sıkıntıya düşseniz de eşinize surat yapmayın laf etmeyin para yok şu yok bu yok diye. Inşallah olmaz ama mazallah siz parasiz kaldiginiz da surat yapip laf ederseniz esiniz o zaman yüzünüze bu krediyi vurabilir. Sen çek dedin bem sana demiştim mecbur ödeyecem napayım diye

ay yazdıklarınızın son kısmına gelince gözlerim pörtledi resmen.
birincisi bence kim olursa olsun ''olsun kimde varsa o öder '' şeklinde yanaşmayın. Biri sizden borç istiyorsa siz de onun için bir şeyler yapıyorsanız bi zahmet kendi ödesin. Kimseye böyle bir taviz vermeyin. Valla ben şu an eşimin abisi ya da kardeşi istese açıkcası güvenip de kredi çekemem hele demişsiniz işi yoktu falan diye hiç vermem yani siz nasıl emin oldunuz bu kadar anlayamıyorum. dünyanın bin bir türlü hali var işte kimin aklına gelir böyle bir durum. Borç sizin üstünüze mecbur ödeyeceksiniz yapacak bir şey yok

Evet artık yapacak bişey yok malesef
Ama o biçare kadını tanısanız varya vallahi elinizde ne varsa vermek istersiniz o derece iyi niyetli masum biri.. Her gittiğimde sabahın köründe kalkıp bize sevdiğimiz yemekleri hazırlıyo, kalkıp yüzümü yıkayıp gelinceye kadar yatağımıza varana kadar topluyo
Hiç bir şekilde kıskançlık haset nedir bilmiyo
Beni yerimden bile kaldırmıyo Kendi aileme bile öyle bahsediyorum ki onu çok seviyolar görmeden
Bende ona her konuda yardımcı olmaya çalışıyordum ve böylesi bir durumda sırtımı dönmek istemedim
Yoksa bizde allahın safı değiliz yani.. Eltiler arası kıskançlık haset olursa tabiki istemez bırak para vermeyi hiç iyilik bile etmez
Konu bundan ibaret bayanlar desteğinize tekrar teşekkür ediyorum

Neden iyilerin şansı olmaz ya. Çirkef haset biri olsaydı el üstünde tutulurdu.

yuh artık pisliğe bak

Offf çok fena bir durum yaaa. Çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…