- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Bende zaten en çok ona üzüldüm zaten tatilden tatile görüyordum onu şimdi iletişimimiz yok olsaydıda yapmazdım Kredi mevzusunu olur mu öyle şeyEltinizin adına çok üzüldüm
Eltinize destek olun mümkün
Olduğunca kredi mevzusunu
Yapmayın .Kadıncağız yeterince mahçup
Olmuştur ..Hangi derdine yansın.
Evet artık yapacak bişey yok malesef
Ama o biçare kadını tanısanız varya vallahi elinizde ne varsa vermek istersiniz o derece iyi niyetli masum biri.. Her gittiğimde sabahın köründe kalkıp bize sevdiğimiz yemekleri hazırlıyo, kalkıp yüzümü yıkayıp gelinceye kadar yatağımıza varana kadar topluyo
Hiç bir şekilde kıskançlık haset nedir bilmiyo
Beni yerimden bile kaldırmıyo Kendi aileme bile öyle bahsediyorum ki onu çok seviyolar görmeden
Bende ona her konuda yardımcı olmaya çalışıyordum ve böylesi bir durumda sırtımı dönmek istemedim
Yoksa bizde allahın safı değiliz yani.. Eltiler arası kıskançlık haset olursa tabiki istemez bırak para vermeyi hiç iyilik bile etmez
Konu bundan ibaret bayanlar desteğinize tekrar teşekkür ediyorum
yuh artık pisliğe bakMerhaba hanımlar
Hemen hızlıca konuyu özetlersem kaynım ve eltim kv nin evinde yaşıyorlar, eltim çok iyi biri ve eşiyle sorunlar var, birlik oturdukları için.
Kaynım geçen bizden borç istedi ayrı ev açmak için..bu arada bizimde çok iyi bi maddiyatımız yok onunda düzgün bir işi yok.. Neyse ayrı evi duyunca çok sevindik ve araları düzelir umuduyla tmm dedik
Sonrasında eşim buna güven olmaz belki yine iş açıcak yine batıracak nasıl emin olcaz dedi.. Bende ısrar ettim bu halde işe harcamaz parayı eve çıkarlar eşya alırlar az biraz belki araları düzelir başbaşa ver boşver dedim.. Neyse biz kredi çektik kaynım yalvar yakar ben ödicem gününe size bırakmam zaten dedi falan bizde olsun sen biz artık kimde varsa o an o öder hallederiz dedik verdik..
Buraya kadar herşey normal ama sonra olanlarla biz şok olduk meğer bu ş.. Sizin sevgilisi varmış bize borcu taktı kaçtı gitti herkes perişan üstünden biraz zaman geçti o paralarla o pisliğe ev açmış yaşıyolarmış
Çok kötüyüm keşke vermeseydik
Napabiliriz şuan hiç bilmiyorum
Af eder esi dedim kayinvaldenizde afeder sonucta evladiNerden böyle bir kanıya vardınız anlamadım
Karısı affeder mi bilmem ama biz bide aferin dicek değiliz heralde çok saçma
Aynen öyle ve kadinlarimiz deli oldugubdan o eltide o adami geri alirOteki kadin para suyunu cekimce kaynini birakir. Kayninda eltine döner. Adam olmaz boyle tipler.
Merhaba hanımlar
Hemen hızlıca konuyu özetlersem kaynım ve eltim kv nin evinde yaşıyorlar, eltim çok iyi biri ve eşiyle sorunlar var, birlik oturdukları için.
Kaynım geçen bizden borç istedi ayrı ev açmak için..bu arada bizimde çok iyi bi maddiyatımız yok onunda düzgün bir işi yok.. Neyse ayrı evi duyunca çok sevindik ve araları düzelir umuduyla tmm dedik
Sonrasında eşim buna güven olmaz belki yine iş açıcak yine batıracak nasıl emin olcaz dedi.. Bende ısrar ettim bu halde işe harcamaz parayı eve çıkarlar eşya alırlar az biraz belki araları düzelir başbaşa ver boşver dedim.. Neyse biz kredi çektik kaynım yalvar yakar ben ödicem gününe size bırakmam zaten dedi falan bizde olsun sen biz artık kimde varsa o an o öder hallederiz dedik verdik..
Buraya kadar herşey normal ama sonra olanlarla biz şok olduk meğer bu ş.. Sizin sevgilisi varmış bize borcu taktı kaçtı gitti herkes perişan üstünden biraz zaman geçti o paralarla o pisliğe ev açmış yaşıyolarmış
Çok kötüyüm keşke vermeseydik
Napabiliriz şuan hiç bilmiyorum
Aynen öyle ve kadinlarimiz deli oldugubdan o eltide o adami geri alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?